Funplays Kokkedal Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Set med børneøjne, var det vel ok, og det er det eneste positive, der er at sige om det. Har været der i dag 8/2-25, ankom ca 11, altså havde der ikke været åbent så længe. Virkeligt beskidt alle... See more

Rated 4 out of 5 stars

Vi havde valgt at holde 4 års fødselsdag i SuperHeroes temarum og med masser af leg bagefter. Camilla der var værtinde på fødselsdagen var smilende og glad og meget imødekommende. Der var styr på mad... See more

Rated 2 out of 5 stars

Ideen, lokation og lokaler er så gode og mit barn elsker det! Men 200kr for at lade en på 1,5 lege med bolde? Det er en hjernedød pris. Derudover er der møgbeskidt. Tøj, hænder og fødder bliver sy... See more

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Set med børneøjne

Virkeligt beskidt alle vegne, klistret borde, beskidte sofaer, uhumske toiletter og huller i gulvet. Er klar over det er kunderne, der sviner, men havde da forventet, der blev gjort rent inden de åbner. Det snavs mm der var, var flere dage gamle
Købte flaskevand, som var varme, kanelsnurrer der var mere end tørre
Det er bestemt ikke pengene værd, og med den manglende hygiejne, tager vi ikke børnebørnene med dertil igen

February 8, 2025

SÅ dårligt og klamt!

Wauw! Det er godt nok det værste sted jeg har prøvet længe! Hvis man kunne give nul stjerner havde jeg gjort det.
Ved slet ikke hvor jeg skal starte… Er simpelthen så skuffet over stedet her som åbenbart har fået nye ejer siden vi for 3 år siden var her sidst.
1. Vi ankommer en lørdag kl 15.30. (Hjemmeside siger de lukker kl 19)
Da vi ankommer virker der meget tomt og ikke særlig mange andre gæster. Vi står meget længe og venter ved kassen for at købe billet, men der kommer ingen for at ekspedere til trods for at der står en (meget) ung mand ovre ved kassen til mad.
Vi henvender os så selv der, hvortil en ung pige kommer og siger at vi skal gå over til den anden kasse for at købe billet, vi svare så at der jo ikke er nogen til at ekspedere. Hun har jo så flink nok og går med det over.
2. Gulvet er MEGET beskidt og klistret
3. Samtlige borde var virkelig klistrede og ikke tørret af
4. Toiletterne var SÅ klamme og beskidte både på gulve, vægge, døre og sanitet
5. Personalet var så unge at jeg overhovedet er tvivl om det overhovedet var nogen af dem som var over 18år
6. Derudover virkede de komplet ligeglade med kunderne og gad knap nok at ekspedere én
7. Der var en gruppe unge mænd som raserede det hele ovenpå ved at forsøge at provokere de andre børn, de hældte popcorn og slushice udover rutsjebaner og gulve og havde bare en ubehagelig attitude hvis man sagde til dem at den opførsel ikke var ok. 3 andre familier gik hjem derfra af den årsag. De havde forsøgt at sige det til personalet som virkede ligeglade. Og som ikke kunne sætte sig i respekt. Nok fordi de jo nærmest var samme alder.
9. Jeg er så skuffet over den her oplevelse, og Vi betalte tilmed 400kr for 2 børn og 1 voksen. ABSOLUT IKKE PENGE VÆRD!
10. Cafeteriet (eller hvad vi skal kalde det) virkede også beskidt, de havde slet ikke noget mad af det som stod på menuen. De havde kun nuggets og pommes.
11. Flere af tingene var spærret af og så faldefærdigt ud.
12. Flere ting var gået i stykker ( skal sådan en sted ikke sikkerhedsgodkendes når det er til børn?!) Fik desværre kun taget billede af et af stederne hvor min datter faldt ned

Vil ALDRIG anbefale det her sted til nogen og vi kommer ALDRIG igen. spild af penge.

February 1, 2025

Meget meget beskidt legeland

Legelandet er chokerende beskidt. Støv i alle hjørner og kanter, betydeligt snavs på alle legeredskaber. Vi besøgte endda stedet på en almindelig tirsdag, hvor der var meget få gæster udover os. Materialerne er flere steder så slidt, at man tvivler på om de overhovedet KAN rengøres som det vel kræves for at desinficere.
På Funplays hjemmeside skriver de om daglige, ugentlige og månedlige rengøringer. Det tror jeg simpelthen ikke på, kan være sandt.

Gulvet er en blanding af virkelig glat, så man er ved at falde, og virkelig klistret på mange områder. Især spiseområder er virkelig klistret - så klamt i strømper. Ja det var faktisk klamt alle steder.

Har du små børn der putter fingrene i munden og kravler rundt, ville jeg kraftigt overveje et andet sted at lege😅

January 28, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har været flere gange i Legeland i…

Jeg har været flere gange i Legeland i Kokkedal med mit barnebarn på 4 år og har tænkt at jeg ville skrive en anmeldelse flere gange.
Det er det mest ulækre sted at opholde sig. Det er beskidt og faldefærdigt. Der er hul på flere madrasser, pomfritter ligger spredt rundt omkring. Flere toiletter er lukkede og hygiejnen er en by i Rusland.
Så hvis jeg skal komme der igen, kræver det en grundig rengøring og afvask af alle flader.
Det er for dyrt svarende til hvad man får for pengene. Kan ikke anbefales

November 4, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Utrolig ulækkert og dyrt sted

Utrolig ulækkert og dyrt sted. Jeg kunne simpelthen ikke få mig selv til at tage skoene af i den svinesti. Desuden var der ingen sæbe og papir på toiletterne. Super klamt når hele huset er fyldt med unger der spiser, leger og går på toilet. En ægte bakterierede og smittespreder.

December 7, 2024

Beskidt og dyrt

Beskidt , kun unge medarbejder på 15-16 år, så dyrt , en vand koster 22 kr , virkelig dårlig og dyrt mad.
Man kan inde i register se at det er ejet af en svens selskab som ikke betaler skat i Dk med er i minus mange tusinder kr hvert år, det kan man slet ikke forstå, da der er mega dyrt at være der med børnene. Ikke en eneste voksen medarbejder har De

November 9, 2024

Dejligt legeland MEN...

Dejligt legeland MEN...
1. Vi kom ved åbningstid og der er noget klamt på gulvet.
2. Da vi vil bestille frokost kl 11:15 får vi at vide at det nok ikke kan lade sig gøre fordi der afholdes fødselsdag. Da vi spørger hvad ventetiden er er svaret: "hvornår skal I hjem?". Hvis man ved der er fødselsdage, ville man så ikke sætte ekstra personale på så øvrige gæster også kan få mad?
3. Vi bestiller to burgere og to børne burger menuer hvor der kun må være bøf og ketchup på. Vi får at vide at det sagtens kan lade sig gøre men alligevel må de sendes retur to gange fordi der er mayonnaise på. Det er endda tydeligt at man blot har forsøgt at fjerne mayonnaisen, i stedet for at lave en uden. Personalet møder os med en meget passivt aggressiv attitude når vi sender burgerne retur - det er ikke ok.
4. Vi er nede for at købe en juice mere og her oplever jeg det samme som sidste gang vi besøgte stedet. Personalet er dybt optaget af enten at snik snakke sammen eller af deres mobiltelefoner. I dag stod personen med sin mobiltelefon endda og skrev på den iført sine nitril handsker som jeg må antage hun har på af hygiejniske årsager? Da jeg pænt beder om en saft lyder det træt "Ja, hvis det ikke kan være anderledes." Måske var det en joke, men når servicen i forvejen halter så meget så er det på ingen måder på sin plads at komme med sådan en kommentar.
Det vil klæde butikken at ansætte personale der forstår hvad et job i service branchen går ud på, at de arbejder et sted hvor børn kommer for at have en fed dag, og det kræver personale der gider det eller bliver oplært i hvordan man behandler betale de gæster.
De to stjerner giver jeg af den ene årsag at mine børn trods alt har hygget sig på alle forhindringerne.

September 22, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Rengøringen og sikkerheden er under al…

Rengøringen og sikkerheden er under al kritik.
Gulvene er så glatte, at man falder lynhurtigt. Det er børn der leger i legelandet, og de kan ikke få sig selv til at gå stille og roligt rundt. Flere børn faldt meget tæt på en statue, som havde ekstra forankringer i gulvet for at stå fast. Disse forankringer var ikke dækket til med skum, som mange andre steder. Det var kun heldigt at børnene ikke slog hovedet i disse forankringer.

Det er meget beskidt i fest lokalerne. Gammel mad ligger under stolene. Bordene er klistrede, gulvet er klistret.

Toiletterne på 1 sal var lukkede.
Ud af 9 toiletter i stueetagen var der 2 der virkede. Alle andre toiletter var tilstoppede, og der løb vand op fra toiletterne ud på gulvet.
Det lugter og gulvet er beskidt.

Personalet havde ikke styr på den mad man havde bestilt, og glemte halvdelen.

September 15, 2024
Rated 2 out of 5 stars

De nye ejere bør gøre noget!

Vi har tidligere besøgt stedet under de gamle ejere. Standarden dengang vedrørende rengøringen var noget bedre, dog ikke perfekt. Vi oplevede et meget beskidt legeland i dag. Vi besøgte stedet en lørdag, hvor det kunne tælles på 2 hænder, hvor mange gæster der var. Der var en del forældre, der havde valgt ikke at tage skoene af, hvilket bestemt ikke fremmer et rent sted at færdes. Mange steder var gulvet så glat, at man var ved at falde på rumpen.
Hvis de nye ejere gjorde en indsats med at få stedet til at fremstå rent og pænt, så ville de få gæsterne igen. Derudover passer baggrundsmusikken bedre til en voksen fest på Mallorca, ikke i et legeland for børn.

August 17, 2024

Skod sted

For det første så syntes jeg prisen for indgang er for dyre iforhold at det er et lille legeland ifh slangerup og Ballerup.der er næsten ingen bolde, i rummet hvor man skal skyde med bolde, og den kapsel hvor der er luft , der farer rundt, burde der være balloner i, men det har der ikke været efter ny ejer. Dernæste er jeg rasende over at man ikke kan få refill af sluss ice,men skal købe et nyt plastic bæger, det er miljø svineri og
grådigt at ejer.
Er 100 på at jeg ikke skal komme der mere med mine børnebørn

July 29, 2024

Der er simpelthen SÅ beskidt

Der er simpelthen SÅ beskidt. Affald og fedtet alle vegne! Er glad for min 10 måneder baby blev hjemme! Afføring i ALLE toiletter, tis på gulvet og generelt bare et stort bakterie-“legeland” hvor halvdelen er i stykker eller låst af. Min 4 årig var tilfreds, fordi… Hun er 4 år - men føj for en svinesti. Der kommer vi aldrig mere!

July 24, 2024

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse!
Møg møg beskidt, altså virkelig! Fik det dårligt at mine børn kravlede rundt i det, sprittede deres hænder flere gange under vejs. Derudover har funplay en Instagram side der hedder funplay.danmark hvor der er videoer mv. fra fun.play legeland i Sverige, hvor det er helt nyt og lækkert, og der både er trampolin park og legeland. De promoverer det som om det er sådan der ser ud i de danske fun.play, Kokkedal og Ballerup.
Vi blev meget skuffede da vi kom til et gammelt slidt beskidt legeland hvor der var mange ting ude af funktion. Beskidte wc. Sætter aldrig mine ben der igen.

July 23, 2024

Besøg d 16/7

Besøg d. 16/7 2024
Var meget overrasket over at vi skulle betale for voksne!
Der var møg møg beskidt, toiletterne var møg beskidte og vi klisterede nærmest fast til gulvene!
Det er virkelig blevet dårligt efter at det har fået nyt navn.
Vi kommer ikke igen!

July 16, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Er du gal hvor er det blevet et sølle…

Er du gal hvor er det blevet et sølle og ulækkert sted at besøge efter navneskift.
Kom der for år tilbage da ungerne var mindre og det hed Eventyr fabrikken.
Mine børn ville så gerne prøve derhen igen.
Det er vild dyrt og specielt til det de byder på..
Flere ting er ude af funktion, såsom piratlandet, der hvor der var noget radiobil agtigt ting før er der spærret af og intet, før var der en hoppeborg, den er erstattet med trampoliner, som også er at finde et andet sted derinde.
Deres toiletter på øverste etage er lukket, så man skal helt nedenunder, plus toiletter er klamme, der er tis på gulvet.
De har et dårligt udvalg af slushice, og der ligger en måtte foran den på gulvet der var helt våd, og der står man så på og lader ens sokker suge det op.
Der er bare beskidt over det hele.
Spise området, var borderne ikke tørt af fra forrige spisende, og det skal lige siges der ikke var mange besøgende da jeg var der..
Stedet er under al kritik.
Jeg ville råde til at finde et andet sted at besøge.

July 7, 2024

Møgbeskidt legeland

Mine 2 drenge på 5 og 7 år hyggede sig. Men her var virkelig møgbeskidt, alle borde og stole og gulve klistrede. Toiletterne var der tis overalt,- jeg vil personligt ikke anbefale dette legeland til andre .

June 22, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Funplays i Kokkedal er vores absolutte…

Funplays i Kokkedal er vores absolutte favoritsted! Personalet er utrolig søde og hjælpsomme, og stedet er altid skinnende rent. Service er i topklasse. Vi har købt Come Back Ticket to gange nu, fordi børnene simpelthen ikke kan få nok. Helt fantastisk oplevelse hver gang!

June 9, 2024

Dyr og halvsløj oplevelse

744 kr for 3 børn og 3 voksne er absurd og svarer ikke overens med skiltene og hjemmesidens priser, men det var åbenbart fordi det var weekend efter kl. 11.

Til den pris tager vi fremover et andet sted hen!

De har dog fået bedre udvalg af mad, i forhold til tidligere og ikke ligeså beskidt som vi har oplevet før.

Elevatoren virkede ikke så var var nødt til at blive nede. Da vi orienterer personalet fik vi bare at vide at de godt vidste det... så de havde haft mulighed for at sætte skilt op, men det er nok ungdoms sløvsind.

June 8, 2024

Take a closer look