Truien gekocht, keurig snel geleverd, contact via de mail op vragen was snel en correct, verzending was snel en producten van een prachtige kwaliteit. Ze mogen meer dames kleding in hun assortiment op... See more
Company replied
Met alle online meuk en slechte kwaliteit van tegenwoordig was ik een beetje huiverig, maar ik had zo'n mooie trui gezien bij Ca Va... Eerst had ik nog wat vragen, die stelde ik via insta en ik kree... See more
Company replied
Na meer als 2 maand geen bestelling ontvangen! Meermaals communicatie gehad, zeer onbeschoft en aanvallend, totaal geen vriendelijke service! Contact genomen met zowel de shop als de koerier. Beide he... See more
Company replied
Ondertussen 2 truien, 2 shirts en 2 vesten gescoord hier. Kwaliteit is hoog voor eerlijke prijzen. Word altijd netjes en snel gereageerd op vragen via de Instagram DM. Zeker een aanrader!
Explore Our Durable Black Heavy Unisex Oversized T-Shirt with Unique Backprint. High-Quality 220GSM craftsmanship With 100% Cotton! Shop Now!
Kinkerstraat 282-3, 1053GB, Amsterdam, Netherlands
Replied to 88% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Vorige week een hoodie besteld en gisteren afgeleverd goed product mooie details zeer hoge kwaliteitsgraad.
Bedankt 😊
Verzending ging snel en hele goede kwaliteit t-shirts. Zou zeker aanraden!❤️
Kleding kwam beschadigd aan, weer retour gestuurd. Reageren niet op e-mails maar vragen wel review achter te laten. Voor nu 1 ⭐️
De bestelling was niet compleet . Dan verwacht je op z’n minst een reactie ipv te vragen waar het artikel blijft. Wel toegezonden maar niks extra’s

Reply from Ca-Va.Store
Blij met het product. Precies zoals omschreven. Enige minpuntje was de lange tijd voordat ik bericht kreeg dat het shirt onderweg was.

Reply from Ca-Va.Store
Bizar slechte klantenservice. Mis de helft van mijn pakket en geen contant of geld terug gekregen…

Reply from Ca-Va.Store
Besteld, vervolgens laat geleverd. Wilde het niet meer, toen kon het opeens binnen een dag verstuurd worden. Maat (L) past niet goed en valt klein uit.

Reply from Ca-Va.Store
Net nieuw shirtje binnen en echt nice kwaliteit. Eindelijk weer ff een toppertje!
Goede fit, kwaliteit van het shirt is top en de levering is erg snel! Handig als je nog snel een shirt voor een festival nodig hebt.
Heel blij met m'n nieuwe hoodie van Ca Va! Kwaliteit is echt top, heel anders dan ik gewend ben van hoodies of sweaters. Lekker dik, maar niet té dik. Mooie details ook.

Reply from Ca-Va.Store
Vergeten de tote bag erbij te doen voordat ik het gemeld had kreeg ik hem al toegestuurd top geregeld!!

Reply from Ca-Va.Store
Bij wat moeilijkheden met de bezorging netjes en snel contact gehad en geregeld, lekker persoonlijk en ook goede kwaliteit shirts, voor herhaling vatbaar

Reply from Ca-Va.Store
Kwaliteit van de oversized shirts is fantastisch en zitten als gegoten... Prima levering!

Reply from Ca-Va.Store
Snelle levering. Goede kwaliteit en shirts zitten heerlijk man. Nu de 2e keer maar volgen er nog wel meer haha. Keep up The Good Work. Mensen zekers een aanrader

Reply from Ca-Va.Store
Learn more about other kinds of reviews.