See what reviewers are saying
Cheapconnect.nl (voorheen cheapconnect.net) is het budget broertje van Maxitel (zelfde concern) het in Alphen aan den Rijn gevestigde telecombedrijf. Voor een aangenaam bedrag per jaar verkrijg je d... See more
Gebruik dit nu 1,5 jaar voor mijn privé telefoonnummer werkt perfect! Via Ziggo werd me dit als 2e lijn echt veel te duur. Zo is er altijd een telefoon beschikbaar als kinderen alleen thuis zijn, s... See more
Company details
- Phone and Internet Service
- Internet Provider
- Internet Service Provider
- Mobile Network Operator
- Telecommunications Service Provider
- Web Hosting Company
Information provided by various external sources
CheapConnect uw VoIP provider. Prepaid VoIP aanbieder met uitstekende kwaliteit. Zowel Hosted als VoIP trunk.
Contact info
Ben er al jaren klant
Ben er al jaren klant want ik wilde graag een vast nummer houden. Goed en goedkoop ik kan er niets negatiefs over zeggen
Pure oplichting
Pure oplichting. Vragen om een minimale opwaardering van 550 euro terwijl een nummer 8,95 kost. Niet te bevatten dit.
Prima voip provider
Prima telefoonprovider. Heb mijn vaste nummer geporteerd naar CheapConnect omdat mijn vorige (Delta) steeds duurder werd. De overzetting is probleemloos verlopen. Zeker aan te bevelen!
Perfect en geweldige support!
Wij maken gebruik van hun VoIP-service met twee nummers. De overstap van Microsoft Teams naar hun dienst verliep niet zonder uitdagingen vanuit Microsoft, maar Cheap Connect heeft ons hierin perfect begeleid. Het traject duurde ongeveer twee maanden en gedurende die hele periode is alles professioneel, geduldig en oplossingsgericht opgepakt. Er is geen enkele negatieve opmerking te bedenken over het team van Cheap Connect.
Ook bij het instellen kwamen er nog enkele achteraf gezien simpele vragen voorbij. Deze werden steeds snel en duidelijk beantwoord, wat veel vertrouwen geeft in hun support.
Cheap Connect is zonder twijfel aan te raden, zowel voor consumenten als voor bedrijven. De support is betrouwbaar, snel en simpelweg goed! ook zijn de prijzen zijn zeer scherp.
Bedankt Jaap!
Prijsstijging zonder aankondiging?
Ik heb gekozen voor Cheapconnect om goedkoop naar Rusland te kunnen bellen. Volgens hun tarieven zou dit 0,0800 cent per minuut moeten zijn. Dit ging in het begin prima maar naar een aantal weken later betaal ik 0,43 cent per minuut. Deze vraag neergelegd bij Cheapconnect helaas nog geen antwoord. Deze prijsstijging verdiend in mijn ogen maar 1 ster als je dit doet zonder aankondiging...
Eigen router ipv de router Odido
Omdat ik een eigen router ipv de router van mijn huidige provider wilde ben ik voor telefonie overgestapt naar Cheapconnect. Alles was binnen 1 dag geregeld. Zelfs het porteren van mijn telefoonnummer. Voor inkomende gesprekken moest 1 week geduld hebben, maar uitgaande gesprekken kon gelijk via Cheapconnect.
Goed tevreden.
Prima tevreden bij overstap telefonie vanaf Ziggo.
O.a. beltarieven en jaarkosten veel goedkoper, portering geheel volgens plan.
Duidelijke instructies voor instellingen Grandstream (adaptor) ontvangen.
Geen hulp nodig gehad.
Al tien jaar tevreden
Ruim 10 jaar geleden met meerdere nummers overgestapt van Budgetphone naar Cheapconnect, en sindsdien alleen maar positieve ervaringen. Uptime tegen de 100%. Geen tussentijdse overnames of prijsverhogingen. Een hoogstenkele keer kwam ik een probleempje tegen, maar dat werd altijd heel snel (vaak al binnen een uur) opgelost door de helpdesk. Een VOIP-toestel instellen vraagt wel om enig technisch inzicht, maar het forum biedt genoeg hulp.
Problemen PJSIP Asterisk.
De prijs van de uitgaande dienst is prima. Maar! Inkomend zijn er veel problemen met PJSIP naar FreePBX (Asterisk). Ik zie te weinig support mbt instellingen. Internet staat vol van problemen (google maar eens naar incomming problems cheapconnect) maar cheapconnect doet weinig of geen moeite om de klanten te ondersteunen.
Pre-paid goede dienst met veel mogelijkheden
Het pre-paid model sluit erg goed aan bij mijn wensen en voor de vaste jaarlijkse kosten voor een VoIP nummer van €8,95 krijg je een erg goede dienst. De uitbreidingsmogelijkheden wat betreft trunking, extra accounts en doorschakelen maken veel opstellingen mogelijk!
Prima geholpen
Een voip nummer laten overnemen door cheapconnect, maar kreeg het ontvangen van telefoon niet voor elkaar.
Super geholpen door de helpdesk. Direct contact en heel aardig
Slecht bedrijf
Slecht bedrijf. Ik wil eigenlijk helemaal geen sterren geven. Ik bestel een nummer en krijg het niet. Wel voor betaald. Vervolgens bestel ik een nieuw nummer. De koop van de eerste ontbonden met verzoek om geld terug te storten. Wettelijk recht op teruggave aangezien ik het product niet heb ontvangen. Zie Rijksoverheid. Bedrijf verleent geen medewerking om geld terug te storten maar heeft het als tegoed op een account gezet. Na meerdere keren gevraagd te hebben om het bedrag op de bank terug te storten en zelfs aangegeven te hebben dat ik het absurd vind dat ik moet smeken om m’n geld terug te krijgen verkopen ze mij vervolgens een leugen om maar niet te hoeven betalen: Ik zou het product (wat ik nooit heb ontvangen) gebruikt hebben. Kortom geen zaken mee doen.
Goedkoop en super snel geregeld.
al sedert 2013 VOIP van cheap
al sedert 2013 VOIP van cheap. Nooit problemen gehad. Altijd bereikbaar. Prijs is prima. Kwaliteit ook prima.
Geleverd nummer met area code +1 771 niet altijd bereikbaar, correct opgelost
Ben al langer bij Cheapconnect met een portering van een Nederlands telefoonnummer en dat werkt perfect, ben daar zeer tevreden over.
Recentelijk heb ik daarom bij hen een Amerikaans nummer van hen afgenomen (in de +1 771 reeks). Dat nummer bleek echter niet vanaf elke telefoon bereikbaar. Je hoort dan "het nummer bestaat niet" resp. "number is not suported".
Overigens werkt nummerherkenning niet op die Amerikaanse nummers. Niet hier en niet in Amerika: dat was bewust zo, zei de helpdeskmedewerker.
De helpdesk was met dit probleem overigens bijzonder behulpzaam. Je leest overal dat ze geen ondersteuning verlenen maar eerlijk gezegd deden ze erg hun best.
Alleen bleek het probleem op een onverwachte plek te zitten. Via de netwerken van KPN en Voipbuster bijvoorbeeld was bellen naar dat nummer onmogelijk, en inderdaad - KPN netwerkbeheer én Voipbuster reageerden beiden dat inderdaad die nummerreeks +1 771 dusdanig nieuw is (ingevoerd in 2021) dat ze bij hen nog niet geïmplementeerd resp. open gezet waren voor gebruik binnen hun eigen netwerk. KPN heeft dat nu inmiddels al gecorrigeerd, overigens.
Ieder voor zich moet maar bepalen hoe nuttig het is om een Amerikaans nummer te hebben dat niet vanaf ieder netwerk te bereiken is, maar voor mij werkte zo'n +1 771 nummer dus niet.
Wat mij bijzonder bevalt aan CheapConnect is dat zij direct een ander Amerikaans area-nummer aangeboden hebben en dat kosteloos hebben omgeruild. En dát nummer werkt perfect.
Hulde, dát is service!
Wist niet dat voip zo goedkoop kon zijn
Wist niet dat voip zo goedkoop kon zijn
Voor 9 euro al een 085 nummer, en werkt top nog geen wegval gehad en uitgaande gesprekken kosten ook niet al te veel, Helemaal top!
Ben zeer tevreden
Een jaar of anderhalf geleden overgestapt.
De prijs/prestatie van deze provider is uitstekend. Altijd goede verbinding, lage kosten en bij technische problemen (altijd mijn schuld) snelle reactie en hulp.
Ben zeer tevreden.
Perfect.
Al jaren klant, zeer goede service en prijzen.
Mooie VOIP diensten/producten.
Zeer aanbevelenswaardig.
Top idee!
Zo is er altijd een telefoon beschikbaar als kinderen alleen thuis zijn, schoonmaakster, opa oma enz.
Instellen was even hobby'en via cisco gateway SPA112.
Heel af en toe als ik bel horen mensen mij niet en ik de ander kant wel. Als ik gateway reset is dit opgelost, maar ligt volgens mij niet aan cheapconnect.
Prima bedrijf, goede klantenservice en dienstverlening zonder storingen
Fijn bedrijf, klantenservice reageert snel en goed. Eigenlijk nooit storing, zowel telefonie als internet werken probleemloos. Glasvezel tarieven zijn in tegenstelling tot adsl wel aan de hoge kant.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.