Set med børneøjne, var det vel ok, og det er det eneste positive, der er at sige om det. Har været der i dag 8/2-25, ankom ca 11, altså havde der ikke været åbent så længe. Virkeligt beskidt alle... See more
See what reviewers are saying
Legelandet er chokerende beskidt. Støv i alle hjørner og kanter, betydeligt snavs på alle legeredskaber. Vi besøgte endda stedet på en almindelig tirsdag, hvor der var meget få gæster udover os.... See more
Ideen, lokation og lokaler er så gode og mit barn elsker det! Men 200kr for at lade en på 1,5 lege med bolde? Det er en hjernedød pris. Derudover er der møgbeskidt. Tøj, hænder og fødder bliver sy... See more
Kokkedal Industripark 11, 2980, Kokkedal, Denmark
- +4548140006
- Kokkedal@funplays.com
- www.borneneseventyrfabrik.dk
No recent history of asking for reviews
Alle pengene værd
Forleden besøgte jeg stedet og det var super godt! God mad og skønt smilende personale. Vi kommer igen!
De små vi havde med elskede det🥳
Tak for en god oplevelse☺️
Fantastisk dag med mine nevøer/niecer.
Fantastisk dag med mine nevøer/niecer.
Personalet var yderst proffesionelle og imødekommende!
Der var styr på alt og maden smagte fantastisk!
Alle pengene værd ☺️
Vi holdt min datters 7 års fødselsdag…
Vi holdt min datters 7 års fødselsdag hos jer d. 7/10. For det er der 5 stjerner!
Meget sødt, smilende og imødekommende personale. Det kørte bare som det skulle.
Tak for en super fest.
Det som trækker ned er, at der skal meget mere rengøring til. Maden er blevet bedre end før, også kaffen.
Meget skuffende og klamt
Sidst jeg besøgte hvad der engang hed eventyrfabrikken, var det en super oplevelse.
Igår var der svanset overalt og vi skøjtede rundt på vores sokker. Flere havde skrevet navn i støvet og det bord vi sad ved i en ellers tom cafe, var fyldt med krummer og fedtet.
Mange ting fungere ikke og var spærret af med gul og sort tape.
2 piger stod i entre og cafe. De holdt sig mest bagved og jeg skulle stå og kalde på dem.
Der var næsten ingen mennesker på en tirsdag i efterårsferien, men det forstå jeg godt, for man har ikke lyst til at komme igen.
Jeg synes det er super ærgerligt, for det har været et super sted for børnene.

Reply from Funplays Kokkedal
Rigtig dejligt sted
Rigtig dejligt sted, jeg er her altid med mine børnebørn og de elsker det!
Der er altid god service og personalet er altid smilende og imødekommende. Jeg er meget imponeret over at rengøringen er blevet så meget bedre end den førhen har været. Vi savner dog radiobilerne meget! Men vi kommer helt sikkert igen

Reply from Funplays Kokkedal
Den perfekte børnefødselsdag
Vi afholdte vores datters 7 års fødselsdag for hele klassen i diskorummet. Det var virkelig et fint og ordentligt arrangement. Der var alt, hvad en børnefødselsdag behøver. Kamilla, der var vores vært, var så sød, organiseret og hjælpsom. Al maden kom samtidig efter vores tidsplan, der var sørget for fin opdækning, og så gav det altså bare en fantastisk stemning, at børnene havde mulighed for at boltre sig i legelandet samtidig med at vi havde vores rum, hvor vi kunne samles spise og lege flaskehalsen peger på, uden forstyrrelse fra legelandets andre gæster.
Jeg vil klart anbefale andre, der har mod på det, at kaste sig ud i et lignende arrangement.
Ikke pengene værd!
Når man skal betale 200 kr pr barn for adgang til et legeland, forventer jeg som minimum at alting virker, at der gøres ordentlig rent OG ryddes op fra dag til dag!
Som de allerførste gæster på en søndag, var oplevelsen desværre skuffende. For flere ting var ude af drift, der lå skrald rundt i legelandet, gulvene føltes klistrede og bolde fra boldrummene lå spredt rundt i hele legelandet.
Det er sidste gang jeg bruger penge der, for det er absolut ikke pengene værd!
Vildt klamt og ulækkert !!!!
Vildt klamt og ulækkert !!!!
Sindsygt dyrt og ulækkert sted🥵
Der er beskidt over det hele og halvdelen af stedet er ved, at falde for hinanden..
200kr pr barn også for en 2 årig er uhørt.
Havde jeg ikke lovet min børn, at tage derhen havde jeg helt sikkert taget hjem på stedet..
Gør dig selv en tjeneste og hold dig og dine børn væk fra dette sted🤮🤮🤮
4 års fødselsdag
Vi havde valgt at holde 4 års fødselsdag i SuperHeroes temarum og med masser af leg bagefter. Camilla der var værtinde på fødselsdagen var smilende og glad og meget imødekommende. Der var styr på maden, stort plus at maden blev serveret samtidig og ingen skulle vent…
Eneste minus var at radio bilerne var gået i stykker…
BESKIDT OPLEVELSE OG DÅELIG SERVICE
Har i dag været for forbi legelandet i Kokkedal. NØJ hvor var det klamt og sølle sted at komme.
Vi tænkte efter det nye navn ville vi give det en chance til. Men hold nu k*ft det er jo blevet endnu værre end det var før da det hed eventyrfabrikken. Vi bliver mødt af at Personale sidder i køkkent med fødderne oppe 4 stk personale med fødderne oppe på bordet var maden bliver tilberedt. Vi venter på at betale for indgang mens en medarbejder fare rundt for at tage kiosk/restaurant samt kassen til indgangen mens 4 andre personale sidder med benene oppe.
Når ja, men selve legelandet er møg hamrende beskidt, der er mad ind i selve lege områderne, der er fedter overalt. Bordene var propfyldt med efterladte bakker samt mad.
Vi går ned for at få en slushice men 2 ud 10 af maskinerne er ikke fyldt op og er slukket og man kan kun vælge 2 smage FOR FULD PRIS.
Det er sidste gang jeg sætter mine ben i det legeland og det er en skam for lokalerne er dejlige store og mange ting at lave og gå rundt. Men nøj det er beskidt og klamt og super høje priser. Vi havde en 1 årige med som kostede 199kr og 1 på 2 år. Herre Gud men amen altså næste gang må vi vel længere væk for at finde et ordenligt legeland hvor hygiejnen er i orden.
Øv en oplevelse.
Håber der bliver gjort noget nu når der kun er dårlige oplevelser herinde
Har aldrig oplevet noget så klamt og…
Har aldrig oplevet noget så klamt og beskidt. Ingen af tingene virker. Sætter aldrig mine ben der mere. Ville have spist aftensmad der men det turde jeg ikke pga snavs og personalet sidder med fødderne på bordet hvor der bliver lavet mad. Havde givet 0stjerne hvis man kunne.
Der er potentiale
Ideen, lokation og lokaler er så gode og mit barn elsker det!
Men 200kr for at lade en på 1,5 lege med bolde? Det er en hjernedød pris.
Derudover er der møgbeskidt. Tøj, hænder og fødder bliver synligt møgbeskidt. Det samme gælder for legemøbler, skumlegetøj der også er synligt beskidt.
Man kunne også gøre lidt for akustikken derinde med paneler eller lignende da larmen er rungende og gennemtrængende.
Den vigtigste attraktion var lukket
Den vigtigste attraktion, radiobilerne, var lukket men priset var detsamme, dvs altfor højt. Det man kan købe i caféen er heller ikke pengene vært
Klamt og ulækkert
Jeg var afsted med min datter på 1 år. Vi var de første der ankom da de åbnede. Jeg vil skifte min datter med det samme. Toiletterne var allerede klamme og møg beskidte og blespanden var helt fyldt. Derudover var baby området møg beskidt og ulækkert! På ingen måder børnevenligt.
Bilerne virkede ikke og skraldespandene var fyldte alle steder. Noget af legerummet ved de store var også i stykker.
Derudover er prisen enorm høj.
Alt i alt en dårlig og ulækker oplevelse!
Der var simpelthen møgbeskidt
Der var simpelthen møgbeskidt, da vi kom og legede med vores to piger.
En medarbejder kom hen til mig og sagde at jeg skulle have sokker på, da jeg gik barfodet rundt. Jeg var virkelig ved at flække af grin, for som min mand sagde:” de er da nød til at have rene mennesker der kommer, for at være sikre på at der ikke bliver MERE beskidt!”
Min mand overværede “rengøringen” på toiletterne. De blev bare fejet?? Så blev der kvitteret med rengøring på skemaet.
Ungerne hyggede sig, men det var simpelthen for klam en oplevelse for os voksne.
Det er F A N D M E for SØLLE!!!!
Beskidt og meget brugt legeland
Beskidt og meget brugt legeland. Gamle popcorn og is. Køkkenet havde ikke en glad smiley og der var ikke fyldt op i kage og mad afdelingen. Børnene havde glædet sig til at prøve radiobilerne, men de var lukket af. Toiletterne manglede papir og det virkede ikke som om der var klar til gæster. Vi valgte at spise frokost et andet sted. Vi kommer ikke retur.
Sølle…
Snavset og utrolig slidt og i stykker inventar . Alt for dyrt i forhold til at de mekaniske forlystelser var ude af drift samt toiletter på første salen var lukket ned. Virker som en pengemaskine hvor man er komplet ligeglad med vedligeholdelsen
En meget dårlig oplevelse…
Vi har altid været glade for børnenes eventyrfabrik indtil nu. Også selv om det har været mere slidt end de andre legeland er vi kommet fast. Der har nemlig været en utrolig god service til familier med syge/handicappede børn. Lige siden min nu 11 årige søn har været lille har han nemlig kunne komme gratis ind i legelandet ved at vise ledsagerkort hvor det normalt kun er ledsageren der kommer gratis ind de fleste steder. Den service har vi været utroligt glade for da han ikke kan være der så længe som andre børn. Det har været en god service at vi kun har betalt for søskende. Men til gengæld kommet der ofte.
Da vi tidligere på ugen skulle på tur i legeland kunne vi ligepludselig ikke bruge ledsagerkortet og chefen der var der på dagen påstod at det var ikke noget de kørte med hos dem og det havde hun aldrig oplevet. Vi fik faktisk indtrykket af at hun mente vi løj. Det var en rigtig ubehagelig situation at stå i med et barn der har særlige behov og slet ikke kan slippe den oplevelse eller den måde vi blev talt til.
Jeg har fuld forståelse for at man vil fjerne en service men hvor ville det dog være rart hvis det stod med store bogstaver på forsiden af jeres hjemmeside for der er rigtig mange børn der har brugt den service. Og så synes jeg virkelig man skal tænke over hvad man siger og hvordan man siger tingene foran børn. Især børn med særlige behov der bliver enormt traumatiserede over sådan en oplevelse.
Det havde været god stil fra jeres side hvis i havde sagt at det er lavet om men kom i indenfor idag og så skal vi nok sørge for at det bliver skrevet på hjemmesiden så andre ikke får samme oplevelse eller kommer forgæves.
Tarveligt og ulækkert
427kr for 2 børn og 1 voksen. Meget dyrt for et legeland hvor mange af tingene stadig ikke virker.
Stedet trænger gevaldigt til rengøring. Der lå afføring på gulvet på toiletterne.
Personale sidde med sko på de samme borde de forbereder gæsternes mad.
Alt i alt tarveligt og ulækkert legeland