Casino BankID Reviews

TrustScore 4 out of 5

Company details

1. Online Casino or Bookmaker

Written by the company

Casino BankID specialiserar sig på den svenska spelmarknaden och presenterar casino som använder BankID för säker och smidig identitetsverifiering. Vår plattform fokuserar på casino som integrerat BankID-teknologi för att erbjuda svenska spelare en förenklad spelupplevelse där registrering, insättningar och uttag hanteras genom din befintliga bankidentitet. Genom att använda BankID kan spelare verifiera sin ålder och identitet omedelbart, vilket möjliggör snabb åtkomst till spel samtidigt som alla svenska regelkrav uppfylls automatiskt. Vi presenterar uteslutande licensierade casino som följer Svenska Spelmyndighetens (SGA) regler och erbjuder högsta säkerhetsstandarder genom BankID-integration. Varje rekommenderat casino erbjuder snabba transaktioner direkt kopplat till svenska banker, transparenta spelvillkor och omfattande spelskyddsåtgärder som är integrerade med BankID-systemet. Casino BankID utvärderar kontinuerligt dessa plattformars spelutbud, bonusprogram och kundtjänst för att säkerställa optimal spelupplevelse. Vi prioriterar ansvarsfullt spelande genom att främja casino som använder BankID för att implementera effektiva spelskyddsverktyg, inklusive automatiska gränshantering och realtidsövervakning av spelaktivitet enligt svensk spellagstiftning.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

4 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Jag har spelat med Casnio bank

Jag har spelat med Casino bank ID och deras tjänster var verkligen jättebra! Deras spel är fantastiska från början till slut och jag hade så kul att spela med dem. Jag tyckte verkligen om deras tjänster och kommer att fortsätta rekommendera dem, precis som jag själv blev rekommenderad.

March 22, 2025
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Casino BankID har varit en riktigt bra…

Casino BankID har varit en riktigt bra upplevelse hittills. Registreringen gick snabbt och jag kunde börja spela direkt utan krångel. Plattformen fungerar smidigt och som någon som spelar regelbundet känns det som en sida som verkligen värdesätter sina spelare och gör hela processen enkel och rolig. Definitivt en favorit för mig.

September 28, 2025

Väldigt nöjd med Casino BankID

Väldigt nöjd med Casino BankID. Det är enkelt att använda, spelen fungerar bra och insättningar samt uttag har varit smidiga. Jag gillar att allt fungerar utan problem och att supporten svarar snabbt om man behöver hjälp. Överlag känns det som ett företag som värdesätter sina spelare och erbjuder en rättvis och trevlig upplevelse.

September 18, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look