Cliniquecolette Reviews 4

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Lever ikke op til deres egen beskrivelse for Japansk lifting

Havde købt et deal til Japansk Lifting. Ingen præsentation af behandleren og rummet behandlingen foregik i var et lille aflukke, som virkede nusset og outdated. Behandleren præsenterede sig ikke, og virkede ikke til at gide behandle. Under behandlingen måtte der afbrydes da der kom en kunde, der skulle bestille tid.

På klinikkens egen hjemmeside står følgende: "Under en Japansk Lifting-session benyttes blide massagebevægelser, akupressur og lymfedrænage for at forbedre hudens tone og struktur. Kombinationen af disse teknikker fremmer en sund, ungdommelig glød, der ikke kun forbedrer dit udseende, men også din generelle velvære".

Behandlingen var ikke blid eller afstressende. Det mest afstressende var da jeg fik en maske på og skulle ligge under infrarød maske i 15 minutter, mens det lød som om behandleren gik ind for at spise. En meget kreativ måde at udføre japansk lifting på

Selv behandlingen bestod af afrensning, cupping og gua cha med voldsomme og hårde bevægelser, der gjorde, at man faktisk følte sig lidt stresset. Jeg vender ikke tilbage

March 26, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Kæmpe skuffelse - spild af penge

Jeg købte en deal luksus ansigtsbehandling på 1 1/2 time og har aldrig været ude for en så dårlig oplevelse! Fra jeg kom til jeg gik varede det 45 min inklusiv at tage sko og bluse, overtøj af og på, ventetid på briksen.
Kvinden præsenterede sig ikke, fortalte ikke om produkterne men var meget påtrængende at sælge ekstra tillægsydelser, som der blev spurgt ind til flere gange.
Massagen varede 5 minutters tid og gav mig ondt i nakken.
Normalt gøres huden blød med damp men ikke her! En hudorm i panden blev taget ud direkte, meget smertefuldt. Da jeg påpegede smerten, imens der blev hevet til fik jeg at vide “den kommer igen”.
Jeg havde en urenhed i kinden, som jeg spurgte til, og der blev sagt, at den var fjernet. Det var den så ikke, da jeg kom hjem.
Jeg lå langt over tyve minutter med ansigtsmaske og imens kunne man høre de to ansatte snakke. Man var i vejen som kunde.
Jeg takkede nej til farvning af øjenbryn men personen glemte åbenbart at plukke øjenbryn.
Jeg tager altid selv serum på, og det påføres også på andre klinikker men ikke her.
Ingen luksus over stedet eller behandlingen. Kæmpe skuffels!
Jeg anmelder, da klinikken sendte mig en mail, og jeg bad om at blive fjernet fra listen, da jeg ikke agter at komme derhen.

November 21, 2024

Uhumsk og uprofessionel oplevelse

Købt en deal til min kæreste. Virkeligt en kæmpe stor skuffelse. Både indretningen, hygiejnen og behandlingen var langt under nutidens normale standard. Decideret er uhumsk oplevelse.

Indretningen ligner noget fra 80’erne og er faldefærdig. Behandlingen kan nærmest ikke beskrives med ord: ligge på håndklæde med pletter og fra kunden før, vand i balge koldt og med pensler oa. samtidig i, urent gulv, tilbydes ekstra køb af maske og ved nej tak forklares at inkluderede maske ikke er noget specielt, ligge 20min (ad de saml. 45min) med maske (og vatrundeller!!) for øjnene, imens behandler tydeligt ser arabisk klip på YouTube. Listen er lang, men slutter med at der at spilles voks på min kæreste bukser.

December 21, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde købt en deal på en luksus…

Jeg havde købt en deal på en luksus ansigtsbehandling. Da jeg kom fik jeg af vide at der var forsinkelser.
Da det bliver min tur, bliver jeg lagt på en briks med håndklæder fra kunden før.
Kan hverken se på mine bryn eller vipper at de er blevet farvet.
Al ting går meget hurtigt, og da jeg ikke vil tilkøbe ekstra ydelser, bliver stemningen meget ubehagelig og tingene går endnu hurtigere.
Det er rum kun med gardiner og hvad der skulle være afslappet blev forstyrret af bip lyde fra en laser behandling ved siden af. Denne blev dog udsat da jeg efter 10 min spurgte hvad det var for en lyd.
Meget langt fra den service jeg er vant til at få, når jeg skal forkæle mig selv.

November 16, 2024

Is this your company?