Vildt dårlig produktkvaliet hos CRH products
Jeg fik sidste år i august opført en støttemur rundt om mit hus med BB-murblokke fra CRH. De leverede murblokke skulle ifølge CRH's egen produktdeklaration måle 15 cm i højden, med en tolerance på +- 2 mm, dvs. fra 14,8 - 15,2 cm. Desværre var de leverede blokke af meget varierende højde, fra 13,5 cm til 16,5 cm! På trods af reklamation og fremsendelse af et mindre antal nye blokke, var det selvsagt en umulig opgave for brolæggeren, at opføre støttemuren i en acceptabel kvalitet. Resultatet er en støttemur med knækkede murblokke og meget store mellemrum mellem blokkene. Jeg har kørt en sag ved Byggeriets Ankenævn mod brolæggeren og fået delvist medhold og et symbolsk afslag i prisen. I den forbindelse deltog en repræsentant fra CRH på et møde på min adresse med en skønsmand. På trods af at repræsentanten blev forelagt CRH’s produktdeklaration med ovennævnte tolerancegrænser, var der ingen imødekommenhed fra hans side. Tværtimod blev vi mødt med en meget arrogant afvisning af vores konkrete dokumentation for den dårlige produktkvalitet, som bestemt ikke efterlader mig med en opfattelse af at CRH ønsker at rette op på kvalitetsproblemerne.
Afgørelsen fra Byggeriets ankenævn vedrører kun brolæggeren, og er ikke er møntet på CRH, som uden konsekvens er sluppet afsted med at levere horribel dårlig kvalitet. Selv de leverede murblokke efter reklamationen var af samme dårlige kvalitet som de først leverede. Jeg vil derfor, ligesom jeg kan se andre har gjort, advare mod produkter fra CRH og i særdeleshed BB-murblokke, som jeg selv har oplevet. Jeg er også uforstående overfor at Stark, som brolæggeren har bestilt murblokkene igennem, fortsat vil være kunde hos CRH på trods af de mange dårlige anmeldelser. Denne anmeldelse or også lagt ind på RBR products, da det er samme virksomhed som CRH products.