See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

På 200kvm fliser er der nu 200 med fejl: - revner - rustpletter - afskalninger - bark i flere fliser RBR's produktchef var forbi, og kunne ikke se fejl.... selvom 120 fliser tydligt var mark... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har købt 6 paller 40x40x5 terrassefliser fra RBR gennem et byggemarked. Kvaliteten af fliserne er utrolig dårlig, og vi har kasseret mere end en halv palle. Overfladen på fliserne er porøs og smuld... See more

Company details

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Vildt dårlig produktkvalitet af BB-murblokke!

Jeg fik sidste år i august opført en støttemur rundt om mit hus med BB-murblokke fra RBR. De leverede murblokke skulle ifølge RBR's egen produktdeklaration måle 15 cm i højden, med en tolerance på +- 2 mm, dvs. fra 14,8 - 15,2 cm. Desværre var de leverede blokke af meget varierende højde, fra 13,5 cm til 16,5 cm! På trods af reklamation og fremsendelse af et mindre antal nye blokke, var det selvsagt en umulig opgave for brolæggeren, at opføre støttemuren i en acceptabel kvalitet. Resultatet er en støttemur med knækkede murblokke og meget store mellemrum mellem blokkene. Jeg har kørt en sag ved Byggeriets Ankenævn mod brolæggeren og fået delvist medhold og et symbolsk afslag i prisen. I den forbindelse deltog en repræsentant fra RBR på et møde på min adresse med en skønsmand. På trods af at repræsentanten blev forelagt RBR’s produktdeklaration med ovennævnte tolerancegrænser, var der ingen imødekommenhed fra hans side. Tværtimod blev vi mødt med en meget arrogant afvisning af vores konkrete dokumentation for den dårlige produktkvalitet, som bestemt ikke efterlader mig med en opfattelse af at RBR ønsker at rette op på kvalitetsproblemerne.
Afgørelsen fra Byggeriets ankenævn vedrører kun brolæggeren, og er ikke er møntet på RBR, som uden konsekvens er sluppet afsted med at levere horribel dårlig kvalitet. Selv de leverede murblokke efter reklamationen var af samme dårlige kvalitet som de først leverede. Jeg vil derfor, ligesom jeg kan se andre har gjort, advare mod produkter fra RBR og i særdeleshed BB-murblokke, som jeg selv har oplevet. Jeg er også uforstående overfor at Stark, som brolæggeren har bestilt murblokkene igennem, fortsat vil være kunde hos RBR på trods af de mange dårlige anmeldelser. Denne anmeldelse or også lagt ind på RBR products, da det er samme virksomhed som CRH products.

August 15, 2025

KØB ALDRIG FLISER HOS RBR

KØB ALDRIG FLISER HOS RBR
jeg har købt 90 kvm 30x60 fliser hos DKfliser. Vi fik lagt halvdelen og tog på ferie. Da vi kommer retur er de ræverøde af rust med tydelige rustpletter. Jeg reklamere hos DKfliser. De vender retur med svar fra RBR. At pletterne er helt normale fordi det er natur produkt. Jeg får en brolægger jeg kender til at kigge på mine fliser. Han siger at tolerancen er lagt fra det man kan forvente. Jeg skriver til DKfliser at jeg ikke vil acceptere afvisningen og de må sende en konsulent. Jeg får en aftale i hus. Tager fri fra arbejde. Aftenen før får jeg så en sms fra en Peter Knudsen. Han kommer ikke alligevel til vores aftale. Jeg skriver tilbage med det samme om vi kan finde en ny dag. Intet svar. Jeg skriver i efterfølgende uger 4 sms beskeder til ham uden svar. Jeg ringer så til ham en dag fra arbejde og han svare bare kortfattet. “Jeg kigger på det og vender tilbage”. Hører intet i en uge efter, hvor jeg dernæst har sendt ham flere sms beskeder. Så her næsten 4 uger efter får jeg et opkald. Jeg tager fri og alliere mig med min brolægger ven så han kan bakke mig op med fakta. Peter ankommer i høj fart ned af vores lukkede vej, springer ud af bilen, som om han er rasende på forhånd. Han kommer hen og siger ikke rigtig noget og så griner han nærmest og siger at det jo er helt normalt. Han afviser alle fakta min brolægger ven kommer med om at det er under tolerance og så stikker han mig en overflade guide og køre igen. Jeg har i dag den 28/8 2025 fået en afvisning af min sag. På den baggrund at Peter jo er fagmand og han ved hvad han snakker om. Der er INGEN kundeservice hos RBR når du har spildt dine penge hos RBR SÅ KAN DU INTET GØRE. HOLD JER LANGT VÆK

August 28, 2025

Skodfirma.

Skodfirma.. bestilte herregårdssten str 14x21x5, til viderførsel af en eksisterende terasse. Stenene fra RBR købt gennem Silvan målte 13,5x20,5, hvilket skabte unødigt forlænget lægningstid for brolæggerne, da fugerne ikke passede sammen med de eksisterende, der måler 14x21. Arrogant svar fra RBR om, at de selvom der stod 14x21 kun var 13,5x20,5 på grund af, at man skulle påregne 0,5 cm til fuge..og ikke skulle lægge stenene tæt sammen..,fuldstændigt latterligt svar..som en prof. brolægger kun kunne ryste på hovedet af, og kunden får jo så iøvrigt ikke de m2 som man betaler for..?.. smart for firmaet som tjener ekstra og synd for kunden, der blir snydt…

September 20, 2023

KØB ALDRIG FLISER FRA RBR

Hvor er jeg ked af, at jeg ikke tjekkede Trustpilot inden køb. Nu skal 5 paller fliser sendes retur. Heldigvis 2 dage efter modtagelse, så indenfor de 14 dages fortrydelsesret. Vi kan kun støtte op om alle andres anmeldelser herinde.
Vi har netop modtaget 5 paller fliser fra RBR. Alle fliserne er utroligt grimme i overfladen, porøse, revnede, eller direkte krakeleret/faldet stykker af. Vi har selvfølgelig benyttet os af de 14 dages fortrydelsesret. Vi køber ALDRIG fliser fra RBR igen. Det bliver IBF fra nu af. Vi ville ønske at vi kunne vedhæfte billeder af fliserne, så I kunne se dem. Så vil du have en pæn indkørsel, terrasse eller andet, så hold dig LANGT VÆK fra RBR!

July 19, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Har købt 6 paller 40x40x5…

Har købt 6 paller 40x40x5 terrassefliser fra RBR gennem et byggemarked.
Kvaliteten af fliserne er utrolig dårlig, og vi har kasseret mere end en halv palle. Overfladen på fliserne er porøs og smuldrer væk - inden de overhovedet er kommet i brug. Der er store klumper af kalk, som er synlige i fliserne.
Det var ikke lige det, som vi havde forestillet os til en pæn og ny terrasse og gangarealer. Det ser ganske forfærdeligt ud.
Kan absolut ikke anbefale nogen at købe fliser fra dette firma.

September 15, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig erfaring med kvalitet og service hos RC beton

Fik leveret 30x30x5 grå fliser og trappetrin fra RC betongennem Tømmergaarden, Viborg, som jeg har haft et fint samarbejde med i det trælse forløb med RC beton
1 ud af 4 trappetrin burde aldrig være kommet ud fra støberiet, et andet af dem kunne kun bruges, fordi det alligevel skulle skæres til. Dette er verificeret af firmaets konsulent, som har godskrevet beløbet for det ene.
Jeg har lagt mange m2 af fliserne tidligere, så jeg ved, det kan se pænt ud, men fliserne i denne levering havde lige som en ekstra kant, så der blev dobbelt samling, hvor de stødte op mod hinanden. Det så herrens ud, og terrassen ville være umulig at gå barfodet på, da kanterne var grove og højere end selve flisen. Desuden var overordentlig mange af fliserne grove og/eller fyldt med huller. Det lykkes mig at få besøg af en konsulent, som syntes, at jeg sagtens kan bruge fliserne; jeg skulle "bare" slibe de kanter, som har forhøjningen, dvs. ca 75% af siderne. Det ville jeg ikke acceptere, så aftalen blev, at jeg fik 1000 kr i kompensation for det spildte arbejde, jeg havde udført, og at jeg ville få nye fliser leveret. Da de bliver leveret, er den nye sending fuldstændig lige så elendig som første leverance, hvilket ikke er noget under, da de stammer fra nøjagtigt den samme produktion, hvilket fremgår af mærkningen på dem. Jeg føler mig i den grad usselt behandlet og forsøger adskillige gange at ringe konsulenten op, men jeg kan ikke få kontakt til ham, hvorpå jeg meddeler Tømmergaarden, at jeg vil annullere bestillingen. Nu har jeg så fået at vide, at konsulenten trækker sit tilbud om kompensation tilbage. Jeg kan konstatere, at RC beton leverede en elendig kvalitet fliser og yder en elendig service.

April 26, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Under alt kritik og snobberi fra…

Under alt kritik og snobberi fra øverste hylde.

Hvis jeg kunne give 0 stjerner, så havde jeg gjord det. Kunden har altid ret, men magen til arrogance skal man lede meget længe efter. Har oplevet en del igennem tiden som håndværker og mine to selvbyg hus projekter, men det her slår alt.
Sagen er den at jeg skulle bruge diverse lille flexline, stor flexline og 2/3 til en rund terrasse. Jeg bestilte stenene igennem silvan. Da jeg var i silvan ringede sælgeren til Rbr, for at være sikker på antal pr kvadratmeter, og at alle sten nu også var 5 cm tykke, som er Rbr nye tykkelse på sten er. Tidligere var de 5,5 cm tykke. Det skulle vi ikke tænke på, blev der sagt fra Rbr i telefonen, for alle sten ville blive leveret i 5 cm tykkelse.
Det var jo super tænkte jeg.
Da stenene blev leveret, blev der ikke ringet til mig, selvom mit nummer stod på sedlen der lå under en flise (og det er sket før) Så fliserne var bare blevet læsset af i vores indkørsel. Så en fredag eftermiddag efter en travl uge, så skulle jeg da også lige til at flytte 669 styk sten og 26 fundablokke, med en sækkevogn, op af en stejl indkørsel og hen i haven.
Da jeg får stablet de forskellige sten oppe i haven på en palle, kan jeg se at der er noget med tykkelsen på stor flexline. Og søreme jo så er de 5 mm tykkere end både lille flexline og 2/3 sten. Jeg tager kontakt til Rbr på mail, at jeg har fået stor flexline i 5,5 cm tykkelse, også mangler jeg et styk stor flexline sten. Den vil blive eftersendt, men de vil ikke bytte de 140 styk stor flexline til den rigtige på 5 cm, for på flexline vil der være en højdeforskel på 5 mm i forhold til 2/3 stenene. Sjovt at lille flexline og 2/3 sten så har samme højde. Men jeg har jo netop hørt samtalen imellem silvan og Rbr, at alle sten ville være 5 cm tykke, men det er medarbejderen fra Rbr ret ligeglad med, og siger at stenene bare skal bankes ned. Skal hilse og sige at det er noget rigtig skrammel, når der er 139 styk stor flexline der skal bankes ned, når der er flisedug under dem. Det er ikke optimalt.
Jeg tager fat i de brolæggere jeg kender, og de sælgere i de trælast hvor jeg kommer, og de siger alle at Rbr nye sten er 5 cm tykke, men en tolerance på 1-2 mm i værste fald. Det skriver jeg til Rbr, men rbr nægter stadigvæk at bytte de 140 styk stor flexline til 5 cm tykkelse.
Da jeg står i indkørslen en dag, kommer der en stor lastbil kørende, og han stiger ud og afleverer den manglende sten, der skulle eftersendes. Så Rbr har søreme sendt deres vognmand med EN flise. Hvad ville der være gået af Rbr og sende 140 styk stor flexline i 5 cm tykkelse med vognmanden? Jeg tilbød endda at stille de 140 styk stor flexline på en palle ved vejen, så vognmanden kunne tage dem med retur. Men nej det var man for fin til.
Og det bliver bedre endnu, for den eftersendte stor flexline har søreme samme tykkelse som de andre lille flexline og 2/3 sten jeg har i forvejen. Men Rbr vil ikke bytte dem, og jeg skal nu henvende mig til silvan, hvor jeg har købt stenene. Men hvad skal silvan lige gøre ved det her, for det er jo Rbr der har sendt stor flexline i deres gamle tykkelse på 5,5 cm. Det var så mig, der trak nitten, og fik leveret sådan en rest. Så nu dette skriv her på trustpilot, og jeg kan jo se at de samler på dårlige anmeldelser.
Nu skriver Rbr nok på mit opslag her, at det ikke er sådan det hænger sammen.

April 13, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Lad vær med at køb fliserne

Lad vær med at køb fliserne, bestilte 8 paller gennem et byggemarkede de var på tilbud, jeg begyndte at ligge dem og da jeg var færdig manglede jeg ca 60 sten som jeg havde lagt til side da de var skadet fra frabrikken manglende vibration under støbningen er mit bud, eller revnet på pallen, nu ca 6 mdr efter ligger min treasse og smuldre og næsten grøn, (tør ikke vaske dem) de går nok bare i stykker, på RBR`s hjemmeside fralægger de ethvert ansvar og henviser til det byggemarkede der har solgt dem,, så nu går jeg til byggemarkedet og vil have en fornuftig løsning på at udskifte mine fliser med ibf, hvordan deres holdning er ved jeg ikke og desværre kan byggemarkedet ikke tage ansvar for Rbr laver noget skidt

March 12, 2022
Rated 1 out of 5 stars

RBR-fliser er behæftet med fejl.

RBR-fliser er behæftet med fejl.
Til alle jer som fremover ønsker at købe fliser for at forskønne jeres hjem og eller have, skal og bør tage sig i agt for fliser fra RBR.
Fliserne er ikke lukket i overfladen, den kalk som burde forsvinde efter udsagn af deres virksomheds konsulent Peter Knudsen er så meget fejlagtigt.
Jeg har nu gennem 5 år kæmpet mod STARK, RBR og gennem Nævnets Hus. Det viser sig at alle er i lommen på hinanden.
Alle de folk og brolæggere som har set de fliser jeg desværre har fået lagt med RBR, ligner noget som har ligget i 20-25 år uden at blive fejet eller ordnet. Der bør de vel ikke efter 2-3 måneder. Jeg får af en specialist fra nævnets Hus at vide de bliver pæne efter 3 år, men så har de jo ligget i 8 og de bliver ikke pænere som tiden går.
SÅ HOLD JER FRA RBR FLISER. Eller få oplevelsen af skuffelse
Magen til dårlige fliser har jeg aldrig set eller oplevet

February 10, 2022

STOP - Katastrofal ringe og ødelagt fliser fra RBR

Jeg stiller mig i koret af de utroligt ringe anmeldelser med fliser fra RBR. Havde jeg lidt mere kendskab til RBR fliserne, så havde jeg aldrig købt dem. Efter 4 år er de stadig kridhvide af kalk og med utrolig mange rustpletter og ødelagte overflader.

Jeg har kæmpet 4 år nu med RBR, men de mener desværre ikke, at de kan gøre noget på trods af, at det skriger til månen, hvor ødelagt de er. RBR har igennem årene sagt at kalken forsvinder og de kommer til at stå knivskarpe, men efter 4 år står de stadig lige så grimme, som da de blev lagt.

Herudover tager de ekstra meget i mod alger fordi overfladen er pivåben og med revner.

Så nu håber jeg med denne meddelelse kan være med til, at folk går langt uden om RBR fordi de fortjener noget, som er bedre og ikke med 7. sorteringsfliser.

Trist når man har bygget nyt hus og så står man med grimme fliser, som ligner at de har lagt der de sidste 30-40 år.

August 27, 2021

Har købt sorte fliser 30x60x5

Har købt sorte fliser 30x60x5. Bare det man gik på dem så knække de!! De var åbenbart ikke hærde færdige!! Så køb aldrig fliser hos dem....Min brolægger har aldrig set så dårlig en kvalitet....

April 23, 2021
Rated 1 out of 5 stars

40x40x5 koksgrå, DÅRLIG KVALITET OG SERVICE....

RBR fliser fortjener ikke nogen som helst stjerne i denne bedømmelsen, men kunne desværre ikke komme til at skrive anmeldelsen uden at angive en enkelt stjerne :-( Vi har lagt 50m2 terasse med 40x40x5cm koksgrå RBR-flise købt hos Davidsen Trælast. Efter fliserne har lagt ca. 4-6 ugers tid kommer der farve-nuance forskelle, huller i fliserne/dårlig overflade, knækkede fliser, store pletter (ikke kalk udtræk) i ca. 80-90% af fliserne, hvilket vi virkelig er ærgelige over ved en helt nyanlagt terasse. Vi har klaget til Davidsen over leverancen, da Davidsen er vores leverandør. Men både Davidsen og RBR fralægger sig alt ansvar. De har begge været ude at se terassen og givet os konklusionen på at det skal vi bare lære at leve med, de vil ikke vedkende sig nogen dårlig leverance af fliser eller noget som helst andet i denne sag. Magen til arrogant opførsel skal man lede længe efter. Det er meget ærgeligt at jeg ikke kan vedhæfte et billede af de forfærdelige fliser fra vores nye terasse i denne anmeldelse. Vi vil for alt i verden ikke anbefale nogen som helst at købe RBR fliser. DÅRLIG KVALITET OG DÅRLIG SERVICE.....

March 10, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Arrogant produktchef som aldrig kan se fejl

På 200kvm fliser er der nu 200 med fejl:
- revner
- rustpletter
- afskalninger
- bark i flere fliser
RBR's produktchef var forbi, og kunne ikke se fejl.... selvom 120 fliser tydligt var markeret. Han var på intet tidspunkt nede for at kigge nærmere på fliserne - han stod op under hele besøget.
Produktionsstempel var han fuldstændig ligeglad med.
Efterfølgende er jeg blevet tilbudt 20 fliser - hvilket er topmålet af arrogance. Især når anlægsfirmaet allerede har skiftet omkring 80stk
Fliserne er 40x40 og 40x20 koksgrå - blev leveret oktober 2019.

Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen fra RBR - undgå RBR - dvs. undgå også fliseer fra f.eks Silvan og jem&fix

September 11, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Ekstrem dårlig kvalitet på 40x40 fliser…

Ekstrem dårlig kvalitet på 40x40 fliser koksgrå fra RBR, købt via DK fliser, som egentlig også må have en dårlig smag i munden, en konsulent var uden at se på de 200 m2 vi har lagt, hvor af ca 200 stk er knækket, samt at der er brune sten eller jernudfældninger i næsten alle fliser, der var endda et par af fliserne der var rester af træstumper indstøbt og som stak ud i overfladen. Jeg kommer aldrig til at anbefale køb af fliser fra RBR eller DK fliser, desværre er kvaliteten alt for ringe.

August 27, 2020

Virkelig dårlig kvalitet

Virkelig dårlig kvalitet! Alt for mange jernudfældninger! Alle kanter skulle slibes, da de var for grove. Deres undskyldning var, at deres støbeform var slidt! Fliserne er koksgrå, men de er fyldt med brune sten! De er købt igennem DKfliser, som ikke kunne hjælpe med, at få nye fliser i stedet for de utrolige dårlige fliser, de var med til at levere dem, men de endte med, at holde fast på at RBR ikke ville levere nogle nye fliser. SELV OM DERES STØBEFORM VAR SLIDT! Og ja jeg kunne blive ved.. da fliserne blev leveret var der olie på dem fra kranen! Mange af fliserne havde revner! Tag jer sammen og lav kvalitet!

July 14, 2020
Rated 1 out of 5 stars

Fliser i ekstrem dårlig kvalitet!

Har fået lagt 50 m2 hjertingsten af en brolægger. Flisernes kvalitet er ekstrem dårlig! Der er jernudfældning på de fleste fliser - og nogle af fliserne har flere jernudfældninger. Der er også decideret huller i nogle af fliserne. Flere af fliserne er også angrebet af massiv kalkudfældning. Brolæggeren har kontaktet RBR flere gange med vores reklamation, men firmaet afviser afhjælpning. Jeg fraråder alle på det kraftigste at købe disse fliser fra RBR!

June 29, 2020

Vi har købt ¨fliser¨ fra RBR

Vi har købt ¨fliser¨ fra RBR, og jeg har aldrig set så dårlig kvalitet af fliser, der er rustpletter på næsten alle sammen små brune pletter som man ikke kan fjerne, samtidig er overfladerne porøse, det vil sige der er små huller hist og her. Det er ikke de fliser de viser på deres hjemmeside som de viser vi har fået leveret. Vi har kontaktet firmaet og de har afvist os trods vi har sendt dokumentation på deres fejl og mangler de og henviser dog til vedhæftede filer som ikke eksistere på deres hjemmeside. Hold dig langt væk fra dette fuskerfirma hvis du ikke vil snydes!

October 10, 2019

Aldrig mere fra RBR

Kalkudfældninger: de forsvinder. Fliserne er nu 5 år gamle.
Vi købte koksgrå fliser. Nu ses at der er brune sø-sten i. Det er meget dårlig kvalitet og RBR tager ikke ansvar for deres produkt, så konklusionen er: køb aldrig deres produkter.

April 27, 2019

Is this your company?