4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Super flot håndværk og fantastisk…

Super flot håndværk og fantastisk service 😊 Jeg har købt øreringe fra ny, fået lavet en ring om til en halskæde og restaureret min oldemors ring! Særligt ringen var jeg nervøs for, men helt uden grund - den er bare blevet helt perfekt! Det er nok heller ikke sidste gang at jeg har fat i DbVA.

June 30, 2025
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Flot håndværk og super service

Kan klart anbefale DBVA. Ringen var helt perfekt og til en fornuftig pris. Vi skulle have udbedret en fejl, og der var Christian så flink at give os et rigtig fint tilbud. Det er ikke sidste gang, jeg handler hos dem.

May 17, 2024

Suveræn oplevelse

Jeg har tidligere købt nogle øreringe hos Christian, og jeg var ikke i tvivl om, at han skulle stå bag vores vielsesringe til vores bryllup i august måned. Christian er super behagelig og professionel og leverede vores vielsesringe i god tid. De var LANGT smukkere end jeg turde drømme om - og jeg blev virkelig rørt, da jeg så min vielsesring for første gang. Virkelig smukt arbejde!!!

April 27, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Ærgerlig oplevelse

Ærgerlig oplevelse, vi henvendte os med et budget på 12.000-15.000,- til en vielsesring og viste nogle inspirationsbilleder. Der var ikke megen imødekommenhed da beløbet blev nævnt og INGEN af vores inspirationsbilleder kunne laves i det beløb... Træls, men okay. Hele tiden skulle vi selv stå for at følge op og være interessert, vi kontaktede blandt andet dbva pga. hans "om mig" tekst på hjemmesiden. At han kan lave ringe til en fair pris og passende budget. Heldigvis har vi fundet en der kan lave det som var umuligt for Christian.

April 8, 2023
Advertisement

DBVA er helt fantastisk

Diamonds By Von Arenstorff er helt igennem fantastisk! Hans virksomhed og promovering foregår på Instagram, hvorfor man måske godt kan begå den fejl og frygte at det er en falsk virksomhed, men det er det ikke!

Jeg kan ikke gøre andet end at anbefale Christian til alle som vil have smykker, og som ikke bare vil have sten fra den lokale guldsmed, men som gerne vil have ægte diamanter, smaragder, safirer eller hvilken slags man nu gerne vil have. Christian er bare så fantastisk, og han har bare et servicegen som man ikke finder nogle andre steder. Han er så nede på jorden og nem at snakke med, og han samtidig har han virkelig bare styr på det han laver. Jeg fik specialdesignet forlovesesringen til min kæreste, og resultatet blev bare fantastisk. Det var en super god proces hvor vi snakkede flere gange om hvordan ringen skulle se ud, og jeg følte virkelig han hørte hvad jeg sagde og formåede at lave det perfekte smykke ud af mine idéer. Undervejs mens vi fandt designet fik jeg tilsendt en 3D tegning af ringen, så vi begge kunne være helt sikre på at vi forestillede os den samme ring inden den blev produceret, og inden jeg betalte noget som helst. Ringen blev bare så fantastisk smuk, at jeg var nødt til at gå til ham og få designet nogle øreringe som ville passe til ringen, og med den fantastiske service og det fuldstændig utrolige resultat, var der ingen tvivl for mig om at han også skulle designe øreringene. Når jeg i fremtiden skal give min kæreste resten af sættet af smykker, så skal Christian helt sikkert også designe og stå for dem!

Jeg kan ikke udtrykke hvor meget jeg anbefaler Christian til at lave jeres smykke, han er bare en fantastisk fyr, som laver et helt vildt fantastisk stykke arbejde, og man føler sig tryg gennem hele processen, fra første gang man snakker med ham, til man henter smykket hos ham.

April 7, 2021

Fantastisk, fantastisk, fantastisk!

Længe havde jeg via Instagram fulgt Christians arbejde og adskillige gange påpeget overfor min mand hvor smukke smykkerne var.
Jeg skal dog være den første til at indrømme, at jeg det første stykke tid fandt priserne for gode til at være sande - i hvert fald sammenlignet med alt andet på markedet - hvorfor jeg havde en klar forventning om at det enten var en falsk virksomhed eller smykker af en ringe kvalitet.
Min mand valgte dog alligevel at bestille den smukkeste ring til mig, i et design der ikke eksisterede før Christian gjorde det muligt at tænke ud af boksen.
Nu har jeg i snart et år båret denne her fantastiske guldring med perfekte diamanter, som er lavet helt unikt til mig og det kan jeg takke Christian (og min mand) for! Det er mit mest dyrebare smykke og jeg kunne ikke drømme om mere.

Efter købet af min ring har jeg også fået et sæt diamantøreringe fra Christian, ligesom min mands vielsesring er bestilt hos ham - alt sammen helt perfekt og præcis som vi havde drømt om.

Efter købene har Christian stået til rådighed for alle tænkelige spørgsmål!
Det er længe siden jeg har oplevet kundeservice på så højt niveau!

Min frygt for en falsk virksomhed og dårlig kvalitet er blevet skudt i sænk og Christian vil i fremtiden være min primære smykkeforhandler!

February 8, 2021

Is this your company?