Geweest Delanghe Oostende .
Heel vriendelijke mensen en behulpzaam .
Mooi assortiment telefoons is een aanrader .
Had probleem Telenet direct opgelost en ben veranderd naar Engie vlekkeloos verlopen .
Geweest Delanghe Oostende .
Heel vriendelijke mensen en behulpzaam .
Mooi assortiment telefoons is een aanrader .
Voor Telenet OK . Aankoop GSM opletten met garanties . Firma stuurt de toestellen naar Nederland ? Firma Dynafix ! Toestel bijna 1 jaar oud . Scherm defect . Geen garantie , reden gevallen .
Met blote oog niks te zien , ook altijd in hoes gezeten .
Geen verhaal , wij doen ons werk . Slechte politiek , koop geen gsm , standaard antwoord gevallen en ingedekt door firma in Nederland , die heel slechte reverenties geeft . U bent gewaarschuwd.
Delanghe winkel Smedenstraat Brugge
Overschakelen van orange naar Telenet blijkt te moeilijk voor deze winkel.
Volgens de toch wel arrogante vrouw ligt het niet aan haar, die alles deed wat ze zogezegd kon, maar aan de klant.
Vervolgens naar Telenet winkel in Steenstraat geweest, waar het in 5min. geregeld was.
Mijd deze winkel!
Vrijdag naar Delanghe ( Q. DL) oostende digirecorder gaan omruilen omdat het niet goed meer werkt .Geen tv box meegekregen want daarvoor zou een technieker moeten langskomen.Ik wil direct terug tv kunnen kijken dus ze geven mij een andere digirecorder mee zeer arrogant allemaal. Het was alsof ze wisten dat dit niet zou werken .Bij thuiskomen alles ingestoken en bleef hangen op stap 3 .Direct gebeld naar telenet en die wisten me te vertellen dat ze in de winkel al dossier hadden aangemaakt met toestel dat niet gaat werken. Zo achterbaks en klantonvriendelijk wetende dat het niet zal werken toch digirecorder meegegeven. En nu zit ik hier al de 6 de avond zonder tv. Dankzij de incompetentie van de winkel in Oostende .Ik ben heel slecht te been en heb veel moeite moeten doen om daar te geraken .En dan lappen ze je zoiets.6 avonden zonder tv ,ze hebben in de winkel niet eens nieuwe digirecorder geactiveerd .Dit is een hele slechte soap aan het worden met teveel afleveringen .Proficiat aan telenet Delanghe Oostende om zo klantonvriendelijk te zijn (Q.DL).
Learn more about other kinds of reviews.