Super fijn contact gehad . Nette jongens en komen hun afspraken na . Na lekkage thuis alle dakgoten laten schoonmaken en tijdens karwei ook nog mijn zonnepanelen schoon laten maken .
See what reviewers are saying
Na veel vijven en zessen uiteindelijk een partij gevonden die in ieder geval op tijd langs komt en uberhaupt komt. Zonnepanelen schoon laten maken en be gewezen op diverse vogelnesten onder de zonn... See more
Company replied
Zeer slechte ervaring met dit bedrijf. Op 25 maart 2026 heb ik onderhoud laten uitvoeren aan mijn schoorsteen, inclusief vegen en reparatie. Hiervoor heb ik €889,50 betaald. Later heeft een... See more
Company replied
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Prettig in communicatie en goed…
Prettig in communicatie en goed onderbouwd advies. Opgeleverd werk ziet er top uit.
Professioneel en volgens afspraak
De schoorsteen laten vegen en dak werkzaamheden laten uitvoeren (wat ook echt nodig was) en er werd nog een vogelnest weggehaald onder de zonnepanelen, alles werd gedaan in overleg en werd netjes en vakkundig uitgevoerd.
Ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Laatst dakgoten en schoorsteen laten…
Laatst dakgoten en schoorsteen laten schoonmaken, hebben kosteloos ook de zonnepanelen meegepakt. Heel mooi werk geleverd en alles schoon achtergelaten. nette jongens in de omgang en krijgen mij zeker een goede aanbeveling
Mijn ervaring is zeer goed
Mijn ervaring is zeer goed
De gemaakte afspraken zijn ze netjes nagekomen en mijn zonnepanelen en dakgoten zijn weer mooi schoon
Bedankt jongens 😀
Super fijn contact gehad
Uitstekende vogelpreventie en professionele service
Ik heb vogelpreventie laten uitvoeren via Clenvio en ben hier zeer tevreden over. Sinds de plaatsing heb ik geen last meer van vogels onder mijn zonnepanelen of in mijn schoorsteen.
De medewerkers waren vriendelijk, professioneel en kundig. Ze gaven duidelijke uitleg over de werkzaamheden en voerden alles netjes en zorgvuldig uit. Ik kan Clenvio zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een goede oplossing voor vogeloverlast.
goed geholpen schoorsteen weer schoon 👍👌
Dakgoten perfect gereinigd!
Hele fijne service en vriendelijk…
Hele fijne service en vriendelijk geholpen door dit bedrijf! Alles is netjes verlopen en de communicatie was fijn en duidelijk. Ik zal hier zeker nog een afspraak inplannen
Goed bedrijf geholpen met de…
Goed bedrijf geholpen met de zonnepanelen wij hadden last van de kraaiennesten nu gelukkig niet meer dankzij Clenvio Bedankt Mannen!
Super ervaring !
Super ervaring !! Wij hadden last van vogels onder de zonnepanelen.ze kwamen snel langs en hebben het opgelost ! Echt vakwerk
Zonnepanelen zijn weer schoon
Zonnepanelen zijn weer schoon, dus helemaal tevreden over de dienst. Ze waren wel 15 minuten te laat en vind de tijdsperiode van de afspraak al best lang.
Werken netjes en geven goed advies
Werken netjes en geven goed advies. Zeker een aanrader!
Heel fijn bedrijf die altijd zijn…
Heel fijn bedrijf die altijd zijn afspraken op tijd nakomen. Dakgoten en zonnepanelen worden altijd goed gereinigd zonder klachten. Zie ze graag volgend jaar weer terug!
Mijn schoorsteen is weer helemaal schoon
Mijn schoorsteen is weer helemaal schoon. De jongens werken netjes, volgend jaar zeker weer!
Zeer tevreden met de service die…
Zeer tevreden met de service die verleend is. Een aanrader!

Reply from Clenvio
Heel fijn geholpen door de jongens!
Heel fijn geholpen door de jongens!! Voor herhaling vatbaar.

Reply from Clenvio
Na veel vijven en zessen uiteindelijk…
Zonnepanelen schoon laten maken en be gewezen op diverse vogelnesten onder de zonnepanelen. Wellicht toch maar een vervolg afspraak maken om dit te laten verwijderen en beschermingsmateriaal aan te laten brengen.
Een aanrader!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.