Company replied
Company replied
Vi havde booket ophold i suite på hotel, 2500 kr pr nat, til vores overraskelse skulle vi dele toilet og bad med andre gæster. Det er skjult rigtig godt under bestilling idet ikke fremgår af tekst me... See more
Vi havde booket Glamping Telt med Fjordudsigt. Fantastisk beliggenhed og som lovet, en spektakulær udsigt over Mariagerfjord. Teltet var smukt og sengene dejlige at sove i. Vildmarksbad lige ved siden... See more
Vi giver de bedste anbefalinger af Restaurant Bramslev Bakker. I forbindelse med vores søns konfirmation vil vi rose hele vejen rundt. Møde, booking og planlægning med Sandie var meget professionel... See more
Bramslev Bakker Naturhotel fik nye ejere i 2023 og overtog endeligt restauranten 1 juni 2024. Vi tilbyder både luksus overnatning og glamping samt gourmet restaurant i højeste klasse. Stedet er nu gennemrenoveret med fokus på kvalitet, bæredygtighed og nærværende gæsteservice. Vi lægger vægt på ro, natur, god mad og en fantastisk udsigt – og glæder os til at byde nye og tidligere gæster velkommen under helt nye forhold
Bramslev Bakker 5, 9500, Hobro, Denmark
Replied to 45% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Vi skulle fejrer fødselsdag og synes stedet tiltalte os, med meny og den pragtfulde udsigt. Vi bestilte 3 gange wienerschnitzel og 1 stjerneskud. Prisen taget i betragtning forventede vi friske råvarer. Det var kun det grønne pynt, snitzel og fisk var meget tørre og mindede mest om noget der var købt forstegt og frosset fra supermarked. Ikke spor saftigt og ganske smagløs. Men udsigten er besøget værd, men kommer ikke igen for at spise.

Reply from Bramslev Bakker
Min kone og jeg sætter os på terrassen udenfor - havde haft en fin vandretur i bakkerne og glædede os til kaffe og kage eller måske en øl og lidt frokost. Min kone tænder en cigaret (normalt må man jo godt ryge udenfor). Den ældre kvindelige tjener kommer råbende ud på terrassen og siger/råber at "det vil jeg ikke have her". Min kone undskylder - havde ikke set noget skilt. En veritabel skideballe som alle på terrassen var vidner til. Vi tager i stedet til Hobro og spiser en dejlig frokost på Cafe K nede ved havnen, hvor en ung venlig mandlig tjener gav os en god oplevelse. Vi er normalt ikke dem der brokker os, men måden meldingen om at vi ikke måtte ryge på terrassen blev givet på var bare for meget - vi er selv venlige og rolige mennesker der godt kan forstå en melding uden at skulle overfuses.

Reply from Bramslev Bakker
Skamstegt forudbestilt Ribeye, lækker 27 graders varm rødvin i ultra beskidte IKEA glas, med “utrolig”dejlig service, nærmest udvist kl. 21:10, dog dejlig udsigt og kold vand

Reply from Bramslev Bakker
Været der to gange nu. Bedste mad ever, med så megen smagsvariant. Foretrukne spisested, når smagsløgene virkelig ska forkæles. Og så den smukkeste udsigt samtidig
Vi fik 3 x wienerschnitzel og 1 x stjerneskud. Begge dele var virkelig velsmagende og samtidig var tjenerne venlige og opmærksomme. En helt igennem god oplevelse. Vi har tidligere besøgt Bramslev Bakker, hvor alt også var på samme høje stade som nu.
Rædselsfuld sted.... serverede dårlig kød selvom servitricen kunne fortælle ejeren var bekendt med det. Føj de bør skamme sig!!!

Reply from Bramslev Bakker
Kvikke piger anviste os straks et bord ved ankomst. Betjeningen var venlig og jeg fik en lækker sildetallerken. Vi indtog maden, mens vi nød den fantastiske udsigt over fjord og bakker. Vi kommer helt sikker tilbage. Næste gang skal vi prøve kagen.... Perfekt sted at holde pause når man vandrer langs Mariager Fjord.
Værste betjening nogensinde, der hverken overholder corona restriktioner, eller har sat sig ind i lovgivning.
Kagebordet er tørt og vil ikke byde min hund at spise det.

Reply from Bramslev Bakker
Pga. Coronasituationen valgte vi at få stegt ål med stuvede kartofler som take away.
Det var lækker mad med masser af gode stegte ål, stuvede kartofler, rødbeder og persille.
Det kan anbefales.
Vi glædede os til en dejlig middag ved en konfirmationsfest med smuk udsigt. der blev lovet hjemmelavet mad lavet fra runden med gode råvarer. Forretten var lækker og lovede godt for resten af middagen; men så kom buffeten med tartelette med lidt trevlet hønsekød i en sovs der smagte af mel.Dernæst tørt tørt stegt kød af ubestemmelig art med flødekartofler, der var hårde og kedelig salat.Vegetar- ret uspiselig. Manglende nøddekurv men 3 klumper købe is ovenpå æbletern uden pynt af friske bær. Det var så synd for værtsparret og ingen ville sige mens konfirmanden hørte det.

Reply from Bramslev Bakker
Absolut skuffende oplevelse. Vi inviterede et hold venner til frokost på restauranten, og det blev til en bestilling på to gange hønsesalat med brød, og to gange stjerneskud. Til hønsesalaten var der visne blade i mellem den grønne salat der blev serveret til, og de stegte fiskefileter på stjerneskuddet var lige så tørre som en pind. Det virkede som om de havde været til beredt længe før serveringen, og lige blevet lunet i mikroovn. Det hele smagte absolut ikke frisk. Nok det dårligste stjerneskud vi til dato har fået serveret. (Og vi har spist mange i tiden løb). Orkede ikke at berette om oplevelsen til den stakkels unge tjener, der havde rigeligt at se til, da der også var et selskab på resturanten. Men jeg kan love at vi absolut ikke kommer igen og spiser der.

Livets dårligste oplevelse.
Jeg ville i lørdags fejre min 75 års fødselsdag med min familie, ringer til Bramslev og hører på priser til brunch, 135,00 - 155,00 kr, tager mine piger med derud og bestiller en ganske almindelig brunch, da prisen skal regnes ud lyder den på 375,00 kr pr person og 187,50 pr barn. noget overrasket minder jeg om den pris de gav mig i telefonen, hvorefter damen siger, jamen det hele er lavet fra bunden hvilket jeg så accepterer, da jeg godt vil ofrer det for min familie.
Vi bliver vist ind i den store sal, hvor hun spørger hvordan vi vil have bordene til at stå, da lovet var at vi var de eneste der skulle være i lokalet.
Vi ankommer til begivenheden og opdager at vi ikke ikke har lokalet for os selv, yder mere er vores bord et langt bord, der står så tæt ved væggen at der ikke kan passere 2 mennesker, 25 voksne og et barn blev klemt sammen ved det ene bord, de 3 børn under 2 år blev anbragt midt på gulvet da det ikke var plads til de høje stole ved bordet. Efter en times tid ankommer et andet selskab og skal være i samme lokale ikke under 40 personer, hvorefter vi kan flytte vores gavebord, de der pludselig skal være plads til endnu et selskab.
Så kommer vi til maden, brødet var bake off, pandekagerne kom fra bunden af fryseren og var ikke bagt på begge sider, alt andet var og halvfabrikata, ahornsirup og akaciehonning manglede til henholdsvis skyr og pandekager,, frikadellerne og leverpostejen var heller ikke hjemmelavede, ikke engang min hund vil æde det.
De damer der serverede var både søde og observante.
Sidst men ikke mindst, blev INGEN corona regler overholdt udover sprit .