De Ballenwinkel Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Rated 4 out of 5 stars

We hebben netjes de ballen gekregen. Maar dat het nu de beste ballen van Nederland waren, nee. Het waren gewone goede gehaktballen maar er zijn meerdere winkels die hele lekkere verkopen.

Company details

1. Cold Cut Store

Written by the company

De Ballenwinkel, het klinkt een beetje gek maar hij bestaat echt! De Ballenkoning heeft De Ballenwinkel ontwikkeld om de originele Ballenkoning producten ook voor thuis beschikbaar te maken. In De Ballenwinkel vind je dus Ballenkoning producten maar ook La William sausen, Apollo Sausen, Ballenkoning merchandise, special editions en nog veel meer. Bij de Ballenwinkel kan je ook Ballenwinkel Klantenkaart houder worden. Met deze kaart spaar je punten, ben je altijd op te hoogte van het laatste nieuws, Krijg je speciale aanbiedingen en word je als eerst uitgenodigd voor de leukste events. De Ballenwinkel beschikt over een complete webshop waar je al onze producten eens rustig kunt bekijken. Hier vind je ook bereiding tips, kook video’s en nog veel meer leuke informatie. Kom ook gerust langs in onze winkel. Hier staan wij klaar om je zo goed mogelijk te informeren over onze producten. De Ballenwinkel onderdeel van Ballenkoning B.V. de producten op de De Ballenwinkel zijn bedoeld voor particulieren verkoop! zakelijk kopen? kijk op Ballenkoning.nl

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

Rated 2 out of 5 stars

De beste ballen

De beste ballen? nou sorry hor maar 5,50 betalen voor twee ballen die smaken, ruiken en eruit zien alsof ze van de Sligro zijn en voor de snackbar bedoelt zijn. Beste ballen komen uit de jus, en deze zijn duidelijk gebakken in een oven of iets. Smaak niet bijzonder. Erg dicht, geperst vlees. Niks bijzonders en zeker de prijs niet waard

October 2, 2025
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

De bestelling ging vlot zonder…

De bestelling ging vlot zonder ingewikkelde dingen.
De ovenschaal was de andere dag binnen. Top!!

July 26, 2023

Reply from De Ballenwinkel

Hoi Conny, Bedankt voor je review! Geniet van je ovenschaal en tot de volgende bestelling. Met smakelijke groet, max van de Ballenwinkel

Rated 5 out of 5 stars

Makkelijk te bestellen via de site

Makkelijk te bestellen via de site, snel bezorgd en natuurlijk ontzettend lekker! 😋

April 25, 2023

Reply from De Ballenwinkel

Bedankt voor je review! Wij doen altijd ons best voor een 5 sterren ervaring. tot de volgende bestelling! Met smakelijke, groet max van de Ballenwinkel

Rated 5 out of 5 stars

De producten die ik had besteld waren…

De producten die ik had besteld waren allemaal netjes verpakt en smaakte heerlijk:-)

March 22, 2023

Reply from De Ballenwinkel

Bedankt voor je review! Goed te horen dat je te spreken bent over de manier van verpakken. zo kunnen wij onze service optimaal houden. tot de volgende bestelling! Met smakelijke groet, Max van de Ballenwinkel

Rated 5 out of 5 stars

Net mail contact en als extra heerlijke…

Net mail contact en als extra heerlijke worstenbroodjes
Echt top!

March 21, 2023

Reply from De Ballenwinkel

Bedankt voor je review! Wij doen altijd ons best voor dat extra stapje. tot de volgende bestelling! Met smakelijke, groet max van de Ballenwinkel

Rated 5 out of 5 stars

Dit zijn by far out de lekkerste ballen ballen…

Dit zijn by far out de lekkerste ballen die je kunt bedenken en prima om in voorraad in de vriezer te hebben liggen! 5 sterren meer dan waard!

February 27, 2023

Hoi Hans,

Bedankt voor deze super review! We hopen je snel weer te verwelkomen in onze winkel of webshop.

Met smakelijke groet, Max van de Ballenwinkel

Rated 1 out of 5 stars

Niets ontvangen.

January 17, 2023

Reply from De Ballenwinkel

Hoi Rob, wanneer heb je jouw bestelling geplaatst? En heb je een bestelnummer? We verzenden al een tijdje niet meer omdat onze vervoerder instabox failliet is en wij geen nieuwe verzender hebben gevonden. Ik hoor graag van je met smakelijke groet max van de Ballenwinkel

Rated 5 out of 5 stars

Mijn collega uit Eindhoven had het…

Mijn collega uit Eindhoven had het altijd over de lekkerste gehaktbal dus ik dacht ik ga ze proberen. Snelle levering met koelelement. Inderdaad super lekkere gehaktballen, en de jus die ik er apart bijbestelde is exact de jus die mijn oma had in de pan op haar petroleumstel.

October 30, 2022

Het lekkerste balletje van Nederland

Het lekkerste balletje van Nederland. Goede service en nog meer heerlijke producten.

June 16, 2022

Reply from De Ballenwinkel

Hoi Hoppenbrouwer, Bedankt voor je review! We hopen je snel weer te zien in onze winkel of webshop. Met smakelijke groet, Max van de Ballenwinkel.

The Trustpilot Experience

Take a closer look