Uacceptabel oplevelse
Følgende er sendt som mail til Interflora den 15.1.2017
Kære Interflora
Bedre sent end aldrig vil jeg her reklamere over den buket tulipaner, som jeg bestilte hos jer den 30.12.2016 til levering samme dag hos min rigtig gode veninde igennem mange år, da jeg finder levering og service fra Bringstrup Blomster uacceptabel. Se mail nedenfor.
Bestillingen lød på en buket ”Blandede tulipaner med forårsgrønt i Orange nuancer” til kr. 350, - leveret af Bringstrup Blomster, der samme dag ringede til mig og oplyste, at de ikke kunne honorere ønsket om tulipaner i orange nuancer, men at de havde tulipaner i blandede nuancer. Adspurgt bekræftede man fra Bringstrup Blomster, at de ville kunne lave en stor, flot buket tulipaner med de blandede nuancer. Jeg accepterede derfor dette.
Jeg tænkte, at der ville kunne fås en rigtig flot buket tulipaner for 350,-, da jeg op til jul og samme dag op til nytår havde købt fire buketter ensfarvede tulipaner á 10 stk. hos Meny i Hørsholm til sammenlagt kr. 200,- til mig selv. Desværre kan jeg ikke vedhæfte billeder heraf.
Men stor blev min skuffelse derfor, da jeg om aftenen den 30.12.16 kom hos min veninde og så buketten fra Interflora v/ Bringstrup Blomster. Se vedhæftede billede af tulipaner. Mit umiddelbare bud er, at buketten bestod af ca. 20 tulipaner og en masse udefinerbare grønne grene. Min veninde fortalte, at hun havde ”pillet en halv skov ud af buketten”, før hun tog det vedhæftede billede. Jeg kan kun give min veninde ret i, at buketten mere bar præg af, at være en buket grønt med tulipaner end tulipaner med lidt grønt.
Jeg havde desværre ikke overskud til at klage til Bringstrup Blomster over buketten, men det havde min gode veninde. Da hun ringede, fik hun besked om, at hun selv kunne møde op hos Bringstrup Blomster, så de kunne se, om de var enige i hendes kritik af buketten. Imidlertid indrømmede han, floristen, at de havde brugt bundter med 2. sortering, da han kunne høre, at min veninde havde forstand på blomster. Hun har selv tidligere arbejdet som florist.
Jeg er rigtig ked af, at min veninde fik så ussel en buket blomster, og jeg blev rigtig trist over at høre om floristens dårlige opførsel over for min veninde.
Min veninde er en rigtig god veninde, som jeg ønskede skulle have en smuk buket tulipaner. Det fik desværre hun ikke. Det ville hun have fået, hvis jeg selv havde taget 4 buketter á 10 ensfarvede tulipaner til i alt kr. 200,- fra Meny i Hørsholm med til hende. Hendes ord til mig var da også, at jeg bare skulle gøre det i stedet næste gang.
Til info er det første gang, at jeg sender sådan en reklamation til Interflora, da jeg indtil nu har været rigtig glad for de leveringer, jeg har bestilt via Interflora. Jeg vil tænke mig om en ekstra gang, før jeg bestiller hos blomster hos Interflora igen. Desværre.
INTERFLORA har efterfølgende svaret følgende den 16.1.2017:
Vi er kede af at høre at du ikke er tilfreds med Interflora og vores butik Bringstrup blomster, og at du ikke syntes at vi har leveret som bestilt, jeg har nu set billedet af buketten som er leveret og der er leveret for beløbet kr. 350,-
Jeg tæller 26 tulipaner à kr. 12,- samt grønt kr. 50,- totalt kr. 350,-
Jeg har nu også talt med Bringstrup blomster og fået reference af telefon samtalen tilbage d. 31/12 og det er helt korrekt at de beder modtager om at komme i butikken med buketten såfremt hun ikke finder buketten i orden, hvilket også er iht. Interflora`s reklamationsregler, men at du referere til at de har sagt at der er tale om 2. sortering, passer ikke, ifølge dem, vi Interflora/Bringstrup blomster bruger kun de bedste danske tulipaner i 1. sortering, da der netop er stor forskel på kvaliteten af tulipaner.
Vi håber trods alt at modtager har nydt buketten
Denne tilbagemelding via Trustpilot, da jeg mangler ord.
January 16, 2017
Unprompted review