See what reviewers are saying
Super sødt og personligt mærke. Hvor tøjet bærer præg af charme. Det er tøj jeg længe har savnet og ledt efter, men som bare ikke findes i standard kædebutikker. Gode priser og fine varer med de fine... See more
Company details
Written by the company
De nyeste modetendenser online Velkommen til BY ØRBÆK DESIGN - webshoppen hvor du finder tøj til unge kvinder med kærlighed til farverigt og behageligt tøj. Vores formål er at kunne tilbyde vores kunder unikke items, som vil udfylde manglen i enhver piges gaberobe. Vores tøj er inspireret af de nyeste modetendenser og især den Californiske trend, som med storm har bevæget sig mod Skandinavien. BY ØRBÆK DESIGN blev startede april 2021 og arbejder hårdt for at udvide et bredt sortiment, samtidig med at vi fokuserer meget på stil, pasform samt kvalitet - Alt dette til fordelagtige priser som vi hos, BY ØRBÆK DESIGN tilbyder dig.
Grænsevej 1B, 9000, Aalborg , Denmark
- Byoerbaekdesign@gmail.com
- byoerbaekdesign.dk
Dårlig kundeservice
Købte nogle ting, men da jeg modtog pakken fik jeg afvide, at halvdelen at tingene var udsolgt og at jeg fik refundering. Der er nu næsten gået 2 måneder og jeg har stadig ikke fået mine penge. Har skrevet flere gange, men jeg får intet svar. Køber ikke derfra igen.
Købte Milulu Kjolen til 329 + fragt
Købte Milulu Kjolen til 329 + fragt, fordi jeg skulle have den på, til stille og rolig fødselsdag ved min mormor. Den var mega flot og sad som den skulle! Dog føltes kvalitet virkelig ringe og da jeg kom hjem, opdaget jeg at den var gået op i sygningerne, hele vejen op/hen af siden, virkelig trælse penge og bruge! 😢
Alt var over forventningerne!
Jeg har været så tilfreds alle gange jeg har handlet på deres hjemmeside.
Gav min søster et par bukser i gave fra…
Gav min søster et par bukser i gave fra Ørbæk Design. Jeg var lidt sent ude med bestillingen, men de nåede at komme til tiden. Ikke en finger at sætte på hverken kvaliteten eller servicen 👌
Fantastisk service og super hurtig…
Fantastisk service og super hurtig levering!!!
Jeg købte et par hørbukser ved By Ørbæk design og har været så tilfredse med dem. God pris og kvaliteten var helt perfekt!!
Jeg kan kun anbefale dem!! 🌸🌸
Rigtig god oplevelse
Jeg bestilte Pernille støvlen Black friday og modtog varen rigtig hurtigt. Jeg er så glad for dem og kvaliteten er også rigtig god!
Mega god kundeservice
Jeg havde bestilt 3 x bomuldsbukser. Bukserne kom efter 3 dage (bestilt ifm. Black friday). Bukserne var flotte og passede godt, men desværre var det ene par en reklamation, da de var helt flossede i båndet i livet. Jeg sendte en mail vedrørende reklamationen og fik svar allerede 2 minutter efter. De vil sende et nyt par til mig allerede i morgen tidlig! Super service og god hjælp.
Bestilte først et par støvler til min…
Bestilte først et par støvler til min datter, som kom få dage efter uden problemer. De var så fine, at jeg tænkte, at dem ville jeg gerne give min svigermor i julegave og selv have et par, så bestilte 2 par mere. Efter få dage modtog jeg ét par. Skrev retur til kundeservice og selvom det var weekend, kom der svar med det samme, at de beklagede og ville eftersende med det samme - og dem har jeg så modtaget få dage senere. Så godt nok 2 besøg i pakkeudlevering men super god service, når nu de havde lavet en fejl.

Reply from BY ØRBÆK DESIGN
Super god service hvis der er problemer…
Super god service hvis der er problemer og meget hjælpsomme😊🙈
Tak!

Smukt tøj
Jeg har modtaget den smukke Magle top og den er så dejlig at have på.
Rigtig god service og flot tøj i har. Jeg har idag bestilt Naya kjolen og jeg glæder mig til at modtage den.

Kjole
Jeg købte deres flotte Kylie kjole i one size. Normalt er jeg en str. s, og kjolen passer også kroppen fint, men overdelen omkring brysterne ser helt forkert ud. Der er ekstremt meget stof, som sidder mærkeligt under armene, og den er generelt ikke egnet til piger med mindre bryster.

Problemer med tilbagebetaling
Jeg har allerede før jul lagt en ordre, og modtog min kjole indenfor cirka 4 hverdage, hvilket var super service! Kjolen var dog ikke et match, og jeg oprettede derfor et returlabel den 26.12, og sendte kjolen tilbage lige umildbart efter, men nu skriver vi den 1.2 og jeg har stadig ikke modtaget min tilbagebetaling, trods adskillige mails frem og tilbage.

Reply from BY ØRBÆK DESIGN
Helt igennem dårlig oplevelse at købe…
Helt igennem dårlig oplevelse at købe tøj ved Ørbæk design. Pengene er trukket fra min konto d.6 december. Efterfølgende hører jeg ikke mere. Tager kontakt 3 gange inden det bliver sendt. I dag d.20 december siger de st nu er det sendt😨 og det er først dag jeg vil have mine penge retur at de sender pakken- måske!!! Er spændt på om der overhovedet dukker noget op og i hvilken kvalitet. Hold jer langt væk fra denne side 👎😡

Reply from BY ØRBÆK DESIGN
Levering hurtig og god kvalitet
Leveringen var utrolig hurtig (mega dejligt).
Produktet er i mega god kvalitet og stoffet er dejligt.
Jeg bestilte en Ana Langærmede Trøje i Hvid. Det er en virkelig flot trøje og sindsyg dejlig at have på. Det eneste minus ved det er, at de ikke havde den i størrelse xs, men kun i størrelse s, så den blev en smule for stor omkring mine skuldre, men det kan selvfølgelig fixes med et par nåle.
Jeg er tilfreds med varen og kan helt klart anbefale og købe derfra igen.

Lille i størrelse
Hurtig levering, og pæn bluse (Rita toppen hvid). Men meget lille i størrelsen. Ligger altid mellem en Medium eller Large, hvis jeg gerne vil have det til at sidde lidt løst. Men deres Large svarer mere til en S/M. Ærgerligt, havde ellers set frem til en virkelig fin ny bluse, men den må komme retur - til 49 kr.

hurtig levering
Super hurtig levering og tøj af god kvalitet. Jeg har købt derfra to gange og er mere end tilfreds. Køber helt sikkert derfra igen:)

Milulu kjolen i hvid
Jeg har købte Milulu kjolen i hvid og er så skuffet over hvad jeg modtog. Til en pris af 399 kr. burde det ikke ligne noget man havde købt på Wish. Kjolen var både gennemsigtig og der hang løse tråde over alt på kjolen...
Ud over det skal jeg så betale returfragten for et produkt, der aldrig har levet op til den kvalitet, som hjemmesiden og Instagramprofilen lovede :(