Company replied
Havde et uheld i min sofaen søndag aften hvor min lille hvalp kom til at tisse i sofaen prøvet at redde det selv men kunne konstatere mandag at der var kommet en kæmpe plet ringer tirsdag formiddag til Kasper som kom tirsdag eftermiddag og renset og imprægneret min sofaen opdager så onsdag formiddag Er Min hund har været op med beskidte poter og havde sat pletter ringer til Kasper som kommer ud og ordner det igen utrolig service ikke sidste gang jeg bruger Kasper flot arbejde

Reply from Megarens
Det var helt simpelt fra bestilling til udført opgave. Super professionelt. Min sofa blev pæn og dufter dejligt. Ingen klager herfra kun fuld tilfredsheds med forløbet. Jeg vil absolut anbefale megarens til andre. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Megarens
Vi oplevede lynhurtig service - bestilte sofarens lørdag og mandag aften havde vi det flotteste resultat. Vi fik også renset en stol - en læderstol og 2 gulvtæpper samt imprægneret det hele. Super behagelig og dygtigt arbejde og service af Kasper- vi kan kun give ham den bedst anbefaling. Vi har nu set hvad den rigtige behandling kan gøre ved møbler - vi vender helt klart tilbage for at passe på vores møbler 👍😎

Reply from Megarens
Super god service og virkelig flot rens af min bil, sæderne var så beskidte og den kom til at se ud som ny, så kan klart anbefale Megarens , virkelig flot arbejde .

Reply from Megarens
Fantastisk service. Fandt firmaet ved et tilfælde, men er ovenud tilfreds. Den rare mand dukkede op med kort varsel og gjorde et fantastisk stykke arbejde med en genstridig plet fra noget gulerodssuppe. Efter rensen var plet og lugt helt væk og Kasper kiggede endda forbi og gav et område et ekstra skyl, da vi er lidt sarte ift. parfume

Reply from Megarens
Tak til Megarens og Kasper, for at bringe vores lædersofa til live igen! Super godt arbejde. Kan varmt anbefale firmaet! Grundigt arbejde, hvor der ikke bliver gået på kompromis med tiden!
Charlotte Jørgensen

Reply from Megarens
Virkelig en god oplevelse at få renset sofa med megarens! Nemt at bestille og god service😊

Reply from Megarens
Kasper er meget dygtig og omhyggelig med det arbejde han laver, og der er ikke noget som bliver overladt til tilfældighederne.
Læder sofaerne og stolen står som nye, og kan kun på det varmeste anbefale Megarens. Det er ikke sidste gang vi gør brug af Kasper

Reply from Megarens
Skrev til Megarens da jeg selv havde forsøgt at rense min sofa, hvilket resulterede i synlige skjolder på sofaen. Megarens tog opgaven seriøst og kom hurtigt ud og udførte en sofarens som gjorde at sofaen står som ny. Kan varmt anbefale Megarens.

Reply from Megarens
God, venlig og hurtig service.
Erfarne tips til vedligeholdning og tilbud om efterbehandling

Reply from Megarens
Mega god oplevelse. Mega god service. Vi kan klart anbefale megarens.

Reply from Megarens
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Kasper.
Hun bil lugtede efter at mine børn har haft spildt drikkelse og madrester i den.
Kasper var hurtig til at rykke ud. Han var super sød og professionel og fik ordnet min bil i løbet af ingen tid. - Min bil er nu helt fri af lugtgener.
Jeg kan varmt anbefale Megarens.

Reply from Megarens
Suveræn og professionel rensning af min sofa.

Reply from Megarens
Vi kontaktede Kasper efter at vores ene barn havde tegnet på sofaen, og vi selv gjorde det værre, da vi så også gik igang med at fjerne andre pletter i samme ombæring... Kasper kom samme dag, som vi havde kontaktet ham, og gik til opgaven med højt humør og endda overskud til at involvere vores nysgerrige børn. Det var både hyggeligt og effektivt - og vores sofa blev næsten som ny igen. Og fedt at få eksperttips til fremtidige uheld og pletter! Har allerede anbefalet Megarens/Kasper til andre børnefamilier :)

Reply from Megarens
Kasper er super hjælpsom, og kom tilbage en og gav det en ekstra gang gratis. Rigtig god oplevelse.

Reply from Megarens
Vi fik renset vores sofa, der efter et par år, trængte til en kærlig hånd. Det må man sige den fik af Kasper, der på professionel manér rensede og samtidig gav tips og tricks til fortsat god vedligeholdelse af sofaen. God kommunikation og professionelt håndværk gør, at det klart kan anbefales at benytte Kaspers ekspertise, hvis man står med et gammelt møbel der trænger til et løft!

Reply from Megarens
Kasper fra Megarens var virkelig jordnær og fik ordnet nogle uheldige jord pletter på min creme farvet sofa.👌🏻
Anbefaling herfra.

Reply from Megarens
Vi vil altid anbefale Kasper, til hver en tid! Efter han har har reddet vores sofa efter et andet firma havde fejlrenset vores næsten helt nye sofa til 30.000, som slet ikke var behandlet ordentligt og lugtede af våd hund!
Vi er så taknemlige for hans hjælp og support, meget professionel og meget dygtig og omhyggelig med hele processen, og vi har nu en så fin sofa som dufter så dejligt!
Kasper er helt klart den vi ringer til næste gang vores sofa trænger til en rens.

Reply from Megarens
Kasper kom ud gjorde bare et kanon stykke arbejde 👌

Reply from Megarens
Jeg havde købt en brugt sofa, som var i virkelig dårlig stand – fyldt med pletter og snavs, og jeg overvejede næsten at skille mig af med den. Men så kontaktede jeg Kasper fra Megarens… og det viste sig at være det bedste valg, jeg kunne have truffet!
Kasper kom hurtigt ud til opgaven og udviste en fleksibilitet og service, jeg sjældent har oplevet. Han var imødekommende, grundig og ekstremt professionel hele vejen igennem. Sofaen ser nu fuldstændig fantastisk ud – som ny – og jeg er dybt imponeret over resultatet.
Det er sjældent, man møder nogen, der går så meget op i deres arbejde og i at gøre kunden tilfreds. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – Kasper fortjener 5 stjerner og mere til!