See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Skønne produkter. Købte bl.a. lugtfjerner (den kraftige) til min mands særdeles lugtende vandresko. De fik 2 gange behandling, hvor han brugte skoene i mellem de 2 behandlinger. DET VIRKER! Ingen fo... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Effektivt, nemt og samtidig venligt mod naturen. Freshen Up spray er genialt med uldtrøjer, sengetæpper, sofahynder og puder, tøjet du kun lige har haft lidt på, som de sunde bakterier nemt frisker... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg køber jævnligt jeres vildt gode produkter. Tøjvasken vasket ved 30 lugter rent, vores gaskomfur bliver super nemt rent med multispray, termoflasker og andre beholdere med sur lugt, forsvinder bare... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Jeg knus elsker deres produkter og har faktisk næsten dem alle. Alt fra deres nye fantastiske pletfjerner, sko vask rengørrings midler til søvn mist og alt det midt imellem. Jeg elsker deres små video... See more

Company details

1. Cleaning Products Supplier

Written by the company

Byoms er et univers af lugtfjernere, vaske- og rengøringsmidler med naturens egen superkraft Probiotika. Vi ønsker at genoplive de gode bakterier gennem innovativ teknologi og dokumenteret effekt. Fjern dårlig lugt og gør effektivt rent med probiotiske bakterier. Vi gør det nemt for dig på en nem, sund og innovativ måde, at gå tilbage til de gamle dyder og vaske mindre.

4.8

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 5 out of 5 stars

Hurtigste levering EVER!!🤩 jeg bestilte…

Hurtigste levering EVER!!🤩 jeg bestilte igår eftermiddag, og kl. 08.50 her til morgen blev den leveret🙌
Jeg har fået produkterne anbefalet af en veninde som roser dem til skyerne.
Så jeg glæder mig til at prøve dem.
Tak for Go service

November 15, 2023

Kære Anne
Taaaaaaaaaaak:-) Håber også du er blevet glad for selve produkterne ligesom din veninde.

Byoms til alt

Jeg har alle jeres produkter og synes de er fantastiske. Jeg bruger nu kun Byoms til tøjvask, rengøring og opvask. Jeg er vild med jeres små videoer med tips til anvendelse af produkterne. Floor cleaner burde hedde universal for den bruger jeg til ALT.

October 24, 2023

Kære Janne
Wauuuu nogle rosende ord - vi suger dem til os og bliver stolte:-) Tak fordi du har taget dig tiden til at skrive denne anmeldelse - betyder uendelig meget for os.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastiske produkter 🙏🏼 Bruger både…

Fantastiske produkter 🙏🏼 Bruger både til bad, gulv, vaske middel m.m ja men jeg tror at jeg har næsten alle produkter ;) og de kan helt klart anbefales 🌸

October 21, 2023

Kære Dorthe
TUSIND tak for din fornemme anmeldelse - og endnu mere dejligt at du har lyst til at anbefale vores produkter til andre. Så bliver det ikke meget bedre:-)

Rated 5 out of 5 stars

Super start på oplevelse af jeres produkter

Jeg er ny på jeres marked - på anbefaling af en veninde - med start på Multisurface cleaner. Den stod virkelig den hårdeste prøve ved afvaskning oven på køkkenskabe i et nyligt indflyttet hus - med et fedtlag som er ryatæppe. Efter 1. påsprøjtning kunne jeg tørre det meste af med køkkenrulle - og resten efter 2. Har tillige købt Bathroomcleaner og Floorcleaner, som virker lige så effektive - med en god fornemmelse at anvende

October 1, 2023

Kære Tove
Fedt at du kunne fjerne alt det gamle fedt - endda med naturlige produkter. Med lidt knofedt så kan man gøre rent med ren samvitighed. Tak for din flotte anmeldelse.

God fornemmelse

Ikke tal på de gange jeg har handlet Byoms - kan overhovedet ikke finde ud af at bruge andet. Det er bare sådan en god fornemmelse, hvadenten det drejer sig om tøjvask eller rengøring.
Tak for jer.

October 16, 2023

Reply from Byoms ApS

Hold nu op nogle flotte ord - tusind tak fordi du tog dig tiden til at lave denne flotte anmeldelse. For et lille firma betyder det alverden for os. Tak for dig;-)

Super lækre produkter

Super lækre produkter - jeg er fan af hele jeres tankegang om, hvordan vi passer bedst på moder jord🥰
Jeg handler helt sikkert igen og anbefaler gerne Byoms til andre❤️
Mvh. Stine Ebbe Bonde Nykøbing Falster

September 5, 2023

Kære Stine
Wauuuu tak - bare tak:-) Man bliver bare glad og stolt når man læser din anmeldelse.
KH Esther, Rikke og Anja

Super kundeservice

Super kundeservice - elsker Freshen Up spray. Har lige købt Sleep spray, glæder mig til at bruge den ;-)

September 17, 2023

Kære Merete
Dejligt du værdsætter god kundeservice - fordi det er højeste prioritet hos os. Vi værdsætter til gengæld også at du har taget dig tiden til at lave denne fine anmeldelse.

Produkter der virker

Har prøvet flere af deres produkter, og de er virkelig effektive.
Sportstøj jeg var lige ved at kassere, har nu fået nyt liv!
Tusinde tak 😊

September 4, 2023

Kæmpe anbefaling.

Endnu et køb fra Byoms - og det bliver bestemt ikke mit sidste køb.
Jeg var ærligt ret skeptisk første gang jeg købte hos dem, og købte kun en freshen up - men meget hurtigt blev jeg positivt overrasket, for produkterne virker virkelig godt. Det er selvfølgelig ikke mirakelmidler (men næsten!) - og lugter en trøje meget af sved skal den selvfølgelig have en vask og ikke bare et pift freshen up. Men tøjet kan snildt springe en vask over. Freshen up bruges både på tøj og møbler her - og andre produkter har også sneget sig ind. Jeg er blandt andet også meget glad for deres vaskemiddel til tøj.

Kan kun anbefale at prøve produkterne - både for ens egen skyld og for vores fælles miljøs skyld.

Et ekstra plus er at der er rigtig god kundeservice og at der er masser af information om deres produkter på deres hjemmeside samt Instagram.

July 14, 2023

Min varmeste anbefaling!

Byoms får mine varmeste anbefalinger! ❤️
Deres produkter holder hvad de lover uden magi eller hokus pokus, bare simple gode produkter.
Jeg have udfordringer med at få bestilt på deres hjemmeside, og med det samme stod de klar til at løse problemet. Bag produkterne er de sødeste piger som faktisk bare gerne vil hjælpe og yde god service.
God service skal man lede længe efter, og god service får du her!
Jeg bruger produkterne både privat og i min virksomhed, fordi jeg netop ved hvad jeg kan forvente helt uden skadelig kemi.
Alle burde prøve disse fantastiske produkter! ❤️

July 28, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Farvel dårlig lugt i vaskemaskinen😃

Kom endelig gode bakterier.... Vi har brug for jer💪

Efter jeg er gået over til kun at bruge byoms vaskemiddel, er vaskemaskinen stoppet helt med at lugte surt. Og freshen up har minimeret tøjvasken til max 3-5 vask om ugen ( familie på 5. )
Min teenage datter er kæmpe fan af freshen up🤩

All around til brug på grillen er også et hit herhjemme.
For ikke at forglemme de andre produkter.

Det er 7 gang jeg har handlet hos jer. Min nabo og jeg slår os ofte sammen når der skal shoppes og det kommer til at ske igen. 😃 Hurtig ekspedition 😃

August 18, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Freshen up er uundværlig.

Jeg elsker alt ved alle produkter 🤩 den eneste fejl ved den nye freshen up er, at den ik er i 400 ml 😉jeg har freshen up med alle steder, og anbefaler den til alle ved hver mulighed jeg får. Flere har spurgt om jeg har aktier i firmaet 😂
- Home spray er fantastisk især mod myg, ogs på tøj til gåture. Mine børn kan slet ik undvære sleep sprayen, og multi-service med Cristal de mer, er min nye afhængighed 😊

August 17, 2023

Geniale produkter !!

I min optik har de dygtige kvinder bag Byoms begået en genialitet med deres skønne produkter.

Byoms holder, hvad de lover, og der er masser af brugbare tips og tricks at finde på hjemmesiden.

Men bedst af alt, så er produkterne fyldt med god samvittighed både ift. bæredytighed, miljø og pengepungen, da de er drøje i brug.

Jeg er stor fan og en varm fortaler for Byoms 💚

August 10, 2023

Kære Kirsten

Tusind tak for din fantastisk anmeldelse og rosende ord - vi elsker fans;-)

Simpelthen fantastiske produkter

Simpelthen fantastiske produkter. Jeg er fast kunde hos byoms, og køber særligt multisurface, floor cleaner, bathroom cleaner. Sidst købte jeg også vaskemiddel med, og det er sammen med den nye freshen up endnu bedre end sidst jeg prøvede det. Altid god service også, især med hurtig levering og svar på insta :)

August 1, 2023

Kære Katharina

Tusind tak for at du har taget dig tid til at lave sådan en fantastisk anmeldelse - betyder SÅ meget for os.

Jeg ELSKER jeres produkter

Jeg ELSKER jeres produkter.
Elsker tanken om naturlige produkter, der er effektive og bidrager med gode bakterier efter rengøring. Er langsomt ved at udfase det jeg har herhjemme. Er det dyrt…..nej, ikke hvis man vil have kvalitet og rene produkter.
Har lige købt begge jeres home mist, og de er så skønne, lækker naturlig duft uden at være for parfumeret.
Gav min datter en multisurface-cleaner i pakkekalender sidste år, og mon ikke der ryger et par stykker i igen i år. Ideen er hermed givet videre 😊.
Ønsker mig en universalrengøring (i større flaske) og toiletrens.
Er vild med den rene duft, men skal absolut prøve Cristal de mer.
Tak for jer🙏

August 8, 2023

Kære EG

Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse:-) Er helt sikker på at du vil elske Cristal de Mer, den er så mild og ligger blot som en sæbeagtig undertone.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg bruger ikke andet og kommer heller…

Jeg bruger ikke andet og kommer heller ikke til det.
Jeg bruger alle produkter med undtagelse af Wood cleaner, mest fordi jeg ikke har noget træ at anvende det på.
Det har jeg gjort i over 1 år.

August 4, 2023

Kære Majbritt
Fantastisk - tusind tak. Sikke en dejlig anmeldelse - betyder SÅ meget for os.

Kæmpe anbefaling

Nu er det 3. Gang jeg modtager de super gode produkter fra Byoms og må sige at det bare igen er helt fantastiske produkter der lever op til deres beskrivelser. Især er Bathroom cleaner og Multi Surface produkterne anvendt herhjemme igen og igen. Selv det mest genstridige fedt i emhætten kan forsvinde med Multi Surface. Freshen Up bruger vi alle i familien til vores tøj og Floor cleaner er altid det vi bruger til køkkengulvet . Kæmpe anbefaling herfra .

July 30, 2023

Kære Anne

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse. Vi elsker når vores kunder kommer igen, det gør man jo kun ved noget godt :-)

E L S K E R !

Jeg ELSKER Byoms produkterne!
Hvis jeg fik vredet armen om på ryggen og KUN måtte vælge ét produkt, som jeg ikke vil kunne undvære, så er det helt klart Freshen up! Den bruger jeg i vores sko, på tøj og jakker der ikke vakses ofte, i hundens kurv, og ikke mindst i vores senge! SÅ smart!

Jeg er vild med Byoms af flere årsager, men de to hovedårsager er:

1. Jeg elsker, elsker, elsker når virksomheder tager ansvar, for det gør det nemmere for os forbrugere at træffe gode valg!

2. Produkterne er med Probiotics, hvilket vil sige, at når kegler færdig med at gøre rent, ja så arbejder de gode bakterier videre - dét er da fedt!

Highfive og luftkys ud til en virksomhed, som jeg er særligt glad for!

Ps. Produkterne er vanedannende - så er I advaret ;)

August 5, 2023

Kære Camilla

ELSKER at du advarer ;-) For ja, de er vanedannende. Tusind tak for din helt fantastiske anmeldelse. Betyder SÅ meget for os.

Take a closer look