See what reviewers are saying
Erg tevreden! De schommel is stevig en comfortabel. Onze dochter speelt urenlang buiten. Klantenservice reageerde ook snel op mijn vraag.
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Geen communicatie
We hadden een calmswing besteld, geld was afgeschreven, maar geen bevestiging en geen reactie op emails die we stuurden naar emailadressen vermeld op de website. Telefoonnummer was niet te vinden. Na 10 dagen werd de calmswing ineens thuis bezorgd. We zijn er blij mee, maar wel vreemd zo zonder enige communicatie.
Superblij met deze aankoop!
Supersnel binnen en zo geïnstalleerd!
Het werd super snel geleverd! Mijn kind is er helemaal blij mee, en ik ben onder de indruk van hoe makkelijk het op te zetten was. Het voelt stevig en veilig aan, en we maken er elke dag weer graag gebruik van!
Snelle levering en blije kinderen
Geweldige aankoop! Sinds we deze schommel hebben, zijn de kinderen veel buiten. De levering was snel en alles was netjes verpakt.
Supersnel binnen en helemaal de moeite waard!
Besteld op een maandag, en het was er al binnen 7 dagen! Snelle levering en zulke geweldige kwaliteit.
Super onder de indruk van de snelle levering!
De bezorging was echt snel! Ik was verrast hoe gauw het er was, en mijn kind is er helemaal blij mee.
Supersnelle levering, superblij kind!
De bezorging was super snel! Ik bestelde het en binnen twee dagen was het er. Mijn kind zat meteen te schommelen en had het helemaal naar zijn zin!
Geweldig om mijn kind weer buiten te zien spelen
Het is zo fijn om mijn kind weer buiten te zien spelen. Deze schommel is comfortabel, leuk en de perfecte manier om ze van het scherm af te houden!
Mijn kind wil nu echt graag naar buiten!
Ferst zat mijn kind altijd vast aan de telefoon, maar nu vragen ze zelf om naar buiten te gaan en te schommelen. Zo geweldig om ze zo actief te zien!
Zo fijn om mijn kind actief te zien!
Beste aankoop ooit! Mijn kind zat eerst altijd aan de tablet, maar nu zijn ze elke dag buiten aan het schommelen. Echt geweldig om te zien!
Makkelijk te installeren en helemaal de moeite waard
De schommel is comfortabel en leuk voor mijn kind, en ik heb een gerust gevoel omdat hij stevig en veilig hangt.
Supereenvoudig schoon te maken en te onderhouden
Mijn kind is helemaal gek op deze schommel! Hij zorgt voor uren speelplezier, en ik heb een gerust gevoel omdat hij veilig ontworpen is.
Topkwaliteit schommel!
Hij is super stevig en duurzaam, en mijn kind voelt zich er veilig en comfortabel in. Ook fijn dat hij makkelijk schoon te maken is!
Super stevig en perfect voor speeltijd
Mijn kind zit elke dag met veel plezier in deze schommel! Hij voelt zich er helemaal veilig in en blijft er lekker actief door. Zeker het geld waard!
Supermakkelijk te installeren en heel leuk
Mijn kind brengt graag tijd door in deze schommel! Hij is comfortabel en veilig, en ik vind het een fijn idee dat hij gemaakt is van niet-giftige materialen.
Supersnelle levering en makkelijk in elkaar te zetten!
Snelle bezorging en eenvoudig te installeren! Mijn kind kon dezelfde dag nog schommelen en genieten. De schommel voelt stevig en veilig aan, en het is echt een geweldige toevoeging aan onze tuin. Zeker een aanrader!
Supersnel binnen en zo geïnstalleerd!
Uren speelplezier, geen tablet nodig
Eindelijk iets dat mijn kind wegtrekt van de tablet! Deze schommel zorgt voor uren vermaak.
Veilig, stevig en superleuk
Perfect voor spelen en ontspannen
Beste aankoop ooit! De schommel is super stevig en mijn kind is er helemaal gek op. Perfect voor zowel speeltijd als ontspanning!
The Trustpilot Experience