Stilpolstring Reviews 20

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har fået ombetrukket 2 Siesta stole med skind. De er blevet som nye, flot arbejde og hurtig udførelse. Største anbefaling herfra.

Rated 5 out of 5 stars

Efter omstændighederne med en meget gammel sofa ydede Stil et meget dygtigt arbejde med at ombetrække sofaen til en fin pris. Sofaen fremstår nu som ny. CR København

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har arvet min bedstefars øreklapstol fra omkring 1930-erne stadig med original betræk. Den står nu som ny - utroligt smukt lavet. Tak Mustafa. Marie-Luise Rye Nielsen

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik ompolstret 4 stk 100 år gamle spisestuestole som vi er meget ømme overfor. Arbejdet var meget veludført og til vores fuld tilfredshed - og endda færdig før det aftalte tidspunkt! Flot arbejde!

1. Upholstery Shop

Written by the company

Om os Vi er et lille team bestående af far og søn, der går op i kvalitet og glade kunder. Vores primære arbejde er møbler og designstole, men vi laver også bådkalecher, bil- og motorcykelopgaver samt forskellige specialopgaver. Med årene har vi opnået stor erfaring gennem mange spændende og udfordrende projekter – vi siger sjældent nej til noget nyt! Vi henter og afleverer gerne opgaverne, og du er også velkommen til at kigge forbi med din opgave. Vi er fleksible med priserne og finder altid en løsning, der passer begge parter, Prisen afhænger af opgavens størrelse og materialevalg, men vi holder altid et realistisk og fair niveau. Du er altid velkommen til at kontakte os – via telefon, sms eller mail, som du finder på vores hjemmeside.

4.6

Flot arbejde

Største anbefaling herfra.

March 19, 2026

Kære Anne
Tusind tak for den anmeldelse.🙏🏼 Vi sætter stor pris på.
Stil

Perfekt arbejde

Jeg har lige hentet mine 6 hynder til min båd fra 1972 , de blev om polstret fra original blå til sort og hvid... I helt enkelt design efter mit ønske.
Perfekt arbejde , de er blevet intet mindre end perfekte .
Jeg kan klart anbefale dem og vil bruge den igen hvis behovet der

April 25, 2025

tusind tak Ole for din anmeldelse (-:

Rated 5 out of 5 stars

Fik ompolstret hynderne til en FDB…

Fik ompolstret hynderne til en FDB tremmesofa i klassisk hestedækken-stof hos Mustafa, og det er virkelig blevet fint!
Hurtig eksekvering og rigtig fin pris.
Kan varmt anbefale stedet.

March 21, 2025

Hej Vibe

Tusind tak for din anbefaling jeg glad for (-:

Rated 5 out of 5 stars

Glad for at få min sofa hjem igen.

Glad for at få min sofa hjem igen.
Så flot nypolsteret. Et godt stykke arbejde.

October 11, 2024

December 23, 2024

Kære Charlotte
Tusind tak for den anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️🙏🏼

Godt arbejde

Alt var som lovet og ser rigtigt ud, meget tilfreds

October 19, 2023

Hej Lars
Det er vi glade for mange tak.

De bedste hilsen

Rated 5 out of 5 stars

Vi fik ompolstret 4 stk 100 år gamle…

August 25, 2022

Hej Morten
Mange tak for din flotte anmeldelse.

Varme anbefalinger

Vi har fået ompolstret hynder på lædersofa, læder lænestol og fodskammel. Resultatet er blevet meget flot og særdeles tilfredsstillende. Her til kommer en meget fin service. Vi kan på det varmeste anbefale Mustafa & Sønner.

July 10, 2022

Kære TE
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️🙏🏼

Min bedste anbefaling af Mustafa

Mustafa har ombetrukket 6 spisestuestole de er simpelthen blevet så flotte. Flot stykke arbejde, lavet til tiden. Ja de var endda klar før tid.

March 4, 2022

Hej Søren
Mange tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi pris på.

Alt blev som aftalt

Alt blev som aftalt, fantastisk arbejde💪

October 20, 2021

Hej Maja
Mange tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi pris på.

Rated 5 out of 5 stars

Mustafa har ombetrukket 6…

September 28, 2021

Hej John
1000 tak for din feedback. Det er en fornøjelse at høre.

Bedste Hilsner

Rated 5 out of 5 stars

En gammel lænestol blev sat tip top i stand. Virkelig flot arbejde. God service, virkelig en behageligt oplevelse, at komme i butikken. De bedste anbefalinger herfra.

August 23, 2021

Kære Henrik
Tusind tak for den fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️🙏🏼

Super fint arbejde

Super fint arbejde, havde 5 spisebord stole som jeg fik ombetrukket.
Flot arbejde kan varmt anbefale firmaet til jeres kommende opgaver

May 25, 2021

Kære John

Du skal have tusind tak for din anmeldelse, det betyder rigtig meget for os⭐️🙏🏼

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har arvet min bedstefars…

Marie-Luise Rye Nielsen

April 4, 2021

Kære M-L RYE
Tusind tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre :)⭐️

Virkelig god service

Mustafa er for det første super venlig og rar. Han ombetrak en af vores stole, og den er blevet så flot! Super hurtigt, og oveni hentede han stolen og afleverede den tilbage for os. Virkelig god service, vi vælger klart Mustafa en anden gang🙂

March 31, 2021

Kære Annemarie
1000 tak for de flotte 5 stjerner. Vi er meget glad for det 🧡🙂

Rated 5 out of 5 stars

Har fået sat nye gjorde på to stole og…

Har fået sat nye gjorde på to stole og lavet helt nye hynder. Super flot lavet. Er meget tilfreds. Rigtig god service. Kan i høj grad anbefale virksomheden.

February 25, 2021

1000 tak for det
Jeg håber altid at være på alles forventninger.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået ombetrukket en 4-personers…

Jeg har fået ombetrukket en 4-personers sofa og den er flottere end nogensinde. Super service og gode priser.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

November 2, 2020

Reply from Stilpolstring

Mange tak. Jeg er så glad for det. Jeg håber, vi er så gode som du tror

Rated 5 out of 5 stars

Fik ompolsteret 4 stk kaj Kristiansen…

Fik ompolsteret 4 stk kaj Kristiansen stole! flot arbejde fornuftig pris og færdig til aftalt tid og pris ! Fik sendt billeder under hele processen hvilket er super så man kan følge med !!

October 31, 2019

Hej Henrik.

Mange tak, vi er meget glad for din anmeldelse og anbefaling for vores firma.

Mvh

Mustafa&Sønner