Aldrig, som i aldrig, bestil noget fra deres hjemmeside! Det er ganske enkelt et forbryder firma! De grønne anbefalinger er højst sandsynligt firmats egne ansatte som sidder og anbefaler! Og bekvemt n... See more
See what reviewers are saying
Har beställt och betalat men har ej fått några varor. De svarar ej på telefon eller mail. Stor varning till alla. Detta är inte burkbolaget utan SKURKBOLAGET!
Jag tycker det fungerar bra, det står på hemsidan att det är högt tryck och där av kan leveranstiderna vara lite längre. Min första beställning tog typ tre veckor och min andra tog tre dagar vilket... See more
Beställde en pall öl den 22/6 som levererades igår 13/8. Deras kundtjänst är obefintlig, inga svar på mina frågor om var ölen har tagit vägen eller när jag kunde vänta mig en leverans. Trodde att ja... See more
Company details
Information provided by various external sources
Här kan du beställa öl, vin och sprit. - Vi erbjuder ett brett sortiment av öl, vin och sprit till riktigt låga tyska priser
Contact info
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Beställde i juni 2020 och har inte fått…
Beställde i juni 2020 och har inte fått varor och har betalt. Inget svar på mail.
Tog tid(2 månader) men levererat.
Tog tid(2 månader) men levererat.
Beställt två ggr fulla pallar och båda gångerna tog det två månader.
Visste man att det tog så lång tid så är det ju bara att acceptera det.
Megabluff
Megabluff. Vill du spara pengar, kör själv ner och handla i Tyskland så kommer du garanterat få hem varorna.
jag har handlat två gånger utan att få…
jag har handlat två gånger utan att få någon leverans varken burkbolaget eller deras rekommenderade fraktbolag har fungerat inga svarar på frågor.
BOLAGET bedömer jag sam KRIMINELLT.
mvh
lars
En total SCAM
En total SCAM. Handla ALDRIG på Burkbolaget. Du betalar för dina varor och din frakt med Transaver MEN du kommer aldrig att få några varor. Ingen kundservice så det är bara att bestrida betalningen hos din kortutgivare.
Beställde varor i April 2020
Beställde varor i April 2020. Hör o häpna den10/2 2021
levererades varorna. Bättre sent än aldrig.
Lite respons kunde man kanske fått på alla meil man skickat. Kenneth
Rekommenderar alla att gå in och handla…
Rekommenderar alla att gå in och handla på netpris istället dock måste du fixa leveransen själv!
Kan bara hålla med övriga
Kan bara hålla med övriga! Ingen som helst respons när jag mailar frågor VARNING!!!
Beställde från Burkbolaget den 8-12…
Beställde från Burkbolaget den 8-12 2020 för 157 euro som låg som skyddad summa,har idag sett att den summan är tillbaka på mitt konto.Så helt kriminell verkar dom inte vara.
Fick min leverans idag som jag…
Fick min leverans idag som jag beställde den 30/10 se nedan. Tänk om de svarade på mail, om de svarat att "det är mycket nu kan dra ut på leveransen" så hade jag gärna väntat och de sluppit mina arga blickar.
Blufföretag
Beställde varor och frakt den 30/11.
Blev helblåst då jag även betalade allt vid beställningen.
Helt omöjligt få någon kontakt med varse transportfirman eller burkbolaget.
Akta er för dom
Akta er för dom! Blev blåst på pengarna för frakten! Mejlar man får man inget svar. Som tur var så själva beställningen av varor tog jag genom klarna, så det drogs aldrig. Men frakten blev jag blåst på.
det sämsta ställe man kan handla på dom…
det sämsta ställe man kan handla på dom blåste mig på både spriten och as dyra transporten.
Jag har skickat flera mail till dom utan att fått något svar och när man försöker ringa upp dom kopplas man bort :( fyyyy bubblan vilket bluffbolag.
en ilsken finne i sverige vid namn arto aitoharju
beställt o väntat 2 månader
beställt o väntat 2 månader, får inget svar från deras support. beställ ej de lurar dej, tog mina 1000kr snabbt men de skickar inte varorna.
VARNING!!Har beställt och betalat varor…
VARNING!!Har beställt och betalat varor samt frakt men inga varor.
Beställde i November förra året men då gick det bra men denna ggn inga varor och inga svar på Mail eller telefonen.
Värdelöst bolag som ni inte ska beställa från.
Beställde i April
Beställde i April
Bokade samt betalade 🚚 frakt...
Inga varor ännu...
VARNING ⚠️
Ingen leverans
Gjorde två stora beställningar med frakt som jag ej fått. Har skrivit och ringt flera gånger utan att få svar. Oseriösa delux
Lurendrejeri !!!
Lurendrejeri !!!
Bsetällde med frakt Från ABCexpress
Har ej fått varor eller svar på mail/telefon
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.