Compass24 NL Reviews 186

TrustScore 4 out of 5

3.9

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

De doos is open geweest en de verpakkingen op meerdere plaatsen beschadigd. Het gaat om een relatief nieuw product dat onder water moet worden ingebouwd. De kans neemt daarmee toe dat het product defe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik bestelde een zonnepaneel en bij binnenkomst bleek dat het defekt was geraakt tijdens transport - de glasplaat was gebroken. Foto's genomen van de ongeopende en daarna geopende verpakking, naar de k... See more

Rated 5 out of 5 stars

Een jaar geleden een Jabsco flush Lite gekocht bij Compass. Nog voor de garantietermijn was verlopen maakte het toilet een zeer irritant rammelend geluid. Nav een gemaakt filmpje bleek het de snaar... See more

Rated 4 out of 5 stars

Tijdens het bestellen van een zeil jack wordt er "zo spoedig mogelijk" opgegeven als levertijd. Na een week volgt er pas een bericht dat er activiteiten zijn. Fijner zou zijn als er direct een verwa... See more

Contact info

1-star

Replied to 25% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Zending nog niet ontvangen ....

June 16, 2024

Reply from Compass24 NL

Wat vervelend dat u uw bestelling op zondag 16.06.2024 nog niet had ontvangen. Volgens onze gegevens is de zending op 17.06.2024 bezorgd. Mocht dit niet zo zijn dan willen wij u vragen om direct contact met ons op te nemen zodat wij e.e.a. kunnen gaan laten onderzoeken.

Rated 2 out of 5 stars

DHL site was slecht bereikbaar

DHL site was slecht bereikbaar, mijn advies gebruik voortaan POST NL. Volgende keer kies ik andere winkel !

June 8, 2024

Reply from Compass24 NL

Wat vervelend dat u problemen met de site van DHL Parcel heeft ondervonden en u hierdoor de volgende keer een andere winkel kiest. Wij gaan dit met DHL Parcel bespreken en hopen dat dit in de toekomst niet meer voor zal komen. Mocht u in de toekomst toch weer bij onze winkel wensen te bestellen dan zijn wij u graag weer van dienst.

Rated 4 out of 5 stars

De spoelbak werd snel geleverd en past…

De spoelbak werd snel geleverd en past precies.
Er zit geen handleiding en afdichtingsrubber met klemmen bij om dit product waterdicht op het aanrecht te bevestigen
De syphon is haaks met te kleine diameter zodat ik de oude uitloop moet gebruiken.

June 1, 2024

Reply from Compass24 NL

wat fijn dat de spoelbak snel geleverd was en past.

Compass24

Bestelde items snel en netjes bezorgd. Had recht op een korting blijkbaar door mij niet goed aangegeven. Email gestuurd en korting daarna toch gekregen. Ze zijn dus ook goed te bereiken. Had ook een retour zending dit gaat ook erg makkelijk.

May 6, 2024

Het artikel was vergeeld

Het artikel was vergeeld in plaats van wit. Knap waardeloos

April 9, 2024

Reply from Compass24 NL

Wat vervelend dat het artikel vergeeld was. Onze excuses voor het ongemak en de teleurstelling. Mocht u nog geen contact met onze serivice afdeling hebben gehad voor een eventuele oplossing dan willen wij u verzoeken om dit alsnog te doen.

Rated 1 out of 5 stars

Mijn verjaardagtegoed van 10€ werd niet…

Mijn verjaardagtegoed van 10€ werd niet afgehouden bij de bestelling en op de faktuur, nochtans had ik àlles correct ingevuld op de website. Ik hebt daarvoor extra aktie moeten nemen met mailverkeer, d.w.z tijd verlies en extra kopzorg voor mij.

January 31, 2024

Reply from Compass24 NL

Wat vervelend dat u een ongemak en een extra kopzorg heeft ondervonden/gehad na het plaatsen van uw bestelling. Wat er exact mis is gegaan kunnen wij helaas niet achterhalen, misschien dat de code niet bevestigd was na invoer maar wij zijn blij dat het uiteindelijk goed is gekomen en u, uw korting alsnog heeft gekregen. Wij hopen dat u in ieder geval wel tevreden bent met de artikelen.

Rated 3 out of 5 stars

Levering snel en ok.

Levering snel en ok.
Het produktaanbod en prijzen zijn ok. Echter mag de informatie mbt levering uitgebreider zijn. Ik had graag de levering in een ophaalpunt gehad maar dit kon niet. Dhl stond reeds aan de deur met het pakket en pas nadien kreeg ik een tracking code. Daarnaast kreeg ik de mogelijkheid niet aangeboden ommet Visa te betalen of de keuze te maken in ideal voor een Belgische bank.

January 26, 2024

Reply from Compass24 NL

Beste Luc, wij versturen altijd als een zending ons magazijn verlaat een automatische mail met de verzendgegevens zodat de zending online in de gaten gehouden kan worden. Waarom u deze mail pas later heeft ontvangen kunnen wij helaas niet achterhalen. Hiervoor onze excuses. Met betrekking tot uw opmerking om met Visa te betalen vanuit Belgie moeten wij u helaas mededelen dat dit inderdaad niet mogelijk is. Zodra dit in de toekomst eventueel wel mogelijk is dan zal dit op onze site te zien zijn.

Zeer slechte webshop!

Zeer slechte webshop!
Artikel besteld, bleek niet te kloppen wat er op de website stond waardoor ik een ander artikel nodig had. Bestelling kon niet gewijzigd worden, maar wel geannuleerd.
Dus bestelling geannuleerd, maar terugbetalen duurt erg lang. Dat zou direct gedaan worden, na een aantal dagen nog niks ontvangen te hebben maar weer contact opgenomen. Blijkt dat ze dus niks hebben terug gestort en het zou dan nu verwerkt zijn.. en kan ik weer 3werkdagen wachten.
Echt belachelijk, ik zal hier nooit meer wat bestellen en het is nog maar de vraag of en wanneer ik mijn geld terug krijg.

January 26, 2024

Altijd snel en accuraat

November 24, 2023

Reply from Compass24 NL

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn enorm blij dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest en zijn u in de toekomst graag weer van dienst.

Hele slechte ervaring

Hele slechte ervaring. Waardeloos product tot 3x teruggestuurd en nu komt de klantenservice met de mededeling dat de garantie verlopen is. Ja tuurlijk als je telkens dezelfde troep levert gaat na de zoveelste levering de garantietermijn van de eerste levering voorbij. Heel slecht, onbehoorlijk en niet van deze tijd. Voor mij nooit meer compass24. Heel triest, ik geef het bedrijf geen lang bestaan meer op deze manier

November 7, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Snelle en correcte levering.

October 23, 2023

Reply from Compass24 NL

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij zijn heel blij dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest en zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.

Het team van Compass24

Pakket nooit ontvangen helaas

October 5, 2023

Reply from Compass24 NL

Wat vervelend dat u uw bestelling niet bij u was/is bezorgd. Graag vernemen wij of u de zending inmiddels wel heeft ontvangen en/of u hierover ook reeds contact met ons heeft opgenomen. U kunt uw reactie direct sturen naar info@compass24.nl zodat wij u gerichter en direct van dienst kunnen zijn.

Betrouwbare partner

Perfecte afhandeling en tijdige levering.

October 1, 2023

Reply from Compass24 NL

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn enorm blij dat wij u naar tevredenheid hebben geholpen en zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.

snelle levering

snelle levering. Alleen jammer dat er geen nederlandse handleiding bij is. maar daar kan compass niks aan doen.

September 16, 2023

Reply from Compass24 NL

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn enorm blij dat wij u naar tevredenheid van dienst zijn geweest en zijn u in de toekomst graag weer van dienst. Wij wensen u veel plezier met uw bestelling.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look