See what reviewers are saying
Mangelfuld postordre. Har bestil camping grill samt tilhørende gasregulator med slange. Desværre mangler slangen og man kan ikke bruge udstyret selvom det er betalt. Virkelig træls oplevelse
Company replied
Vi hentede vores nye campingvogn nogle dage før den ellers var lovet færdig. Fik en meget fin og go hjælp ved byttehandel. Fik en fyldestgørende og rolig gennemgang af vognen ved udlevering
Nok jyllands bedste service indenfor camping findes hos Damsgaard caravancenter i Silkeborg Vi har købt vores første campingsvogn der og følte os så godt behandlet lige fra vi kom første gang bare f... See more
Written by the company
Velkommen til Damsgaards CaravanCenter-Silkeborg ApS Vi forhandler kvalitetsmærkerne, Fendt, Isabella Camp-let & Isabella fortelte . I vores campingbutik tilbyder vi masser af udstyr, og fortelte fra Isabella. På vort værksted har vi uddannet personale der kan servicere og reparere din campingvogn.
Funder Bakke 53, 8600, Silkeborg, Denmark
Typically takes over 1 month to reply
Mangelfuld postordre

Reply from Damsgaards CaravanCenter - Silkeborg ApS
God hjælp til førstegangskøbere
Vi købte en mindre vogn (T@B 320) som førstegangskøbere og fik en god gennemgang af, hvordan både vognens funktioner og generel "how to camp". Guide til køb af ekstraudstyr var baseret på reelle behov og ikke ud fra en "vi skal sælge alt til kunden".
Behagelig process hele vejen igennem :-)
Bedste service vi har oplevet ved byttehandel
Fik en fyldestgørende og rolig gennemgang af vognen ved udlevering
Rigtig god service og venlig personale
Rigtig god service og venlig personale
Fantastisk kundeservice
Jeg stod og manglede en ny trykvandspumpe og fandt Damsgaards Caravancenter via Google. Jeg endte med at købe både en Fiamma pumpe og en ekspansionsbeholder hos dem. Allerede fra starten var servicen i top, de var lette at få fat på telefonisk og utroligt hjælpsomme.
Der skete en fejl, hvor pakken blev sendt til et afhentningssted mere end to timers kørsel væk fra det valgte afhentningsted jeg havde valgt. Men da jeg gjorde dem opmærksomme på det, reagerede de hurtigt og tilbød en rigtig fin kompensation.
Man skal lede længe efter et så højt serviceniveau, tak for en rigtig god oplevelse trods alt. Det bliver bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos jer.
Et spørgsmål om teknik?
Vi har købt to relax-stole Westfield Aeronaut på Damsgaards hjemmeside. Ved første test viste det sig, at stolen kun kunne lægges ned, hvis man trækker knæene op under hagen. Jeg ringede til Damsgaard, og Bo forklarede, at de ikke selv har prøvet stolene, da de bliver sendt direkte fra leverandøren. Han tilføjede, at det er et spørgsmål om teknik, men vi var velkomne til at returnere stolene for egen regning (knap 400 kr med GLS), så skulle de nok vurdere, om de virkede. Jeg tænker ikke, at deres test vil komme ud til vores fordel (Bo sagde, at han vejer 100 kg - min mand, og jeg vejer væsentligt mindre). Jeg har nu sendt dem videoer af vores forsøg og bedt om at få en skriftlig vejledning til, hvordan vi skal bruge stolene korrekt. Det bliver spændende at høre, hvad de svarer…
Da jeg ikke har hørt fra virksomheden, har jeg sendt følgende til dem pr. mail:
I forlængelse af nedenstående mail (I har ikke svaret), skal jeg oplyse, at jeg beder jer om et af følgende:
1: Afhjælpe stolens mangler, dvs. sende mig en skriftlig instruktion på, hvordan man korrekt anvender stolen eller anden afhjælpning, så jeg kan anvende stolen både liggende og siddende uden at skulle trække knæene op under hagen for at vippe den tilbage. Hvis I ikke kan vejlede mig, agter jeg at gøre brug af min reklamationsret.
2: Uden omkostning for mig: Ombytte stolene til identiske, men korrekt fungerende stole, såfremt I mener, at de stole jeg har modtaget, har en defekt så man ikke kan vippe dem tilbage uden at trække knæene op under hagen. Hvis I ikke kan ombytte stolene til nogen, der fungerer korrekt, agter jeg at gøre brug af min reklamationsret.
Jeg forventer et snarligt svar, hvis jeg ikke hører fra jer, vil sagen køre videre gennem Forbrugerombudsmanden.

Reply from Damsgaards CaravanCenter - Silkeborg ApS
Vi havde købt et airconditions anlæg…
Vi havde købt et airconditions anlæg ved Damsgaard til brug i Kroatien, men trods afprøvning hjemmefra, gik det alligevel i stykker efter 1/2 times drift hernede.
Nichlas fra Damsgaard fik sat i værk at vi kunne ombytte det hernede og det gik hurtigt og glat.
God service da det var nødvendigt.
Pænt tak fra varmen. 🙂
Rigtig god service og vejledning i forbindelse med køb af cv.
Vi har købt en campingvogn hos Damsgaard i april måned. Det var en rigtig god oplevelse, at handle med dem. Vi fik en grundig gennemgang af vognen. Da vi skulle bruge campingvognen allerede ugen efter vi købte den kunne de ikke nå, at klargøre den helt. Men vi afleverede den tilbage og alt blev ordnet hurtigt.
Efterfølgende har vi haft lidt spørgsmål som de altid har givet sig tid til at svare på.
Vi har søgt råd til bl.a. køb af tæpper, Sunshine, udstyr mm og da vi er førstegangskøbere kunne vi nemt “hoppe” på det hele. Igen fik vi en ærlig rådgivning.. ingen grund til, at investere i unødvendigt udstyr.
Vi har oplevet den samme service på værkstedet, med de småproblemer vi har haft med vognen.
Vi kører gerne turen fra Aalborg til Damsgaard da det er vores opfattelse vi altid får en god og ærlig handel.
Proff. campingservice og stor imødekommenhed.
Klar præcis kommunikation og hurtig ekspedition.
Købte en mover efter god rådgivning og…
Købte en mover efter god rådgivning og pris fra værkstedet. Alle aftaler blev holdt. Et værksted jeg har tillid til
Super fin oplevelse
Super fin oplevelse, alt forløb som aftalt. Absolut den bedste campingforhandler i Silkeborg.
Personalet i top form, ikke noget over salg, men en kundeoplevelse der fortjener respekt, vi kommer gerne igen.
Damsgaards Caravan gav os et godt…
Damsgaards Caravan gav os et godt tilbud på vores brugte campingvogn., og derefter fandt vi en brugt vogn som passede til vores nuværende behov. Selve handelen foregik hurtigt og uden problemer, og folkene der var vidende om de ting vi spurgte om. En rigtig god oplevelse, som blev bekræftet på vores første weekend tur i februar.
Professionel handel
Professionel handel. Ringede til Kristian ang en brugt Fendt. Fik en pris på vores gamle vogn ubeset. Kørte dagen efter til Silkeborg og handlen blev lavet som aftalt på telefon. Det er jo fantastisk, fik en flot vogn til den rigtige pris, plus en reel pris for vores gamle vogn.Hentede vognen ugen efter,fik en god gennemgang af vognen inden vi kørte derfra.fandt nogle småting på vognen da vi kom hjem . Ringede til værksted,som straks sendte reservedele til mig. Da jeg selv kunne udskifte de defekte dele. Alt i alt virkelig værd at køre fra Sønderborg til Silkeborg for at gøre en god tilfredsstillelse handel.
Stor ros til alle medarbejdere for at…
Stor ros til alle medarbejdere for at være utrolig venlige og dygtige. Stor ros til Kristian for at give os en god pris for vores gamle campingvogn. Og har løst de udfordringer vi har haft med vores nye (brugte) campingvogn. Vi er glade for at vi kørte fra Sjælland til Silkeborg. Det gør vi gerne igen. Charlotte og Søren Villadsen Korsør
Super god service
Super god service, meget venlige og kompetente medarbejdere, alt er klar og alle aftaler er mere end overholdt.
Jeg bruger gerne to timer på at køre fra Fyn til Silkeborg hvis jeg skal bruge noget camping udstyr.
Super god service og venlig personale
super profesionelle kompetente personale. Vi har haft en meget god oplevelse ved at handle campingvogn hos Damsgård campingcenter. Personalet lyttede til vores behov. Stor tak til Kristian. havde en klage som der lynhurtig blev rette op på. Kan varmt anbefale Damsgård campingcenter.
Fantastisk og ærlig vejledning, god kundebehandling
Fantastisk og ærlig vejledning i forhold til valg af vogn. Følte ikke press fra sælgers side, blev præsenterer for flere mulige valg inden for vores kritterier og ønsker. God kommunikation og hurtig svartid, grundig gennemgang af vognen ved afhentning. På trods af travlhed formåede de at levere før tid. Alt i alt god service, Damsgaard CaravansCenter kan kun anbefales.
Super god oplevelse
Vi har købt vores første nye (brugte) campingvogn af Gustav fra Damsgaard Caravancenter.
Det har været en fantastisk oplevelse hele vejen igennem. En super handel og en fantastisk service, næsten døgnet rundt når man havde et spørgsmål.
Efter købet er det fuldstændig den samme oplevelse, altid tid til at svare, kompetent svar sammme dag fra værkstedet hvis noget drillede. De bedste anbefalinger herfra.
Annie og Allan
Vlrkstedsbesøg
Benytter normalt andet værksted. Da jeg ikke kunne få en tid der bestilte jeg her. Blev taget godt imod, venligt og i øjenhøjde. Arbejdet udførttil fuld tilfredshed. Ikke tivivl om, hvem jeg benytter fremtidigt.
vi købte en brugt campingvogn og…
vi købte en brugt campingvogn og handele med Gustav
meget fin oplevelse. vil helt sikkert anbefale andre at handele hos Damsgaards Caravancenter.