Clean Sofa - Privat Rengøring, Sofarens, Tæpperens Reviews 13

1. Cleaning Service
  2. Carpet Cleaning Service
  3. Upholstery Cleaning Service

Written by the company

🧼 Clean Sofa – Professionel sofa-, tæppe- og rengøringsservice i Danmark Hos Clean Sofa giver vi nyt liv til dine møbler, tæpper og dit hjem med grundig, effektiv og miljøvenlig rengøring. Vi er specialister i sofarensning, tæpperensning, husrengøring, fliserensning og bilinteriørrens – altid udført med professionelt udstyr og sikre, skånsomme produkter. Uanset om det handler om genstridige pletter, allergivenlig rengøring eller bare et frisk pust til dit hjem, leverer vi synlige resultater, du både kan se og mærke. Vi arbejder med punktlighed, omhu og fuld kundetilfredshed i områderne Aarhus, Randers, Viborg, Silkeborg, Skanderborg, Hammel, Aalborg, Vejle, Kolding og Fredericia. ✨ Derfor vælger kunderne Clean Sofa: Miljøvenlige rengøringsmetoder Professionelt udstyr for dybdegående resultater Fleksibel booking og gennemsigtige priser Venligt og pålideligt team 📞 Kontakt os på 71 56 55 67 eller besøg cleansofa.dk for at booke din rengøring. Lad os få dit hjem til at føles frisk igen!

4.4

3-star
2-star
1-star

Rated 4 out of 5 stars

Min meget grimme sofa er blevet så fin…

Min meget grimme sofa er blevet så fin igen.
Der var lige et sted som ikke var som ønsket da vi fik dagslys på og ingen problem- så kom ivo bare forbi igen og fixede det - super service!

December 9, 2025

Hej Tanja
Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig, at din sofa blev så fin igen. Og tak fordi du nævner, at vi kom forbi Hinnerup og fik rettet det sidste i dagslys – vi gør altid vores bedste for at levere grundig og tilfredsstillende sofarensning, også når der lige skal en ekstra gennemgang til.

Hos Clean Sofa er vores mål at give kunderne professionel sofarensning i Hinnerup og omegn, med fokus på kvalitet, service og langtidsholdbare resultater.
Du er altid velkommen igen, og tusind tak fordi du valgte os!

KÆMPE….

Vi har haft besøg af Ivo, til en julerengøring af vores ulækre sofa pænt sagt, den manglede noget af en omgang! Og jeg må bare sige, min sofa ligner den er splinter NY!! Kæmpe flot arbejde, Jeg kan klart anbefale Clean Sofa.

Så nu er den juleklae til gæster.

December 6, 2025

Hej Lucas
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at din sofa nu står som helt ny efter vores besøg. Vi ved, hvor stor en forskel en grundig og professionel sofarensning kan gøre – især når sofaen skal være juleklar til gæsterne.
Tak fordi du anbefaler os – det sætter vi enormt stor pris på!
Du er altid velkommen, hvis sofaen får brug for en ny omgang.

Kan varmt anbefales

Ivo er meget venlig, imødekommende og smilende.
Super effektiv og veludført rensning af min store hjørnesofa.
Kan varmt anbefale Ivo.

December 6, 2025

Reply from Clean Sofa - Privat Rengøring, Sofarens, Tæpperens

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Anne!
Det betyder meget for os at høre, at du havde en god oplevelse med Ivo. Vi sætter stor pris på dine ord om hans venlighed og imødekommenhed – og ikke mindst at du er tilfreds med den effektive og veludførte rensning af din store hjørnesofa.

Hos Clean Sofa gør vi altid vores bedste for at levere professionel sofarensning, hvor kvalitet og god service går hånd i hånd.
Tusind tak fordi du varmt anbefaler os – det er den største anerkendelse, vi kan få.

Du er altid velkommen igen!

Rated 4 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Sofarensningen blev pænt udført, og han var både venlig og hjælpsom!

December 2, 2025

Reply from Clean Sofa - Privat Rengøring, Sofarens, Tæpperens

Tusind tak for din fine anmeldelse, Rehema!
Det glæder os virkelig, at du havde en rigtig god oplevelse, og at du er tilfreds med den pænt udførte sofarensning. Vi sætter også stor pris på dine ord om vores venlighed og hjælpsomhed – god service er en vigtig del af vores arbejde.

Hos Clean Sofa stræber vi altid efter at levere grundig og professionel rensning af sofaer, så resultatet lever op til kundens forventninger.
Tak fordi du valgte os – du er altid hjerteligt velkommen igen!

Helt fantastisk

Helt fantastisk! Vores sofa fik et helt nyt look og ser ud / føles som ny! 🤘 den var virkelig blevet medtaget af en hverdag med 3 små børn, og ny er den helt frisk igen.

December 1, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Effektiv, imødekommende og nemt!

Skriver få anmeldelser på trustpilot, men her en undtagelse. Ivo var effektiv, udførte arbejdet med et smil og var meget imødekommende og behagelig! Også er det da bare en billig god service!

Alt i alt, vildt nemt og god oplevelse! Godt arbejde!

September 23, 2025

Virkelig god service

Virkelig god service! Kan kun anbefale Clean sofa! Vores hvide sofa havde fået en stor plet og var blevet meget beskidt efter 5 kattekillinger, men Clean sofa gjorde at den nu står helt som ny igen. Tusind tak!

August 7, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk Service af Ivo…

Fantastisk Service Ivo var der præcis til tiden og resultatet er bedre end forventet 🤩🤩🤩🤩🤩
De bedste anbefalinger skal lyde her fra,
Det er ikke sidste gang jeg bruger ham og han kan jo mange forskellige ting, har jeg set på hjemmesiden. 👍🏼

August 26, 2025

Jeg fik renset min sofa af Clean Sofa

Jeg fik renset min sofa af Clean Sofa, og resultatet var fantastisk! Pletterne forsvandt helt, og sofaen ser næsten ud som ny. Servicen var professionel, hurtig og venlig, og de kom til tiden. Jeg kan varmt anbefale Clean Sofa til alle, der ønsker en grundig og professionel sofarensning. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen.

August 15, 2025

Take a closer look