Scherpe prijs, goed product en toen GLS er wat langer over deed, ook keurige communicatie
See what reviewers are saying
Product goed geleverd, voor scherpe prijs. De website oogt wat knullig, hier kan duidelijk nog aandacht aan worden besteed. Toezegging was dat product binnen 3 werkdagen zou worden geleverd. Pas nada... See more
Alles volgens (verzend)afspraak. De vijfde ster niet gegeven omdat er teveel onduidelijkheid was in de communicatie over de verzending, zoals bijv. een mix-up van huispostcode en leveringslocatie. En... See more
Zaterdags Atomic Q9i ski's online besteld en de woensdag erop werdt het al netjes verpakt, met luchtkussens opgevuld, geleverd. Top.
Company details
Written by the company
Wij streven ernaar om de beste producten tegen de beste prijzen te hebben.
Contact info
Sjællandsgade 10a, 7100, Vejle, Denmark
- +45 75722877
- support@connect-sport.nl
- connect-sport.nl
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Fijne communicatie
Wachten op de koerier…..
Ik heb nog steeds niet mijn bestelde ontvangen spullen, de koerier kan het pakket niet afleveren in de pakket automaat ( 2x niet gelukt) nu wacht ik op bericht over de locatie waar ik het pakket moet ophalen, dus 10 dagen verder en nog steeds geen zicht op de levering (GLS)
Snel geleverd en prima op de hoogte…
Snel geleverd en prima op de hoogte gehouden
Aanrader dit bedrijf
Geweldige service en goed op tijd…
Geweldige service en goed op tijd bezorgd en mooi aanbod
Groet Koos
Click gear handvatten
Click gear handvatten. Binnen twee dagen binnen. Verzendkosten extra 80% op de kosten van het artikel. Dus niet in verhouding
Goed op de hoogte gehouden van levering…
Goed op de hoogte gehouden van levering en op tijd!!
Prima service
Een moeilijk te vinden artikel van Clicgear. Lekker snel geleverd. Prima service.
Mooi snowboard voor goede prijs!
Het snowboard was snel geleverd en ziet er goed uit!
Snelle levering Top Service
Snelle levering. Er bleek iets niet goed te zijn met het product. Direct nieuwe geleverd. Wat een topservice
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.