Werkt zoals je zou verwachten
Werkt zoals je zou verwachten. Betaalbaar. En gigantisch snelle telefonische support.
Waardeloze website en app. Alleen maar gemiste oproepen, meerdere smartphones geprobeerd, maar overal slechte belkwaliteit. Ik word maar een paar keer per week gebeld, dus uit gemak het abonnement maar laten doorlopen. Ze zijn goedkoop, dat moet ik ze nageven, maar die goedkope kwaliteit krijg je ook terug.
Kwaliteit van het bellen is slecht en de app op iOS loopt telkens vast tijdens een telefoongesprek...
Dubline is zeer zeker klantvriendelijk, daar ligt het ook niet aan. Maar de kwaliteit van het bellen is zo slecht. 9 van de 10 keer verstaat men mij niet en moet ik opnieuw bellen met mijn privé nummer. Het hapert, kraakt, bij-geluiden. Heel jammer, want zo komt alsnog mijn privé nummer in roulatie bij onze zakelijke contacten.
Prijs is goed, kwaliteit zeer slecht. Ongeacht met wie of waar ik bel. Dubline hapert helaas. Ik heb hun al meerdere malen aan de lijn gehad over meerdere maanden. Vriendelijke mensen wel maar beweren dat het niet mogelijk is en daarmee kan je dus niet geholpen worden. Ze hebben dan een zogenaamde expert die naar je verbinding kijkt en beweert dat er niks te vinden is. De slechte verbinding blijft zelfs na jaren gebruik te hebben gemaakt. Ik heb super snel internet ook op mijn telefoon. Ik heb dat nodig voor mijn werk. Ik al jaren klant en alle telefoongesprekken haperen en zit een vertraging op bij hun. Ik zou eigenlijk en 2 willen geven maar een 3 ivm prijs en klantvriendelijkheid. Het product is slecht hoewel ze beweren dat hun klanten tevreden zijn. Dan ben ik toevallig die 1 procent. Ik ben helaas genoodzaakt om een andere provider te zoeken
Helaas is de geluidskwaliteit slecht. Er is elke keer een ander soort storing, kraken, geen contact, echo's, vreemde stemmen erdoorheen, etc. etc. Heb al 2x helpdesk gecontacteerd, maar zegt dat mijn wifi slecht is en mijn telefoon te oud. Toch vreemd dat ik er met MS Teams gewoon mee kan beeldbellen.
Ik ben particulier gebruiker. Toch ben ik een hele tevreden Dubline gebruiker. Ik vind het fijn om een vast 026 nummer te hebben voor alle bedrijven en instellingen waar ik mee te maken heb, voor in mijn geval een duidelijke scheiding tussen privé en zakelijk. Zo hoef ik niet meer mijn 06 nummer met iedereen te delen, en kan ik op het vaste nummer de voicemail de tijden laten afspelen waarop ik bereikbaar ben. Het is ook nog eens goedkoop omdat ik vnl gebeld wórd. Dan betaal je alleen abonnementskosten voor het beheer van je nummer.
Echt heel tevreden mee, ook helder geluid. (Samsung A series)
Learn more about other kinds of reviews.