BY ØRBÆK DESIGN Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.3

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Købte nogle ting, men da jeg modtog pakken fik jeg afvide, at halvdelen at tingene var udsolgt og at jeg fik refundering. Der er nu næsten gået 2 måneder og jeg har stadig ikke fået mine penge. Har sk... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde bestilt 3 x bomuldsbukser. Bukserne kom efter 3 dage (bestilt ifm. Black friday). Bukserne var flotte og passede godt, men desværre var det ene par en reklamation, da de var helt flossede i... See more

Rated 1 out of 5 stars

Købte Milulu Kjolen til 329 + fragt, fordi jeg skulle have den på, til stille og rolig fødselsdag ved min mormor. Den var mega flot og sad som den skulle! Dog føltes kvalitet virkelig ringe og da jeg... See more

Company details

1. Women's Clothing Store

Written by the company

De nyeste modetendenser online Velkommen til BY ØRBÆK DESIGN - webshoppen hvor du finder tøj til unge kvinder med kærlighed til farverigt og behageligt tøj. Vores formål er at kunne tilbyde vores kunder unikke items, som vil udfylde manglen i enhver piges gaberobe. Vores tøj er inspireret af de nyeste modetendenser og især den Californiske trend, som med storm har bevæget sig mod Skandinavien. BY ØRBÆK DESIGN blev startede april 2021 og arbejder hårdt for at udvide et bredt sortiment, samtidig med at vi fokuserer meget på stil, pasform samt kvalitet - Alt dette til fordelagtige priser som vi hos, BY ØRBÆK DESIGN tilbyder dig.

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Kina-kvalitet

Jeg har købt Milulu kjolen i blå/hvid og er bare så enormt skuffet. Det er en værre omgang kinahejs.
Min veninde så den og sagde, at hun havde den samme, men hendes er købt på Shein, og da vi sammenlignede kjolerne fysisk, var de helt ens lige undtaget af Ørbæk mærket, der er syet i min. Hun har blot givet 80 kr. for sin, mens jeg har smidt 399 kr.
Nu skal jeg betale returfragten for et produkt, der aldrig har levet op til den kvalitet, som hjemmesiden og Instagramprofilen lover.

Edit:
Jeg kommer ikke til at sende Ørbæk Design en mail her næsten 2 år senere, som I udbeder jer i jeres svar til mig. Jeres produkt var af dårlig kvalitet og blev sendt retur. Min anmeldelse ændres ikke.

June 27, 2021

Hej MFM,
Vi er meget kede af at du ikke var tilfreds med dit køb hos os. Dog vil vi tydeliggøre at ingen af vores produkter har noget med Shein at gøre. Shein tilbyder ikke wholesale og dermed er det ikke muligt for virksomheder og købe tøj gennem dem. Udover dette benytter vi vores egen samarbejdsfabrik, hvor vi har tydeligt fokus på gode arbejdsvilkår.

- Ingen af vores billeder er redigeret, hvilket også giver et retvisende billede af hvordan tøjet ser ud, herudover er der også skrevet en produktbeskrivelse til hvert produkt på hjemmesiden, dette giver et indblik i hvilket materiale produktet er lavet i.

Vi ønsker gerne at du skriver en mail til os, så vi kan få en chance for at forbedre denne situation, som både du står i som kunde, men også som virksomhed for os :-) Mail: byoerbaekdesign@gmail.com

Fortsat god dag!

By Ørbæk Design

Rated 4 out of 5 stars

En rigtig fin service!

June 19, 2021

Hej Olivia

Det er vi vildt glade for! Tak for din anmeldelse :-)

Rigtig god dag!

Rated 1 out of 5 stars

Aldrig har jeg været SÅ skuffet

Jeg købte milulu kjolen i blå, da billederne på hjemmesiden og på instagram er vildt flotte, og det gjorde helt klart at jeg hoppede i med begge ben. Da kjolen kom, kunne jeg dårligt nok genkende den. Jeg troede at det var fordi den vendte på vrangen, men jeg tog fejl, kjolen vendte rigtigt. Stoffet er i vildt dårlig kvalitet og kjolen ser billig ud. Derudover var den så nedringet at halsudskæringen var så dyb, at den gik UNDER mine bryster. Derfor synes jeg bestemt at billederne er misvisende. Selv min kæreste var chokeret og synes at den var i ringe kvalitet da jeg viste ham kjolen og derefter billederne fra nettet. Jeg havde set frem til at modtage kjolen, men kan nu i stedet se frem til at miste 49,- som det koster at sende den retur. Alt i alt, virkelig en dårlig oplevelse, og jeg anbefaler ikke at handle her.

UPDATE 27/7-21
Det er nu 20 dage siden jeg sendte en mail, og jeg har stadig ikke fået svar, på trods af at der står på jeres hjemmeside, at I svarer inden for et døgn i hverdagene.
Jeg kan forstå på din besked, at det er min egen fejl at den ikke passer en pige på 170, men kun personer med en højde på 175cm..... 😅
Jeg kan ikke se den positive respons du nævner at have fået på kjolen, tværtimod, det er tydeligt at jeg ikke er den eneste med samme holdning om produktet. Derudover er det nok den mest uprofessionelle respons jeg længe har fået på en klage; jeg er da ligeglad med hvor mange positive tilbagemeldinger du har fået på kjolen?? Så betyder de negative anmeldelser ikke noget eller???
Jeg kan ikke se, hvordan det skulle være svært for dig at tjekke om kjolen nu er den kjole jeg har bestilt, den bliver vel pakket ned af jer, så jeg må gå ud fra at I har den i hænderne inden afsending. Det er jo ikke ligefrem en enkelt lille syning jeg nævner i min anmeldelse, men kjolen som helhed.
Jeg kan se at du nævner at I går op i bæredygtighed - hvordan fremkommer dette? Der står ikke noget om det på jeres hjemmeside. Jeg kan ikke se noget gennemsigtighed i jeres firma, eller producentens grad af bæredygtighed, fairtrade og brug af kemikalier på fabrikken tøjet produceres på mm.

June 17, 2021

Hej Belinda

Vi er meget kede af at du har haft en dårlig oplevelse med By Ørbæk Design. Det er dog vigtigt for os at pointere at vi i alt det vi poster på de sociale medier, samt billederne på vores hjemmeside er 100% naturlige og vi arbejder ikke med redigering af billeder. Derudover står der tydeligt i produktbeskrivelsen at modellen på billedet er 175 cm, så det kan hjælpe piger som måske ikke er så høje, til at vurderer om kjolen vil passe kundes enkelte kropstype.

- Kvaliteten af stoffet i kjolen er selvfølgelig en holdning du skal have lov til at have, men på den anden side har vi også modtaget rigtig meget positiv respons på vores Milulu kjoler - Så det kan desværre være der har været en fejlsyning på din, hvilket jo er svært for os at tjekke. Vi er ekstremt kede af den situation som du har stået i som kunde og derfor ønsker vi gerne du kontakter os på mail :-)

Vores mail er: byoerbaekdesign@gmail.com

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er utrolig glad for mine køb hos…

Jeg er utrolig glad for mine køb hos Design by Ørbæk. Tøjet er af høj kvalitet og til en overkommelig pris. Ligeledes er deres kundeservice helt i top! Kan klart anbefalde!

Hej Frida

Tusinde tak for din gode respons af vores virksomhed, det sætter vi rigtig stor pris på :-)

Rigtig god dag!

By Ørbæk Design

Rated 5 out of 5 stars

Alt i alt super fede styles som de…

Alt i alt super fede styles som de tilbyder samt til overkommelige priser. Jeg er rigtig tilfreds med mine varer, som også fremstår af god kvalitet. Derudover kan det også siges, at medarbejderne er rigtig flinke og meget hjælpende, da jeg skulle bytte til en anden størrelse.

Hej Astrid

Tusinde tak for din anmeldelse det er vi rigtig taknemmelige over og det betyder meget for os! Vi håber du i fremtiden har lyst til at handle hos os igen! :-)

Rigtig god dag:-)

En stor skuffelse...

En stor skuffelse...
På trods af flotte billeder, en flot Instagram og webshop var min oplevelse af By Ørbæk Design ikke særlig god. Udover at jeg måtte vente flere uger på de bestilte produkter, trods et løfte om en hurtig levering, var produkternes kvalitet og størrelse ikke som forventet. Stoffet føltes syntestisk og billigt, og en str. s var langt nærmere en XS. Da jeg så efter den extra lange ventetid og skuffelsen over produkterne ville returnerer varerne, fandt jeg til yderligere skuffelse ud af, at man selv skulle både betale og klare alt bøvlet med returneringen. Alt i alt havde jeg altså efter flere uger fået brugt penge, men ikke fået nyt tøj. Øv bøv.

Hej Frida,

Vi er rigtig kede af at du er utilfreds med dit køb hos os. Det er vi rigtig kede af! Vi synes selv vi har opnået en utroligt god kvalitet i alle vores produkter.

- M.h.t. til fragten bliver vi nød til at kræve et mindre beløb, da vi er nystartet virksomhed men vi arbejder på at dette kan blive gratis i fremtiden. Vi gør alt for at yde en god service her hos By Ørbæk Design og du kan altid kontakte kundeservice som sidder klar til at hjælpe.

Rated 2 out of 5 stars

Træls

Bluse ligner ikke billedet, fragt koster penge. Og retur 49 kr

Øv

April 27, 2021

Hej Frederikke

Vi er rigtig kede af at du er utilfreds med dit køb hos os. Det er vi rigtig kede af! På den anden side er billede redigering noget som vi er store modstandere af hos By Ørbæk Design, og vi forsøger i alle de billeder vi ligger ud at vise et så retvisende billede så muligt - Hvilket vi også får stor ros for.

- Fragt og retur koster 49,- fordi vi er en nyopstartet virksomhed, som ikke har så nok kapital til at kunne fjerne det for vores kunder. Det er selvfølgelig noget vi får høvl for, og vi vil arbejde på at kunne gøre det gratis engang i fremtiden. Det er dog ikke unaturligt at en virksomhed tager penge for fragt og retur, og hvis man tager et kig på andre danske virksomheder, så er det en ting mange af os har til fælles. Det er træls, men desværre bare en nødvendighed pt.

Vi ser gerne du skriver en mail til os på byoerbaekdesign@gmail.com

Rigtig god weekend

Perfekt

God kundeservice, flotte produkter og til rimelige priser. Hurtig levering!

April 22, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Super sødt og personligt mærke

Super sødt og personligt mærke. Hvor tøjet bærer præg af charme. Det er tøj jeg længe har savnet og ledt efter, men som bare ikke findes i standard kædebutikker. Gode priser og fine varer med de fineste detaljer.
Leveringe var 2 dage længere end lovet, men det var det hele værd.

April 20, 2021

Take a closer look