Det havde klædt dem at fortælle dem, der havde reservationer, at de var gået konkurs, så man ikke ved et tilfælde skal finde ud af det dagen før. Man må håbe at de ansvarlige ikke åbner anden virk... See more
See what reviewers are saying
Vi var med til første fredag med flankesteak ad libitum og det var helt fantastisk. Kødet var godt og både whisky- og bearnaisesauce var perfekt hjemmelavet. Der er mildest talt et bredt udvalg af dri... See more
Vi havde en virkelig dejlig oplevelse på Hadsund Færgekro i aftes. Skøn udsøgt fire retters middag og hertil vinmenu med de ypperste vine. Tillige muntert og dejligt ligetil personale. Stor ros til d... See more
Company details
Written by the company
Velkommen til Færgekroen Hadsund. Hos os tilbyder vi moderne krostemning, med mulighed for fest og overnatning i Hadsund.
Færgevej 1 - 2, 9560, Hadsund, Denmark
- info@faergekroen-hadsund.dk
- www.faergekroen-hadsund.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 7% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Det havde klædt dem at fortælle dem
Man må håbe at de ansvarlige ikke åbner anden virksomhed.
Tilføjelse: Vedkommende har desværre allerede startet ny virksomhed (Restaurant Aamølle ApS ) på samme adresse.
Det ringeste måltid, jeg i mit liv har indtaget
Torsdag den 23. juli 2026 benyttede min kone og jeg et SPOT-værdibevis på Færgekroen Hadsund med 1 overnatning, kaffe og kage, 4-retters gastronomisk middag samt morgenbuffet.
En gastronomisk middag forbindes med råvarer af høj kvalitet, kreativitet og flotte anretninger. Færgekroen er naturligvis ikke Noma, men den middag, vi fik serveret, lå efter vores opfattelse langt under et acceptabelt niveau.
Booking, korrespondance og indtjekning fungerede fint. Værelset var dog mere motel- end hotelstandard og lå ud mod en trafikeret vej, hvor støjen begyndte allerede omkring kl. 04.30.
Kaffe og kage
Den serverede giftkage var hård og tør. Den manglede det karakteristiske lag chokolade og virkede, som om den netop var taget op af fryseren.
Den gastronomiske middag
Menuen bestod af ærtesuppe, hvid fisk (lange), kamsteg og æblekage. Det virkede ikke umiddelbart som en gastronomisk menu.
Da vi spurgte til hovedrettens tilbehør, kunne tjeneren kun oplyse "sovs og kartofler". Efter endnu en tur i køkkenet fik vi at vide, at sovsen var whiskysovs. Den begrænsede viden om menuen gav os ikke stor tillid, så vi nøjedes med to glas vin.
Forret
Ærtesuppen var kold og ganske velsmagende, men brødet var ubagt eller optøet og vådt i midten. Suppen havde desuden andre smage end ærter, men da vi spurgte ind til indholdet, lød svaret blot: "Der er ærter i suppen."
Mellemret
Langen bestod af et lille stykke tør og kold fisk med tydelig bismag. Min kone valgte ikke at spise den, da hun mistænkte, at fisken ikke var frisk. Retten var efter vores vurdering den dårligste fiskeret, vi længe har fået.
Efter denne ret læste vi SPOTs beskrivelse, hvor der loves en 4-retters gastronomisk middag med friske råvarer, nordisk gastronomi og fokus på detaljer. Det stemte ikke overens med vores oplevelse.
Hovedret
Kamstegen blev serveret med overtilberedte kartofler, slatten broccoli, en enkelt udmærket gulerod og en whiskysovs uden tydelig whiskysmag. Kødet virkede tørt og havde grillstriber, som efter vores opfattelse skulle få det til at fremstå mere appetitligt. Tjeneren glemte desuden at servere den bestilte vin.
Dessert
Æblekagen sprang vi over. Vi havde mistet tilliden til køkkenet.
Konklusion
Den lovede gastronomiske middag er efter vores opfattelse stærkt oversolgt. Om ansvaret ligger hos Færgekroen Hadsund eller SPOT, skal jeg ikke afgøre.
Kroen fremstår generelt nedslidt både ude og inde, og inventaret bærer præg af manglende vedligeholdelse.
Samme dag modtog jeg en e-mail fra SPOT om, at Færgekroen Hadsund lukker. Efter vores oplevelse kommer det ikke som en overraskelse. Det er efter min opfattelse uacceptabelt at markedsføre og servere en gastronomisk middag på dette niveau og samtidig tilbyde overnatning i så nedslidte omgivelser.
Kan god forstå de lukker
Har efterfølgende hørt at Færgekroen lukker. Det er ikke at stort tab. Besøgte kroen til frokost og fik to stjerneskud + vin. Brødet var overristet, så det var sort. Fisken var friturestegt af ubestemmelig race (I hverfald ikke rødspætte). I det hele taget ikke velsmagende men til 269 kr. i den høje ende af, hvad vi plejet at betale for et stjerneskud. Vinen til 89 kr. pr. glas var ok, men også dyrt i forhold til at jeg vil sammenligne måltidet med et cafeteria. Ligger rigtig dejligt, søde serveringspersonale, rigtig ærgerligt man ikke får mere ud af det.
Dårlig behandling
Havde bestilt ophold til 8 personer, til 18 august,
Fik besked d 17 juli at det var annulleret pga personale mangel
Jeg går på deres hjemmeside og ser at de kan tage booking til d 18 august, så jeg er uforstående omkring det,
En ærgelig middag
Vi var et selskab på 9 voksne og 1 barn, som bestilte bord på forhånd. De bad os ringe og vælge mad, da vi var et så stort selskab. Det var helt ok, og vi valgte hver især, hvad vi ønskede at spise. Vi ankom på slaget og fik desværre med det samme en idé om, at antallet af tjenere nok var lidt underestimeret, såfremt det var tanken, at man ville yde en fornuftig service.
Vi satte os ved vores reserverede bord, og de første 15 minutter gik med at vente på at få udleveret menukort. Vi bestilte drikkevarer og ventede herefter ca. 15 minutter mere, før disse blev serveret. Vi bestilte bl.a. vand til bordet, som blev kvitteret med vandglas til alle og 1 flaske vand - til deling mellem 10 personer. Ingen af os nåede at reklamere for dette inden tjeneren var væk igen, måske var vi blot fokuserede på vores kolde fadøl, som vi i et 25 grader varmt lokale havde ventet 30 minutter på.
Yderligere 40 minutter gik, før vi rejste os, gik i baren og spurgte en af tjenerne, om den mad, som vi havde forudbestilt 6 timer før, var ved at være på trapperne. Tjeneren forvissede os om, at det var den. Ca. 5 minutter efter kom de første tallerkener på bordet. Desværre var der heller ikke her ret meget overskud eller styr på tingene. Et stjerneskud manglede varmrøget laks, den kom på en sidetallerken, efter vi havde klaget. En snitzel manglede kartofler, det kom efter vi havde klaget. 1 person manglede al sin mad. Den kom efter 15 minutter - tjeneren nævnte, at der ville gå 3…
Maden var faktisk ok, men absolut ikke prangende - og slet ikke til prisen. Det der skulle være varmt, var faktisk varmt. Tingene var gennemstegt - enkelte ting særdeles meget gennemstegt, men dog ikke råt. De 2 tjenere smilte og gjorde hvad de kunne, men var håbløst underbemandede.
Det var ikke et sted, hvor vi havde lyst til at bestille desserter. Kun guderne ville vide, hvor lang tid det ville tage at tilberede. Vi bestilte lidt opfølgende drikkevarer: 2 flasker vand og 1 cola. Der blev serveret 1 flaske vand og 2 colaer…
Alt i alt ikke et sted hvor vi sætter vores ben mere.
Da vi kom og tjekke ind fik vi at vide…
Da vi kom og tjekke ind fik vi at vide det ville være en god ide at booke bord til aften.
Det gjorde vi, men da vi kom kl 18.30 som aftalt var der ikke noget reserveret.
Vi fik et bord og efter 15 min fik vi bestilt mad og vin.
Da der var gået 1 time kom vores mad.
Jægersnitzel som var stegt helt sort i begge ender og meget tør.
Pommes friterne til hakkebøffen var så stegte at de ikke var til at sætte gaflen i.
Bearnaisesaucen var ikke med og der gik 10 min inden den kom.
Blev tilbudt nye pomfritter men afslog da kødet så ville være blevet kold.
Vi gjorde opmærksom på det vi var utilfredse med imens vi spiste og sagde det også da vi skulle betale.
Der var ingen reaktion fra tjeneren og vi betalte fuld pris for mad og vin.
Kan ikke anbefale kroen som spisested.
Vi besøgte Hadsund Færgekro med…
Vi besøgte Hadsund Færgekro med forventning om en hyggelig middag, men oplevelsen levede desværre ikke op til prisen på ca. 1.050 kr.
Allerede ved bestillingen af drikkevarer opstod der forvirring. Da vi bestilte en cava, fik vi at vide, at den ikke var på lager. Vi valgte derfor en anden, som personalet heller ikke kunne finde. Kort efter viste det sig dog, at den første cava alligevel var tilgængelig.
Vi bestilte også en snaps på 4 cl, men måtte bede om den to gange, før den blev serveret. Da den endelig kom, var jeg næsten færdig med min mad, og det viste sig kun at være 2 cl.
Maden levede heller ikke op til forventningerne. De serverede ål var ikke ordentligt tilberedte, hvilket var en skuffelse, især når det er en af restaurantens klassiske retter og saucen var alt for tyk og klistret.
Da vi var færdige med at spise, blev bordet ikke ryddet, så vi kunne sidde komfortabelt og nyde de sidste bobler. Det gav samlet set indtryk af manglende overblik og opmærksomhed på gæsternes oplevelse.
For en middag til omkring 1.050 kr. havde vi forventet en væsentligt bedre service og en højere kvalitet i både mad og betjening.
Super personale, mad og værelse
Super personale og betjening. Udmærket mad og værelse. Været der på SPOT deal, juni-26.
Dejlig mad
Vi havde købt en deal som inkluderede overnatning og 4 retters menu.
Menuen lød lidt gammeldags men viste sig at være med et moderne twist. Super lækkert.
God betjening.
Har været der af flere omgange
Har været der af flere omgange.
Både arrangementer og så besøgende i par. Arrangementer var der for lidt mad af det meste og generelt dårlig service.
Vi har også prøvet at bestille en sommer menu dernede hvor vi ringede på dage og lave antallet om fra 5 ti 4 hvor de pludseligt ikke servede denne ret alligevel.

Reply from Færgekroen Hadsund- Kro & Hotel
Vi købte et ophold vis Spot Deal og…
Vi købte et ophold vis Spot Deal og ringede for at bestille vores ophold. Vi fik at vide, at der kun var et værelse tilbage, og jeg sagde så, at det ville vi gerne bestille, der blev INTET nævnt om en terrasse.
Da vi skulle betale vores drikkevarer efter opholdet, havde de lagt 175 kr. på vores regning, da vi havde en terrasse på værelset.
Jeg mener, at de ved bestillingen BURDE have fortalt os, at det var et værelse med terrasse der var ledigt, og at vi derfor skulle betale 175kr ekstra.
PAS PÅ for der er næsten udelukkende værelser med terrasser…
Dårlig eftermiddagskaffe og morgenmad!
Else Høgh
Luksus brunchen der blev væk
Luksus brunchen der blev væk
vi mødte op til en reservation til en luksus runch hvor det første vi bliver mødt med fra en medarbejder. "Velkommen vi er godt nok lidt presset idag da vi har 2 selskaber" og hvad kommer det mig ved som kunde?
Vi bliver anvsit vores bord og næste besked var "Der går lige lidt inden buffen er klar" Her var klokken 10.00. Vi kan høre personalet ikke er klar, da de sammen taler om at de ikke har fået sat varmeplader og kogeplader til så de er klar til kl. 10.00 dette bliver gjort da der er sagt værsågod. Jeg selv ville gerne have en omelet, hvilket først lykkedes efte 15 min. Det skal også siges at hygiejnisk hvor omelet og pandekage stationen stod ikke var helt okay. I receptionen hvor alle gæster går forbi når de skulle på toilet eller betale, det forstår jeg ikke helt.
Der blev ikke fyldt op osv. Det er ikke et sted jeg vil anbefale eller komme igen, jeg tænker den luksus brunch kunne jeg have taget på et cafeteria hvor måske den passer til en sådan standard og så vidste jeg hvad jeg betalte for.
En positiv ting var kaffen var varm og juicen var kold og jeg var i godt selskab
Hundekoldt og kedelig morgenbuffet.
Man skal vide, at man ikke bor på selve Færgekroen, men skal over på den anden side af vejen og ind i en dårligt opvarmet bolig hvor der vel har været omkring 16-18 grader selvom radiatorerne var på 5. Det trak ind ad terrassedøren og under døren til hotelværelset som lå ud til gangen hvor indgangsdøren var, var der en sprække på ca. 2 cm - det ville have været skønt, hvis der havde været gratis slippers til rådighed, når nu man ikke har formået at sætte en liste på.
Jeg havde booket et par uger før og skrevet at jeg gerne ville have glutenfri brød og wienerbrød (som der som regel er til andre). Det var tilsyneladende en overraskelse for personalet som åbenbart først så det da jeg tjekkede ind. Jeg fik 2 boller, som var lækre, og 2 stk. kedeligt rugbrød.
Deres morgenbuffet var en skrabet udgave - jeg ved godt at det var billigt - og jeg ville gerne have betalt fx 50 kr. mere for at få mere varmt mad fx bacon, røræg, pølser mv., noget mere pålæg og flere oste at vælge imellem.
Sæt prisen op og servér noget mere lækkert.
Stjerne nr. 2 får de fordi personalet var meget venligt og imødekommende.
Virkelig fantastisk mad
Virkelig fantastisk mad! Vi besøgte kroen på vej til Løvtag og fik en helt fantastisk god frokost i super hyggelige rammer. Stor ros til professionel betjening og en kok der har fuldstændig styr på sit køkken. Bedste club sandwich jeg har fået!
Kommer snart igen
Hadsund Færgekro
Rigtig god oplevelse. Smørrebrødsbuffeten var velsmagende med stort udvalg, friske råvarer og pæn anretning. Udsigten over vandet er fantastisk og giver hele besøget ekstra stemning. Betjeningen var venlig og opmærksom. Et sted jeg gerne vender tilbage til.
Smørrebrøds buffet
Jeg var til smørrebrøds buffet lørdag 31/1 2026
Maden smagte godt, men der var for lidt udvalg, 5 forskellige stykker at vælge imellem. Pållæget var skåret papir tyndt, og der var ikke nok på brødet. Fiskefileten dækkede kun det halve, at et stykke brød. Generelt synes jeg det var tydeligt, at der var sparet for meget. Ikke noget jeg vil anbefale, og kommer heller ikke igen til dette arrangement.
En perfekt aften med mig og mine…
En perfekt aften med mig og mine venner, vi fik hakke bøf med bearnaise og pomfritter. Bearnaisen var den bedste jeg nogensinde havde smagt, og bøffen var også helt perfekt.
Skuffende deal
Er netop kommet hjem fra en familieudflugt, der skulle afsluttes med aftensmad på Hadsund Færgekro.
Vi havde købt deals “Bøf og Bearnaise ad libitum” buffet til 169 kr pr person.
Jeg er helt med på, at når man køber noget billigt, så kan man ikke regne med at få den ypperste luksus - og det fik vi så heller ikke.
Synes bare, at 169 kr ikke er specielt billigt, så den pris kalder på lidt mere end hvad vi fik. Der var ganske vist masser af mad, men ikke særligt indbydende. Salaten lignede det, man køber i poser i supermarkeder. Udelukkende store stykker i iceberg blot tilsat lidt brødcroutoner og syltet rødløg (var det vist)
Pommes fritsene og en anden slags kartofler var ok. “Bøfferne” var noget oksekød i strimler, der var stablet op på et stort fad og næsten helt koldt. I dealen indgik også kylling. Dette smagte jeg ikke, for jeg synes slet ikke, det så indbydende ud. Små mærkelige klumper. Bearnaisesaucen smagte lidt a la pulversovs.
Jeg er meget skuffet og vil ikke anbefale andre at købe denne deal.
Vi sluttede i øvrigt af med at købe dessert. Fik et lille bæger is til 59 kr. hvilket er en lidt vild pris for så lidt.
Det skal siges, at tjenerne var nogle rigtig søde unge damer.
Vi bestilte steaks af oksefilet og blev…
Vi bestilte steaks af oksefilet og blev spurgt, hvordan vi ville have dem stegt, vi svarede begge medium. Da vi begyndte at skære i dem, var vi bange for, at de ligefrem begyndte at "brøle", for de var stort set rå indeni, så ikke en god oplevelse.
Solen skinnede fra en skyfri himmel og der var meget varmt, men på hele deres udeområde, var der kun en parasol, måske der kunne investeres i flere.
I stedet for at man som gæst selv skal finde hynder til diverse stole og sofaer, så ville det se mere indbydende ud, hvis personalet havde lagt dem ud inden åbning og måske havde slået den eneste parasol, som der var op.