Skønne produkter. Købte bl.a. lugtfjerner (den kraftige) til min mands særdeles lugtende vandresko. De fik 2 gange behandling, hvor han brugte skoene i mellem de 2 behandlinger. DET VIRKER! Ingen fo... See more
Company replied
Jeg køber jævnligt jeres vildt gode produkter. Tøjvasken vasket ved 30 lugter rent, vores gaskomfur bliver super nemt rent med multispray, termoflasker og andre beholdere med sur lugt, forsvinder bare... See more
Company replied
Jeg knus elsker deres produkter og har faktisk næsten dem alle. Alt fra deres nye fantastiske pletfjerner, sko vask rengørrings midler til søvn mist og alt det midt imellem. Jeg elsker deres små video... See more
Byoms er et univers af lugtfjernere, vaske- og rengøringsmidler med naturens egen superkraft Probiotika. Vi ønsker at genoplive de gode bakterier gennem innovativ teknologi og dokumenteret effekt. Fjern dårlig lugt og gør effektivt rent med probiotiske bakterier. Vi gør det nemt for dig på en nem, sund og innovativ måde, at gå tilbage til de gamle dyder og vaske mindre.
Skovlytoften 33, 2840, Holte, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
Fantastisk produkter
Jeg har nu brugt ByOms i en længere periode - hele serien - og jeg elsker den.
Virkelig effektive produkter, som jeg kan bruge lige så tosset jeg vil og samtidig have rigtig god samvittighed med at bruge.
Vi flyttede for et lille år siden og da rengjorde vi hele lejligheden, vi flyttede fra, med ByOms. Multisurface cleaner’en tog selv de mest snavsede og fedtede overflader. Floorcleaneren var genial til at komme i dybden med. Bathroom cleaner’en var fantastisk til alt med kalk.
Da vi flyttede ind et sted med en stort træterrasse og vi købte os et brugt teaktræshavemøbelsæt, brugte vi Wood cleaner’en og den var fantastisk.
Man skal selvfølgelig lige sætte sig ind i, hvad de forskellige produkter kan og gør, og der skal knofedt til, men jeg elsker det gode indemiljø, som produkterne efterlader, og den effektivitet de har i uderummet også.
I dag bruger vi ikke andet.

Reply from Byoms ApS
Desværre føler jeg mig bondefanget af reklamen på Instagram, som helt klart ligner klinker på badeværelse.. Der er vist klinker, som så let som ingenting bliver rene. Både min mand og jeg har knoklet på de furer. Tilfældigt læser jeg en gammel anmeldelse fra en anden kunde, som er skuffet over, at det ikke har hjulpet noget som helst på hendes furer i badeværelse. Til det svarer I, at "jamen, hvis det er badeværelse, så skal man først "lige" bruge eddike og så "lige" bruge PH....sæbe og så først herefter jeres sæbe. Vi er gået helt i stå, så spand, sæbe og børste står og griner af de snavsede furer....
Mon min oplevelse får lov til at blive stående.

Reply from Byoms ApS
De er gode at handle med, de pakker tingene ordentlig ind, de bestilte varer kommer hurtig
Varene i sig selv er vanedannende, når først du er begyndt at bruge dem, vender du tilbage dag efter dag. Det er mine foretrukne midler til rengøring og vask. Jeg er stadig overrasket over den blødhed det efterlade i det vaskede tøj, jeg bruger aldrig skyllemiddel, så da jeg brugte tøj vaskemiddel første gang, blev jeg vældig overrasket. Det glæder mig at produkt portfølgen vokser. I sender nyttig informationer hen ad vejen, det skal I have tak for - øger inspiration og interesse.

Reply from Byoms ApS
Gode lækre produkter, som holder hvad de lover - elsker freshen up spray. Fantastisk at kunne springe en vask eller 2 over.
Hurtig levering og varerne er godt pakket ind.

Reply from Byoms ApS
Byoms naturlige rengøringsmiddel med nogle bakterier, der spiser snavs mm. er en helt ny praksis og oplevelse. Men efter de første dage med at få snavs mm. fjernet under rør i ældre baderum, får jeg nye og rene resultater med dette produkt. Også overflader i stue og soveværelse bliver friske og rene på en helt nu måde, som jeg lige skal hitte ud af, og sætte ord på. Jeg vil helt sikkert blive kunde, købe gaver og bidrage til bedre klima.🌴
Jeg har returneret min pakke og har her en måned senere endnu ikke fået mine penge retur.

Reply from Byoms ApS
Super gode produkter og fantastisk god service samt hurtig levering👍🏻😊
Det er altid godt at handle hos Byoms, og vil varmt anbefale alle at prøve deres fantastiske produkter.
Især deres Freshen Up ❤️❤️❤️❤️❤️
Rigtig gode produkter der virker. Ærlig og åben kommunikation. Det er tillidsvækkende. Byoms har min varmeste anbefaling.
Hurtig service, nem website og virkelig gode produkter😊 Vi bruger Freshen Up til virkelig mange ting: vores seng når vi lufter sengetøjet og vi har den altid med på ferier til både tøj og sko. Kan virkelig godt lide at produkterne er veganske og miljøvenlige.
Tak BYOMS🙏🏻❤️
Godt koncept med solide produkter, der revolutionere måden at tænke rengøring. Tak! Til den lidt dyre side, så har ikke mulighed for at bruge det i lige så høj udstrækning, som jeg kunne ønske mig.
Hurtig service og fantastiske produkter, jeg er specielt vild med vaskemidlet, jeg havde problemer med "surt" tøj, men efter jeg er gået over til byoms produkt har jeg ikke det problem længere.
Effektivt, nemt og samtidig venligt mod naturen. Freshen Up spray er genialt med uldtrøjer, sengetæpper, sofahynder og puder, tøjet du kun lige har haft lidt på, som de sunde bakterier nemt frisker op og tøjet bliver ikke slidt af vask og du passer samtidig på miljøet.
Nem hjemmeside, med hurtig sagsbehandling og dine bestilte varer er hurtigt fremme.
Gode, drøje produkter
I får 5 af mig. Det er så skønt, at kunne gøre rent, vaske op, vaske gulv, vaske badeværelse og friske tøj op uden, at få åndenød. Som astmatiker værdsætter jeg virkelig jeres opfindelse, der er nytænkt og funktionel. Så har I super service, når skaden er sket. Med en pakke, der var itu og der manglede 1 flaske, så sendte I straks en ny, uden bøvl. 🌞👌🏽
Miljøet smiler🌏😄
Jeg er kæmpe fan af jeres produkter. Som multiallergiker bl.a støvallergi har rengøringen med produkter fra Byoms mindsket mine symptomer især mit støvallergi. Derudover er det meget vanedannende at bruge jeres Freshen up da det virker med det samme. Tøj, tæpper, møbler osv får en tur og samtidig sparer man på vasken. Servicen kan der heller ikke sættes en finger på. Hurtig levering og så er jeg mega fan af alle de tips I fodrer os med🙏🙏 I får 5 stjerner herfra😊
Tip top i orden, og var ankommet allerede dagen efter jeg bestilt
Jeg er meget glad for bathroomcleaner, jeg synes det vasker rent hurtigt og holder længere end andre midler.
Floorclean er super effektiv, gulvet lyst asketræsparket bliver tydeligt rent og lækkert.
Vores hus er fra 2004 og “for tæt”.
Vi har kæmpet med fugt og skimmelsvamp i vindues karm og rammer selv om vi lufter ud og tørrer.
Vi har forsøgt med Rodalon og andre skrappe midler uden held.
Jeg prøvede Byoms og en gammel eltandbørste og mangler nu kun vinduerne i vores bryggers. De ser flotte ud og de første jeg gjorde rene for snart 4 uger siden, ser lige så flotte ud som den de blev rengjort!!
Noget der bare virker