Jeg har købt en af de fine bamser til mit lille barnebarn, og hun knus elsker den. Den lille personlige sang med hendes navn og med de ting, som hun elsker at lave, samt den lille hilsen fra mig, gør... See more
See what reviewers are saying
Virkelig nem hjemmeside.. Hurtig levering.. Utrolig søde og beroligende sange. Min søn på 8 år falder utrolig nemt i søvn med bamsen. Og min datter på snart 7 mdr bliver mere rolig når hun er o... See more
Bestilte 2 bamser til mine små børnebørn og videoerne, som jeg fik tilsendt, taler for sig selv ❤️ Sangene er perfekte og pigerne elsker deres navne bliver nævnt og det gør sangen til deres egen... See more
Company replied
Enorm god service de savrer med det samme, hver gang jeg henvender mig til kundeservice. Hjælpsomme og venlige. Har købt flere sange både til mine børnebørn og venners børn alle er superglade for d... See more
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative

Reply from Cuddletune
Mit barnebarn lytter intenst til godnatsangen
Jeg har modtaget en rigtig fin godnatsang, og mit barnebarn lyttede intenst til sangen, så jeg er glad for mit køb.

Reply from Cuddletune
Virkelig sød og beroligende sang ,min…
Virkelig sød og beroligende sang ,min søn falder helt til ro :) Kæmpe Anbefaling herfra 👌

Super god kundeservice!
Super god kundeservice! Jeg skrev til Lars fra kundeservice, da jeg lige havde nogle spørgsmål. Han svarede inden for kort tid og ydede bare rigtig god kundeservice. I har i hvert fald min anbefaling! 🤩

Kanonkongen
Jeg er simpelthen så glad for behandlingen jeg fik af holdet.
Jeg ringede med et særligt ønske og vupti snakkede jeg med Lars som indspiller sangene, resultatet er blevet så godt !!! Så tak Lars, og tak telefon dame !!!

Reply from Cuddletune
Super godt produkt og virkelig hurtig…
Super godt produkt og virkelig hurtig levering. Stor anbefaling herfra

Sød sang
Hurtig levering og en fin sang med et lille elg hoved, som henviser til tøjdyret i sangen. Så sødt.

Reply from Cuddletune
Sikke en fin oplevelse med Lars fra…
Sikke en fin oplevelse med Lars fra lydminde.dk 🌷Alt fra den gode service, leveringstid og sangen til min niece var et perfekt, og alt i alt en virkelig god og fantastisk oplevelse. Sangen blev godt modtaget, og de blev meget glad for den personlige sang 🙏🏻 Tak

Bedste køb nogensinde
Jeg bestilte Nattens Magi - Godnatsang, og min datter på 7år elsker den så meget, hun ser videoen når hun skal sove, og synger med på sangen. Hun kan dog kun se/høre den ved mig, da hun bliver rigtig ked af at høre den samme med hendes mor, da den minder hende om far. Det er mere end pengene værd, mange tak for en perfekt godnatsang.