1. Recreational Vehicle Rental Agency
  3. Mobile Home Rental Agency
  4. Vacation Home Rental Agency
  5. Vacation Rental

Written by the company

Copenhagen Campervans tilbyder udlejning af unikke hjemmebyggede campere. Vi kan hjælpe dig, hvis du skal på road-trip, ud og opleve vanlife, på ferie eller bare på en kort weekendtur. Besøg vores instagram eller hjemmeside og start dit næste van-eventyr nu.

4.2

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

4.2

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Alt spillede

Alt spillede! Jeg tog min far med på roadtrip i Frankrig og det var simpelthen den fedeste oplevelse, bare at kunne parkere camperen ved en strand - spise sin sandwich, få en kold øl og læse i sin bog. Camperen kører perfekt og holdet bag yder en kæmpe service. 10/10

May 7, 2025

Reply from Copenhagen Campervans

Tak for den fine anmeldelse, Jonas. Det var skønt at høre om jeres tur til Frankrig ☀️

Advertisement

Super velfungerende camper.

Fantastisk flot og super velfungerende camper. Der også muliggjorde “camping” turen i dårligt vejr.
Fedt bare at kunne finde et godt spot og parkere der.
Alt fungerer bare i og med camperen.
Nem at lave mad i, sidde inde eller ude og spise.
Camperen var nyrengjort og med rent linned ved modtagelsen.
Kan kun anbefale den.

May 4, 2025

Reply from Copenhagen Campervans

Tusind tak for de fine ord og anbefalingen ☺️

Rated 5 out of 5 stars

Den perfekte campervan til eventyr

Den perfekte campervan til eventyr! SÅ gennemført og flot lavet med alt, hvad du har brug for til camperlivet. Selv hvis man rammer ind i en regnvejrsdag på turen, er den hyggelig og komfortabel at opholde sig i. Den er også meget nem at køre - fartpiloten er guld værd på de lange ture. Alt omkring booking og kommunikation, afhentning og aflevering gik super nemt 🙌🏼 Kæmpe anbefaling!

April 21, 2025

Hej Amalie, mange tak for den fine anmeldelse ☺️🙌
Det var ærgeligt med det dårlige vejr, men godt I hyggede jer i camperen.

Den absolut bedste oplevelse

Jeg har haft den absolut bedste oplevelse med Copenhagen Campervans og deres fede van! Vi tog på et magisk eventyr til en svensk skovsø og vågnede op i den komfortable seng til fuglefløjt og søudsigt – det var som at være midt i et eventyr.

Super fleksibelt at have hele sit flytbare hjem med sig på farten. Fra køleskabet, der holdt vores kolde drikke friske, til varmen i bilen, der gav os den perfekte komfort på de koldere forårsnætter – alt var gennemført og æstetisk lige i øjet.

Jeg kan klart anbefale Copenhagen Campervans. Det var en stor oplevelse, som jeg helt sikkert vil gentage! Kan varmt anbefale dem til alle, der søger en uforglemmelig rejseoplevelse.
Mathias og Mads var super søde og hjælpsomme fra start til slut. De sørgede for, at vi havde alt, hvad vi behøvede, og gjorde hele oplevelsen endnu bedre.

March 14, 2025

Reply from Copenhagen Campervans

Tusind tak for de fine ord, Signe! 🙌 Det var en fornøjelse at sende jer afsted og endnu mere at høre om jeres oplevelser i Sverige! ☀️🌄

Rated 5 out of 5 stars

Vanen der har alt, hvad man behøver!

Efter tre dage i Sverige kan jeg kun sige positive ting om Copenhagen Campervans. Vanen havde overraskende meget plads og var udstyret med alt, hvad man havde brug for – køkkenudstyr, strøm, oliefyr, ekstra bord og stole m.m.

På trods af alle disse fordele var vanen ikke større, end at man nemt kunne køre rundt i både byer og på små veje.

Alt i alt en virkelig god oplevelse!

April 5, 2025

Hej Daniel,
Tusind tak for de fine ord! Vi er så glade for, at I havde en god oplevelse.

Advertisement

Van Eventyr i Danmark

Vi havde en virkelig god tur i vores lejede Van 🙏🏼 . Man sov som en drøm i sengen og min kæreste som er 1,80 høj kunne sove helt udstrakt (kæmpe plus). Alt relevant udstyr var tilstede i bilen. Vi fik virkelig mulighed for at komme ud på eventyr ☺️. Fyrene bag Copenhagen Campervans var søde og venlige i kontakten og overleveringen af bilen gik nemt. Kæmpe anbefaling herfra!
Vi var afsted 4 dage og 3 nætter.

April 1, 2025

Hej Marianne,
Tak for de fine ord. Det var en fornøjelse at høre om jeres oplevelser i vores camper ☀️

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde den dejligste tur i camperen!

Vi havde den dejligste tur i camperen! Den er så gennemført og fyldt med god stemning. Den er nem at varme op (det var 1 grad udenfor), køkkenet er godt udstyret, gode muligheder for opbevaring og opladning af elektronik med et almindeligt stik. Kort sagt mangleder der ingen ting. Udover det var afhentning og aflevering super nemt. En kæmpe anbefaling herfra!

February 8, 2025

Hej Johannes,
Tak for de fine ord ✌️☺️

Is this your company?

Get free account