De var hurtig til at booke aftalen i kalenderen, og kommunikationen her var fin. På flyttedagen, ringer de 10 min før aftalt tid og meddeler forsinkelse, et par timer. Efterfølgende kan de... See more
See what reviewers are saying
Dansk Logistik kunne ikke være dårligere, om de så prøvede. De kom 6 timer for sent, og endte med at være 28 timer forsinkede! Billeder og møbler beskadiget fordi de ikke var pakket ind! Ingen kommu... See more
Vi anvendte Dansk Logistik i December, som leverede jordens værste flytning hvor flere dyre møbler blev smadret og ting forsvandt. Flyttemændende prøvede sågar at sætte prisen op midt i flytningen... See more
Company replied
Vores varmeste anbefalinger Flytningen gik så godt og kæmpe omhug med vores møbler og kasser. Ikke en eneste rids eller skår. De klarede og leverede et superflot arbejde. Vi var meget tilfredse vi... See more
Company details
Written by the company
Vores vision som Logistikfirma er, at tilbyde gennemsigtige, dedikerede og sikre logistikløsninger i hele landet. Dansk Logistik er en virksomhed i hastig vækst. Vi ønsker dermed en nær kundekontakt, for hele tiden at kunne optimerer vores ydelser, og øge vores forudsætning om at være Danmarks’ foretrukne og mest troværdige logistikpartner. Vores værdier: - Tillid og stærke forhold med vores kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere - En fælles forståelse om Dansk Logistiks retning. - Stolthed og lidenskab for vores arbejde – hver eneste dag. - Kontinuerlig efteruddannelse, der inspirerer til innovative løsninger.
Gammel Køge Landevej 115, 2500, Valby, Denmark
- +45 25 94 22 98
- info@dansk-logistik.dk
- dansk-logistik.dk
Dårlig kørsel
Kører kun 60kmt i en 80 zone det kan da simpelt hen ikke passe at man har så dårlige ansatte
Anbefales Ikke!
På flyttedagen, ringer de 10 min før aftalt tid og meddeler forsinkelse, et par timer. Efterfølgende kan de ikke udføre opgaven, og jeg skal vente yderligere en time på at de hyrer en ekstern til at udføre opgaven.
Den eksterne ankommer, men har ikke fået besked om at der skal adskilles og påmonteres senge, så de står uden værktøj og må derfor tilkalde en tredje part.
Al kudos til det eksterne flytte bureau! De gjorde virkelig alt de kunne og udførte opgaven så fint.
Dansk Logistik til gengæld vil jeg på ingen måde anbefale. De svarer heller ikke på mine henvendelser.
Vores varmeste anbefalinger
Vores varmeste anbefalinger
Flytningen gik så godt og kæmpe omhug med vores møbler og kasser.
Ikke en eneste rids eller skår.
De klarede og leverede et superflot arbejde. Vi var meget tilfredse vil til enhver tid anbefale dem
Dansk Logistik flyttede for mig lige…
Dansk Logistik flyttede for mig lige før jul. Det var en god oplevelse. De var høflige, venlige og meget dygtige til deres arbejde. Jeg er fuldt ud tilfreds.
Jeg flyttede med Dansk Logistik for…
Jeg flyttede med Dansk Logistik for længe siden og var rigtig tilfreds. Hvis det bliver aktuel med flytning igen, så ringer jeg til dem.
Kan klart anbefale
Kan klart anbefale. God pris. De blev forsinkede, men kom med godt humør og lykkedes fint med at “kante” store ting rundt på begrænset plads. Godt arbejde.
Hold jer væk
Hold jer væk.
Lutter af dårlig service i alt.
Jeg står tilbag
Skuffet, vred og mistillid over for folk når jeg endelig skal bruge om hjælp.
Smadrede møbler for flere tusinde kroner, de hverken svarer eller erstatter skaderne.
Vi forsøgte at gå i dialog med Dansk Logistik om erstatning men de er stoppet med at svare til trods for at vi har gjort alt de har bedt om.
Hold jer langt langt væk, de er dybt useriøse og nægter at svare.

Reply from Dansk Logistik ApS
Brug ALDRIG dette firma…
Vi havde aftalt en flytning med Dannebrog i fredags d.31/7 kl.9.00.
De dukkede aldrig op og svarede aldrig på telefonen. Vi hørte aldrig fra dem.
Vi måtte derfor bruge flere timer på at finde et andet flyttefirma.
Så hold jer langt væk fra det firma.
ADVARSEL BRUG IKKE DETTE FIRMA
ADVARSEL BRUG IKKE DETTE FIRMA de kom 6 timer for sent, de kunne ikke finde ud af at pakke vores ting så meget af vores inventar var smadret ved ankomst og bunden af kassrrne faldt ud. Tingene lå hulter til bulter i kasserne hældt ud på må og få. De smadrede vores nabos græsplæne med flyttebilen og er aldrig vendt tilbage i forhold til erstatning af de ting og den kunst vi fik ødelagt. Flytningen tog flere dage fordi der var for få mand på opgaven 3 i stedet for de 5 de habvde lovet. Alt i alt en frygtelig oplevelse.
vælg Dansk logistik ApS
Jeg er virkelig positiv overraskede. Der aftalen blev sat på plads, følte jeg mig virkelig tryg. Og tro mig det kommer i også til. Flytningen var helt som den skulle være.
Flytningen gik fint, men
Flytningen gik fint , stille og rolige flyttefolk
Fik dog et par skader på nogle møbler , og fik at vide at jeg skulle skrive / sende billeder inden 15 dage.
Det har jeg gjort nu 4 gange !!
Og har stadig ikke hørt fra jer, super uprofessionelt!
Hvor skal jeg starte jeg havde det så…
Hvor skal jeg starte jeg havde det så godt efter flytningen da de gjorde alt så godt. Jeg kunne ikke spørge om mere !!
Wow hvor var det fedt at i sket ikke…
Wow hvor var det fedt at i slet ikke stresset og ikke lavede nogle fejl. Der var virkelig ingen problemer. I fortjener de 5 stjerner 👏🏼
Dansk Logistik er
Dansk Logistik kunne ikke være dårligere, om de så prøvede.
Ingen kommunikation og nu også umuligt at få erstatningssag afsluttet. Hold jer væk og se bort fra alle de falske gode anmeldelser.
Virkelig fed oplevelse
Virkelig fed oplevelse, gode transports midler, professionelle medarbejde og en perfekt kunde service 👌🏻
Jeg var virkelig nervøs i starten
Jeg var virkelig nervøs i starten der de kom for at flytte for mig men da de begyndte blev jeg rigtig tryg og de udførte det perfekt
godt arbejde
De kom ,og gjorde deres ting helt perfekt. jeg har ingen klager. Godt arbejde 💪🏼👏🏼
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
I kan ikke træffe et bedre valg end det her firma virkelig gode meget professionelle og super pålidelig helt klart det bedste flyttefirma for mig!!