Bon Bon® Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

Company details

1. Electronics Store

Written by the company

De beste keuze in kindertablets voor kinderen vanaf 3 jaar. Wij bieden veilige en hoogwaardige kindertablets met ouderlijk toezicht, zodat ouders met een gerust hart kunnen vertrouwen op de online veiligheid van hun kinderen. Onze tablets bieden vloeiende graphics en haarscherpe beeldkwaliteit voor het spelen van populaire kinderspellen en zijn uitgerust met voorgeïnstalleerde educatieve en interactieve software, evenals functies zoals tijdslimieten en contentfilters. Inclusief accessoires zoals screenprotectors, styluspennen en stevige beschermhoezen voor een compleet pakket. Ontdek spelenderwijs leren met onze duurzame en kindvriendelijke technologie!

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Goede en snelle service, goede prijs-kwaliteit

Twee tablets besteld voor onze kids. 2 verschillende kleuren.
Helaas 2 dezelfde kleurtjes gekregen vlak voor onze vakantie. Na de ontdekking in de avond na mijn eigen werk een berichtje gestuurd, en Jurre reageerde uitermate snel en correct. Het "probleem" is dan ook zeer snel en adequaat opgelost!
Superfijne service dus.
Ook zijn de tablets makkelijk in gebruik en is er een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Ik raad ze aan!

May 26, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Mijn dochter van 6 is helemaal gek op…

Mijn dochter van 6 is helemaal gek op haar nieuwe kindertablet. Er zitten heel veel leuke spelletjes op, met haar favoriete: zelf leren dieren tekenen. Super handig wat er zitten nog 2 extra schermfolies bij en een hele stevige hoes om de tablet heen. Ook de baterijen gaat super lang mee. Een hele goede tablet voor deze prijs! Een echte aanrader!

April 21, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Deze kindertablet is echt een aanrader

Deze kindertablet is echt een aanrader! Hij is stevig, gaat lang mee en is perfect voor kinderen. De stevige hoes biedt extra bescherming, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vallen of stoten. Daarnaast was de levering super snel, wat ook een groot pluspunt is. Echt een topaankoop!

March 19, 2025

Bon Bon Electronics

⭐️ Fantastische kindertablet!

Deze tablet is echt een aanrader! We hebben hem gekocht voor onze dochter en zijn super tevreden. Het scherm is groot en helder, de tablet werkt snel dankzij de 8-core processor en met 128GB opslag is er genoeg ruimte voor apps, video’s en spelletjes. De batterij gaat lang mee en het ouderlijk toezicht geeft ons als ouders een gerust gevoel. Daarnaast zit er een stevige hoes omheen, waardoor hij goed beschermd is. Een compleet pakket en zeker zijn geld waard. Onze dochter is er dol op!

February 21, 2025

Super fijne tablet

Super fijne tablet! Ik heb andere kindertablets gehad en het systeem was erg traag. De tablet van BonBon is fijn en zo’n ruime keuze in de vooraf geïnstalleerde apps! En dan kun je zelf ook nog apps downloaden. Mijn dochtertje is fan!

January 31, 2025

Reply from Bon Bon®

Bedankt voor je mooie review, Robin! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de tablet en dat je dochter er zo blij mee is. Veel speel- en leerplezier gewenst! 🎉📱

Super fijne tablet

Super fijne tablet! Kinderen zijn er helemaal weg van.

January 16, 2025

Reply from Bon Bon®

Bedankt voor je mooie review! Super om te horen dat de kinderen er zo blij mee zijn. Veel plezier gewenst!

Perfect

2 tablets in huis, perfect om mee te robloxen en brawl star te spelen

December 25, 2024

Reply from Bon Bon®

Bedankt voor je positieve review! Onze tablets zijn speciaal ontworpen om soepel te presteren bij dit soort spellen, zodat kinderen ongestoord kunnen genieten van hun favoriete games. Veel speelplezier gewenst met de tablets, en als je ooit vragen hebt, staan we voor je klaar!

Rated 5 out of 5 stars

Top product zeer tevreden mee!

Top product zeer tevreden mee!
Vooral heel leuk voor de feestdagen

November 26, 2024

Reply from Bon Bon®

Dank je wel, Max! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent met de tablet. We hopen dat hij tijdens de feestdagen veel plezier en gezelligheid heeft gebracht. Mocht je in het nieuwe jaar nog op zoek zijn naar meer leuke producten, staan we graag voor je klaar. Bedankt voor je mooie review en we wensen je een fantastisch 2025 toe!

Rated 5 out of 5 stars

De tablet is in goede staat aangekomen.
Het was een cadeautje voor mijn nichtje die er nu veel speel plezier mee heeft.
Bedankt voor de goede service.

November 25, 2024

Reply from Bon Bon®

Hoi Dylan, Bedankt voor je feedback. Leuk om te horen dat je nichtje zo blij is met de tablet. Hopelijk zorgt het voor veel plezierige momenten! 🎁

Rated 4 out of 5 stars

Makkelijk te installeren en goede ouderfunctie

Makkelijk te installeren en goede ouderfuncties. Ik moet nog even kijken wat er allemaal nog meer mogelijk is met de tablet maar tot nu toe ben ik zeker tevreden.

November 20, 2024

Reply from Bon Bon®

Bedankt voor je fijne feedback Marcel! We zijn blij dat je de installatie en de ouderfuncties als positief ervaart. Mocht je meer willen ontdekken, bekijk dan zeker de handleiding en ons ebook of neem contact met ons op voor tips. We horen graag wat je ervan vindt als je de tablet volledig hebt uitgeprobeerd. Veel plezier ermee!

Chill bedrijf

Chill bedrijf! Fijn in de communicatie en levert goede producten :)

November 18, 2024

Reply from Bon Bon®

Hi Stan, Thanks voor je feedback. Het maakt ons blij om dit te horen! Fijne zondag ;).

Rated 5 out of 5 stars

Hele snelle reacties vanuit de…

Hele snelle reacties vanuit de klantenservice, en ook positief verrast door de kwaliteit van de tablets

October 25, 2024

Reply from Bon Bon®

Dank je wel voor deze geweldige feedback, Laurens! We vinden het belangrijk om snel en goed te reageren op onze klanten. Super dat je ook zo tevreden bent over de kwaliteit van de tablets!

Rated 5 out of 5 stars

Fijne tablet voor de kinderen

Fijne tablet voor de kinderen. Snelle levering en top kwaliteit! Top verjaardagscadeau voor de kleine

October 3, 2024

Reply from Bon Bon®

Dank je wel voor je mooie review. Wat fijn dat het een geslaagd verjaardagscadeau was. Veel plezier gewenst aan de kleine! 🎉

Hoogwaardig

Betrouwbaar merk. Uitmuntende klantenservice.

October 18, 2024

Reply from Bon Bon®

Dank je wel, Jasper! We waarderen je vertrouwen in ons merk en onze klantenservice enorm. Hopelijk zien we je snel weer terug!

Goed

Recent hier een kindertablet gekocht, we zijn erg tevreden. Er staan al best veel leuke spelletjes en kinderapps op de tablet en de batterij gaat lang mee

October 13, 2024

Reply from Bon Bon®

Hoi Fabienne, wat fijn om te horen dat je tevreden bent met de kindertablet! We hebben bewust een selectie van educatieve spelletjes en kinderapps toegevoegd om ervoor te zorgen dat kinderen niet alleen plezier hebben, maar ook kunnen leren. Het doet ons ook goed te weten dat de batterijduur aan jullie verwachtingen voldoet, want we weten hoe belangrijk dat is tijdens lange speelsessies. Mocht je nog andere ervaringen of vragen hebben, horen we het graag. Bedankt voor je mooie review!

Top spul

Goede, kwalitatieve en leuke spullen!

October 10, 2024

Reply from Bon Bon®

Bedankt voor de mooie woorden! We vinden het geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. 😊

The Trustpilot Experience

Take a closer look