afgelopen week flinke regen gehad en geen lekkage meer echt fijn
See what reviewers are saying
Ik blijf trouw aan dit bedrijf want onderhoud altijd goed gegaan, prijs wel iets gestegen maar ja waar niet tegenwoordig.
Had last van een daklekkage. Formulier ingevuld en kort erop werd ik al door ze gebeld. Kon snel iets ingepland worden en het probleem is gelukkig verholpen.
Top bedrijf. Kreeg spoedig een telefoontje. Was nood ivm een lekkage. Alles goed en wel opgelost.
Company details
Written by the company
Welkom bij Dakdekker Den Bosch! Wij zijn uw lokale dakdekkersbedrijf, gespecialiseerd in hoogwaardige dakbedekkingsdiensten voor zowel particuliere als zakelijke klanten in de regio Den Bosch. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van vakmensen, garanderen wij uitstekende service en duurzame oplossingen voor al uw dakbehoeften. Onze diensten omvatten dakinspecties, reparaties, volledige dakvernieuwingen, en preventief onderhoud. Of u nu een lekkage heeft, uw dak wilt laten vernieuwen, of simpelweg het onderhoud wilt uitbesteden, wij staan voor u klaar met deskundig advies en een persoonlijke aanpak. Bij Dakdekker Den Bosch staat klanttevredenheid voorop. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat uw dak bestand is tegen de elementen en jarenlang meegaat. Ons team van gecertificeerde dakdekkers werkt snel en efficiënt, zonder in te boeten op kwaliteit en veiligheid. Wij begrijpen dat een dak een cruciaal onderdeel is van uw woning of bedrijfspand. Daarom bieden wij flexibele planning en transparante offertes, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vertrouw op Dakdekker Den Bosch voor betrouwbaarheid, professionaliteit en een perfect resultaat. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis dakinspectie en ervaar zelf waarom wij de voorkeurspartner zijn voor dakwerken in Den Bosch en omstreken!
Contact info
Stationsplein 91, 5211 BM, Den Bosch, Noord Brabant, Netherlands
- 0733690451
- contact@dakdekkerdenbosch.com
- dakdekkerdenbosch.com
afgelopen week flinke regen gehad en…
afgelopen week flinke regen gehad en geen lekkage meer echt fijn
Ze Deden Het Zware
Ze deden het zware werk zonder klagen en hielden ons steeds bij de les
zonder extra kosten repareerde hij dat…
zonder extra kosten repareerde hij dat kleine stuk
de dakdekker checkte slaapkamer en zag…
de dakdekker checkte slaapkamer en zag geen troep achtergelaten beetje krom maar netjes
Fijn hoe ze t serieus namen maar toch…
Fijn hoe ze t serieus namen maar toch vriendelijk bleven
ik kreeg rekening precies zoals…
ik kreeg rekening precies zoals afgesproken, niks extra's
alles was strak achtergelaten
alles was strak achtergelaten, geen afval geen gereedschap
We Dachten Dat Het Duur Ging Worden
we dachten dat het duur ging worden, maar hij wist het slimmer aan te pakken
Heel Transparant In Prijzen En Ze Hebben
heel transparant in prijzen en ze hebben extra werk verricht zonder daar extra voor te rekenen dat zie je niet vaak meer
door hun slimme oplossing hoefden we…
door hun slimme oplossing hoefden we geen compleet nieuw dak, vorige maand bij de achterzijde gedaan en flink bespaard
het dak ziet er echt beter uit dan we…
het dak ziet er echt beter uit dan we hadden durven hopen, netjes en strak gelegd
eerlijk advies gekregen en sindsdien…
eerlijk advies gekregen en sindsdien geen terugkomend mos op de dakpannen
Dit bedrijf heeft onze schoorsteen…
Dit bedrijf heeft onze schoorsteen gerepareerd, was snel gedaan en goed opgelost.
Ik blijf trouw aan dit bedrijf want…
Betaalbare dakdekker
Prettige ondernemer, goed betaalbaar en konden de opdracht ook al snel inplannen bij ons.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.