Cuddletune Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt en af de fine bamser til mit lille barnebarn, og hun knus elsker den. Den lille personlige sang med hendes navn og med de ting, som hun elsker at lave, samt den lille hilsen fra mig, gør... See more

Rated 4 out of 5 stars

Virkelig nem hjemmeside.. Hurtig levering.. Utrolig søde og beroligende sange. Min søn på 8 år falder utrolig nemt i søvn med bamsen. Og min datter på snart 7 mdr bliver mere rolig når hun er o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bestilte 2 bamser til mine små børnebørn og videoerne, som jeg fik tilsendt, taler for sig selv ❤️ Sangene er perfekte og pigerne elsker deres navne bliver nævnt og det gør sangen til deres egen... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Enorm god service de savrer med det samme, hver gang jeg henvender mig til kundeservice. Hjælpsomme og venlige. Har købt flere sange både til mine børnebørn og venners børn alle er superglade for d... See more

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

67 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Lydminde var så søde og hurtige til at…

Lydminde var så søde og hurtige til at spørge ind til de tre ord.
Det er en dejlig sang, som jeg farmor, blev rørt over at lytte til.

December 17, 2024

Tusinde tak for anmeldelsen Laila - Dejligt at høre jeres sang kan bruges :-D

Tak for deling 🙏

Hilsen Lars

Rated 5 out of 5 stars

Den sødeste godnatsang til vores barnebarn

Vi modtog den sødeste godnatsang til vores lille barnebarn. Hun elsker sangen og er så stolt af, at den er sunget til hende med hendes navn og de ting, hun godt kan li´

December 17, 2024

Reply from Cuddletune

Hvor er det bare dejligt at læse Henriette. Tusinde tak for at dele din oplevelse herinde 🎶:-)

Rated 5 out of 5 stars

Det er den fineste og mest rørende…

Det er den fineste og mest rørende sang. Hele familien sad med tårer i øjnene juleaften, da vi afspillede sangen for vores datter. Aldrig har vi oplevet så fin og hurtig og personlig service. TAK Lars, det er et enestående og fantastisk produkt du har lavet her. 🙏🏻

Reply from Cuddletune

Aww vi bliver da selv helt rørt af at læse dette 🥹 Tusinde tak Liselotte - det er vi bare så glade for I vil dele herinde 🎶

Helt igennem god oplevelse

Helt igennem god oplevelse. Selvom jeg modtog den forkerte sang, blev det rettet ved at de kom ud og skiftede sangen i højtaleren.

Fejl sker, men ens succes består af hvordan man håndterer dem.

Både sang og bamse er den nye yndlings på børneværelset.

Reply from Cuddletune

Tak for tålmodigheden Kenn - Jeg er glad for vi fik løst sang forvirringen fra vores side. Skønt at læse bamsen og sangen kan bruges 😃🎶 Tak for at dele herinde 🙏

Min datter på 6 fik bamsen i julegave

Min datter på 6 fik bamsen i julegave. Og hun knus elsker den 🤩 hun kan allerede synge med på sangen.
Kan varmt anbefale Lydminde bamser (top kvalitet både sang og bamse)

December 25, 2024

Reply from Cuddletune

Aww tusinde tak Jannik - det er vi da bare så glade for at læse 😃 Lyder til I har en sangstjerne i hjemmet 🎶

Tak for at dele din oplevelse herinde 🧸

Hilsen Lars

god kvalitet

god kvalitet - fuld tilfredshed

Reply from Cuddletune

Tusinde tak Susanne - det varmer at læse du har været glad og tilfreds med din oplevelse hos os :-)) 🎶

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig sødt koncept og servicen var…

Virkelig sødt koncept og servicen var bare i top, opdagende først den skønne bamse efter bestillingen af 2 godnat sange og skrev derfor til Lydminde om jeg kunne nå at tilføje den til min bestilling, det var ingen problem og 4 dage efter kunne jeg hente den 🤩
- nu ligger den klar som julegave og er sikker på at min datter kommer til at elske sin godnat sangs bamse 🧸

December 8, 2024

Reply from Cuddletune

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi er så glade for, at du kan lide konceptet og er tilfreds med servicen. Hvor fint, at du opdagede bamsen og fik den tilføjet til din bestilling – godt, det kunne lade sig gøre! Det lyder skønt, at den nu er klar som julegave til din datter. Vi håber virkelig, hun kommer til at elske sin godnatsangs-bamse. Tak for at dele jeres oplevelse herinde! 💜🎶

Alba , buller , pandekager og Darko

Den bedste gave til mit barnebarn på hendes 3 års fødselsdag

December 6, 2024

Reply from Cuddletune

Tusind tak for din søde anmeldelse! Det glæder os rigtig meget at høre, at sangen blev den bedste gave til din barnebarns 3-års fødselsdag. Hvor dejligt, at den kunne bringe glæde! Tak for at dele det med os herinde – det varmer!

Rated 5 out of 5 stars

Skøn melodi og mit barnebarn elsker…

Skøn melodi og mit barnebarn elsker hans navn bliver nævnt så mange gange

December 13, 2024

Reply from Cuddletune

Tusind tak for din fine anmeldelse! Hvor dejligt at høre, at dit barnebarn elsker melodien og sit navn i sangen – det er lige præcis sådan, vi håber, det skal være! Det glæder os meget, at det kan bringe ham glæde. Tak for at dele det med os herinde!

Amen altså

Amen altså. Jeg er så rørt over de smukke sange som jeg har modtaget og over den service jeg har fået. Jeg havde en lidt uheldig start, men det fik Lars fra Lydminde hurtigt klaret med en helt fantastisk service. Tusinde tusinde tak. Vil helt klart anbefale Lydmine til hele verden :)

December 12, 2024

Reply from Cuddletune

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det gør os så glade at høre, at du er glad over sangene og tilfreds med servicen. Jeg er ked af at flere ting gik skævt med hele din bestillingsprocess Tina, men super glad for vi kunne få det løst og få rettet fejlen så det ikke gentager sig en anden gang. Tak for dine søde ord og for at anbefale os – det betyder virkelig meget!

Reply from Cuddletune

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os rigtig meget, at du har oplevet betjeningen som venlig og hjælpsom – vi er altid friske på at hjælpe 🙏 Tak for at dele det herinde :-D !

December 2, 2024

Reply from Cuddletune

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du synes, servicen er god – det betyder meget for os. Tak for at tage dig tid til at skrive det! :-) !

Den sødeste godnatsang <3

Hold nu op hvor er vi glade for den lille fine godnatsang. Vores barnebarn elsker den simpelthen, hun beder selv om at høre den og gerne på repeat. Det er den skønneste stemme at lytte til.
Vi vil varmt anbefale Lydminde og giver den 5 STORE STJERNER

November 30, 2024

Reply from Cuddletune

Tusinde tak for den meget fine anmeldelse Jeanette - hvor er det dejligt at høre dit barnebarn er glad og tilfreds med sin sang :-)) 🎶 !

Tak for at dele din oplevelse herinde 🙏

Alt var som forventet

Alt var som forventet, der var super hjælp, da jeg gik lidt sort i udprintningen.
Super service tak🙏
Nu gælder jeg mig vildt til den skal afleveres 🫶

November 18, 2024

Kære Susan,

Tusinde tak for den fine anmeldelse herinde. Det var godt vi fandt en løsning på det hele :-))

Rated 5 out of 5 stars

Meget fin sang og melodi

Meget fin sang og melodi, som jeg har fået lagt på vores spotify, så den kan spille igen og igen. Bamserne skal gives i gave til jul til to af mine børnebørn (2 år og 9 mdr.), så de øver hjemme i familien med at lære sangen at kende inden.
Bamsen er meget blød og fin og lyden er ikke så mekanisk som man kunne frygte.
Alt i alt meget glad for produktet.

November 22, 2024

Reply from Cuddletune

Hvor er det dejligt at høre du både er glad for sangen og bamsen Helle. Tusinde tak for anmeldelsen og for at dele den herinde :-))

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er totalt tilfreds med Micas lydfil…

Jeg er totalt tilfreds med Micas lydfil 👍🏼🤗 nu venter jeg på bamsen og glæder nig

November 15, 2024

Kære Mathias,

Tusinde tak for at dele din oplevelse herinde. Det er vi meget glade for at høre :-))

Dygtig og professionel

Alt kørte på skinner. Det virkede så enkelt med små guidelines og så kom der et helt unikt resultat ud af det.
Både morfar og barnebarn er meget glade. 😊

October 21, 2024

Super super service

Super super service. Da vi havde lidt ændringer vendte de hurtigt tilbage med svar, og dagen efter kom der 2 nye sange.. Hurtig levering af 2 super skønne godnat sange. Kunne jeg give flere stjerner gjorde jeg det..
Henrik Mogensen

October 6, 2024