Reply from Energitjek Danmark
Energitjek Danmark udfører energimærkning, tilstandsrapporter, elinstallationsrapporter, el-tjek, el-eftersyn og trykprøvning for private, virksomheder, boligforeninger og ejendomsejere. Vi hjælper med alle typer bygninger og ejendomme – herunder villaer, rækkehuse, sommerhuse, flerfamiliehuse, erhvervsejendomme, landbrug og større ejendomme. Vi tilbyder også byggeteknisk rådgivning om isolering, varmeanlæg og energiforbedringer. Hos os får du en grundig faglig vurdering, tydelig rådgivning og samlet hjælp gennem hele processen. Med base i Odense og Horsens udfører vi opgaver på Fyn, i Jylland og efter aftale på Sjælland.
Munkebjergvænget 66, 5230, Odense M, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative

Kompetent samarbejdspartner !! udførelse til UG og altid til tiden
Rigtig god oplevelse fra start til slut. God og tydelig kommunikation, professionel rådgivning og en grundig gennemgang. Alt blev udført som aftalt, og vi følte os godt informeret undervejs. kan klart anbefales.

Reply from Energitjek Danmark
Den bedste oplevelse under hele forløbet. Dygtig, behagelig og meget professionel
Har prøvet andre tidligere, nu har jeg fundet den rigtige til fremtidige opgaver.