Vervanging dak uitbouw
In eerste instantie kwam dit bedrijf eerlijk en betrouwbaar over. Ze spraken geruststellend en professioneel, al waren de details op de offerte wat summier.
Helaas gingen er op de dag van de reparatie meerdere dingen mis. Tijdens het verwijderen van het dak van de uitbouw heeft een van de werknemers een cv-leiding geraakt die blijkbaar in de uitbouw was weggewerkt. Hierdoor is er flink wat water ons dak binnengestroomd.
In plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor dit incident, hebben zij hierover tegen ons gelogen. Er werd beweerd dat er al een gat in de leiding zat en dat dit tijdens de werkzaamheden alleen maar erger is geworden. Ik heb echter duidelijke foto’s gemaakt waarop zaagsneden in zowel het hout als de leiding te zien zijn. Ik verbaas mij dan ook over deze gang van zaken, temeer omdat dit soort schade normaal gesproken verzekerd is.
Vervolgens bleek dat een underlaymentplaat van het dak verrot was en vervangen moest worden. Hiervoor werd een bedrag van €1.000 gevraagd, terwijl de plaat zelf slechts een fractie van dit bedrag kost. Door de chaos en de noodsituatie op dat moment hebben wij hier helaas mee moeten instemmen, aangezien het alternatief een open en verrot dak was.
Na afronding van de werkzaamheden hebben wij meerdere pogingen gedaan om contact op te nemen met het bedrijf om verhaal te halen over zowel de hoge kosten als de fouten die zijn gemaakt. Inmiddels worden wij al twee weken aan het lijntje gehouden en hebben wij nog altijd geen inhoudelijke reactie of excuses ontvangen voor deze zeer slechte klantervaring.