De doos is open geweest en de verpakkingen op meerdere plaatsen beschadigd. Het gaat om een relatief nieuw product dat onder water moet worden ingebouwd. De kans neemt daarmee toe dat het product defe... See more
See what reviewers are saying
Ik bestelde een zonnepaneel en bij binnenkomst bleek dat het defekt was geraakt tijdens transport - de glasplaat was gebroken. Foto's genomen van de ongeopende en daarna geopende verpakking, naar de k... See more
Een jaar geleden een Jabsco flush Lite gekocht bij Compass. Nog voor de garantietermijn was verlopen maakte het toilet een zeer irritant rammelend geluid. Nav een gemaakt filmpje bleek het de snaar... See more
Tijdens het bestellen van een zeil jack wordt er "zo spoedig mogelijk" opgegeven als levertijd. Na een week volgt er pas een bericht dat er activiteiten zijn. Fijner zou zijn als er direct een verwa... See more
Replied to 25% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
DHL site was slecht bereikbaar
DHL site was slecht bereikbaar, mijn advies gebruik voortaan POST NL. Volgende keer kies ik andere winkel !

Reply from Compass24 NL
De spoelbak werd snel geleverd en past…
De spoelbak werd snel geleverd en past precies.
Er zit geen handleiding en afdichtingsrubber met klemmen bij om dit product waterdicht op het aanrecht te bevestigen
De syphon is haaks met te kleine diameter zodat ik de oude uitloop moet gebruiken.

Compass24
Bestelde items snel en netjes bezorgd. Had recht op een korting blijkbaar door mij niet goed aangegeven. Email gestuurd en korting daarna toch gekregen. Ze zijn dus ook goed te bereiken. Had ook een retour zending dit gaat ook erg makkelijk.
Snelle levering voor een goede prijs
Snel en betrouwbaar
Alles keurig volgens afspraak
Alles keurig volgens afspraak
Enige minpuntje is de bezorging door DHL
Bleek bij anderen ipv bij de buren bezorgd. Dat is wat onhandig
Het artikel was vergeeld
Het artikel was vergeeld in plaats van wit. Knap waardeloos

Reply from Compass24 NL
Snel en correct (goed ingepakt)…
Snel en correct (goed ingepakt) verzonden.
Zoals gewoonlijk ontbrak de gratis Seajet overall.
Mijn verjaardagtegoed van 10€ werd niet…
Mijn verjaardagtegoed van 10€ werd niet afgehouden bij de bestelling en op de faktuur, nochtans had ik àlles correct ingevuld op de website. Ik hebt daarvoor extra aktie moeten nemen met mailverkeer, d.w.z tijd verlies en extra kopzorg voor mij.

Levering snel en ok.
Levering snel en ok.
Het produktaanbod en prijzen zijn ok. Echter mag de informatie mbt levering uitgebreider zijn. Ik had graag de levering in een ophaalpunt gehad maar dit kon niet. Dhl stond reeds aan de deur met het pakket en pas nadien kreeg ik een tracking code. Daarnaast kreeg ik de mogelijkheid niet aangeboden ommet Visa te betalen of de keuze te maken in ideal voor een Belgische bank.

Zeer slechte webshop!
Zeer slechte webshop!
Artikel besteld, bleek niet te kloppen wat er op de website stond waardoor ik een ander artikel nodig had. Bestelling kon niet gewijzigd worden, maar wel geannuleerd.
Dus bestelling geannuleerd, maar terugbetalen duurt erg lang. Dat zou direct gedaan worden, na een aantal dagen nog niks ontvangen te hebben maar weer contact opgenomen. Blijkt dat ze dus niks hebben terug gestort en het zou dan nu verwerkt zijn.. en kan ik weer 3werkdagen wachten.
Echt belachelijk, ik zal hier nooit meer wat bestellen en het is nog maar de vraag of en wanneer ik mijn geld terug krijg.
Hele slechte ervaring
Hele slechte ervaring. Waardeloos product tot 3x teruggestuurd en nu komt de klantenservice met de mededeling dat de garantie verlopen is. Ja tuurlijk als je telkens dezelfde troep levert gaat na de zoveelste levering de garantietermijn van de eerste levering voorbij. Heel slecht, onbehoorlijk en niet van deze tijd. Voor mij nooit meer compass24. Heel triest, ik geef het bedrijf geen lang bestaan meer op deze manier

snelle levering
snelle levering. Alleen jammer dat er geen nederlandse handleiding bij is. maar daar kan compass niks aan doen.

Reply from Compass24 NL
Duidelijkheid op website en nakomen afspraken en verwachtingen.
Duidelijkheid op de website en het nakomen van verwachtingen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.