Er ked af at læse så dårlige anmeldelser og glad for vi bookede alligevel og fik den oplevelse. Vi overnattede i værelse med eget bad og wc. Og ja værelserne er små og tilmed wc/bad, men det fu... See more
See what reviewers are saying
Vi besøgte restauranten til frokost og her mødte vi 2 unge tjenere som slet ikke kunne overskue gæsterne, oprydning, bestilling, afregning m.m. Det er ikke deres skyld, men må være udtryk for dårlig l... See more
Da vi ikke kunne booke online. Tænkte jeg at ringe. Jeg fik besked om at sende en mail hvorefter jeg blev ringet op!. Direktør Tobias var i røret. Ret utilfreds med at jeg forsøgte at få... See more
Company replied
Written by the company
Vi er et oplevelse hotel med værelser i Celler og med værelser i den gamle forvalter del af Bygningen. Vi glæder os til at byde jer velkommen og give jer en høj oplevelse af Servise og dejlig mad
Torvet 11, 6760, Ribe, Denmark
- info@dengamlearrest.dk
- dengamlearrest.dk
Replied to 75% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
People also looked at
God oplevelse og god vært
Vi overnattede i værelse med eget bad og wc.
Og ja værelserne er små og tilmed wc/bad, men det fungere og det er hvad vi havde forventet, så vi var ikke skuffet.
Prisen er hvad den er, og det er beliggenheden og oplevelsen du betaler for.
Sengene er lige til at trække ud så man sover fint og virkelig gode senge.
Morgenmaden var virkelig lækker og værten var hele tiden omkring en om man manglede noget.
Super fin service med man kan købe drikkelse også selvom der ikke er nogen på hotellet og gode priser.
Vi kan varmt anbefale stedet, men ikke hvis du er gangbesværet da der er trapper op, men ellers er det altså oplevelsen værd.
Voldsom telefon opringning
Da vi ikke kunne booke online.
Tænkte jeg at ringe.
Jeg fik besked om at sende en mail hvorefter jeg blev ringet op!.
Direktør Tobias var i røret. Ret utilfreds med at jeg forsøgte at få en dato istand, for som han sagde: DU har tabt dine penge da du skulle have bestilt inden en bestemt dato. Dertil har han ret, jeg var sent ude.
Men mage til overfusning, og manglende på forståelse har jeg ikke oplevet længe, fra noget som skulle være et servicefag !!.
Synd for Ribe, at de har et sted hvor man heller vil skræmme kunder væk fra byen.
Men som Tobias sagde: Jeg havde købt et deal.dk tilbud og var nok ikke den rette til at komme at besøge dem når jeg kun ville betale 50% af prisen !!!.
En anden gang burde jeg selv have læste anmeldelser på dette sted før jeg købte noget, min fejl.
Pengene er tabt, da skulle have booket før 15 marts, og vi nu skriver april. ( dog ikke muligt på det tidspunkt at bestille da hele kalender var booket. Det skulle man måske også skrive i sine mange forbehold)

Tak for opholdet i celle 6
Tak for opholdet i celle 6. Det fungerede fint med nøgleboks og egen indlogering.
Min kone og jeg elsker at køre rundt i Danmark på mange forskellige overnatninger. Lige fra Alsik, div. flerstjernede hoteller i hovedstadsområdet til hytter på Langeland vandrehjem i Skagen osv.
Jeg finder det mærkværdigt at I har en parkeringsinformation som er så vildledende at vi må have fat i en medarbejder, som kan fortælle os vi bare skal køre til vandrehjemmet?? Skriv dog det i vejledningen!
Ang. forventningen og det faktiske værelse står vi tilbage med en stor skuffelse. Senge som skal trækkes ud, minimal siddeplads og en form for eget baderum som er under al kritik. Vores forventninger var, efter visningen på tv2, en anden end fakta. I har et unikt sted med en god historie og charme. Som overnatningssted er det ikke egnet og har en værdi af max. 400,- pr. person pr. overnatning.
I sender en sms ang. morgenmad. Den sms forstås af modtageren at man skal kontakte jer, hvis man har andre spisetider det proklamerede 7.30-10.... Vi kommer 7.30 og får besked om at morgenmaden først er kl. 8.!!!! Det er ikke ok....PLEASE VÆR MERE KLARE I SPYTTET.
Trods det ovenstående var sengene dejlige.
Med en forhåbning om forbedringSøren Gorming

Reply from Den Gamle Arrest
Alt for dyrt at bo på Arrastforstanderens værelse. Slet ikke hyggelig, kold og trist, tv der ikke virke. Morgen kaffe fra en selv betjeningsmaskine og ingen wienerbrød. Hente nøglen andet sted
Værelset, morgenmaden.
Ubehagelig oplevelse
Vi føler ikke, at vi fik noget godt for pengene. Personalet på Restaurant Kolvig var flinke, men på Den Gamle Arrest blev vi mødt med snavs på værelserne og koldt vand i badet på trods af, at vi lod vandet løbe længe. Morgenmaden var virkelig dårlig med klæge brød og uspiselig æg og bacon.
Vi ville have spist i gårdhaven, men den var snavset og var helt uegnet til at opholde sig i.
Medarbejderen ved morgenmaden var ubehagelig og helt uden viden om god service.
Ved henvendelse til direktøren fik vi igen dårlig og uforståelig behandling.
Trist at komme hjem fra en dejlig by med så dårlig oplevelse.

Tolle Stadt
Tolle Stadt, aufregendes Hotel Wir hatten das Zimmer des Gefängnisinpektors mit Himmelbett und mit eigenem Bad.Urig, der Charme vom Gefängnis wurde erhalten. Netter Pächter, gutes Frühstück, schöner Innenhof.Das Bett war sehr bequem, wir haben sehr gut geschlafen. Wir kommen gerne wieder!
Fra man sætter nøgle i den noget brugte…
Fra man sætter nøgle i den noget brugte hovede dør og den åbner med et godt skub da den binder fælt til man går op ad den alt for smalle trappen og kommer til ens værelse som er bygget op på en hyggelig måde hvor der er en lille indvendig altan hvor man kan hygge sig .. selv værelset er fin med gode senge .. og man kan da slet ikke stå for domkirken der ligger helt tæt .. og Ribe er en hyggelig historisk by … morgen maden blev serveret i den gamle betjent stue “tror jeg den hed” .. og de to aftner vi var der blev der serveret aften mad på restaurant by Kolvig 3 retters meny som var lækkert vel sammensat .. vil have ønsket jeg hade valgt vin MENY’er da tjeneren fortalt godt om de enkelt vine … alt i alt et par gode dage i Ribe og ikke mindst på/i den Gamle Arrest .. kan varmt anbefales ..
Pris og kvalitet passer ikke sammen.
Cellerne en sjov ide, men de er desværre ikke velplejede. Badeværelserne, som deles med andre gæster, er på niveau med en dårlig campingplads. Alt virkede forsømt og ikke rent. Gelænderet klistrede! Prisen stod ingenlunde i et fornuftigt forhold til opholdets kvalitet.
Service ud over det sædvanlig
Vi havde en overnatning i Ribe ifm. vores datters svømmestævne i Esbjerg og fandt Den gamle Arrest meget charmerende. Ud over at det var en rigtig god og anderledes oplevelse at bo i Den gamle Arrest med god service og god morgenmad, hvor man tydelig har "arrest følelsen", så oplevede jeg, hvordan de gik meget længere end man kan forvente. Jeg glemte mine briller, bor i Nordsjælland og kontaktede dem for at høre om de kunne sende dem. Dagen efter havde de sendt mine briller i flot, sikker indpakning, så de var beskyttet og de insisterede på, at jeg ikke skulle betale eller refundere. Det er god service, når man tænker på, hvor lang tid det tager at sende en pakke. Tusind tak for det. Kan kun anbefale stedet
Dårlig service.
Meget dårlig service.
Vi havde modtaget en Sweetdeal i gave og havde ikke været opmærksom på den korte udløbstid.
Efter gentagne forsøg på at lave en aftale med ‘Den gamle arrest’, hvor vi bare fik af vide at vi havde haft masser af tid til at bruge den (hvilket han jo ikke kan vide noget som helst om) vælger vi at forsøge at sælge dealen.
Der er hurtigt en der er interesseret og for at være sikker ringer han til ‘Den gamle arrest’ og får lov at booke værelse efter dealens udløb……
Der er åbenbart forskel på hvem der ringer.
Vi kommer aldrig til at sætte vores ben der.

Reply from Den Gamle Arrest
Vi fik en rigtig dejlig oplevelse
Vi fik en rigtig dejlig oplevelse. Vi købte en deal, det lød spændende og som noget helt andet. Sjovt at få lov til at overnatte i en meget lille celle i et meget gammelt fængsel. Forplejning helt i top, super personale både på Kolvig og i Arresten.
Sjovt og anderledes
Sjovt og anderledes, at overnatte i den tidligere arrest. Det er naturligvis lidt primitivt, men det skal det også være.
Skøn mad og betjening både i arresten og på Kolvig.
Det eneste jeg kan sæt en finger på er ekstra udgiften for eget bad og toilet. Vi betalte for denne ydelse 100 kr pr person pr nat. Vi ku ikke benytte badet. Hele rummet er under 1 x 1.5 meter så vi benyttede fællesbadet på gangen.
Har ikke moget godt at sige om dette…
Har ikke moget godt at sige om dette sted andet end jeg sov godt.
Have glædet mig til morgenmaden, som var blevet rost. For det første var det ikke klar, der var automat kaffe, og den virkede ikke, fedtet røræg.fordi pølser og bacon var smidt i samme lille skål...ost med tørre sider og en tjener eller hvad han nu var der rendte forvirret rundt, og anede intet om at få kaffe automaten til at virke. 9
De burde skamme sig 1165 kr spildte kroner.

Reply from Den Gamle Arrest
Uhøflig ejer og virkelig meget larm
Hvis du godt kan lide nattero, god mad og høflig behandling, skal du ikke vælge dette hotel.
Jeg var på besøg sammen med et par veninder for to år siden, og her var særlig morgenmaden væsentlig bedre. Det værste ved mit ophold denne gang var dog larmen - og den efterfølgende uhøflige håndtering af min henvendelse om denne. Pga. de gamle og utætte døre, kan man tydeligt høre alt fra naboværelserne, og herudover fandt jeg ud af, at hotellet med jævne mellemrum udlejer stueetagen til fest og arrangementer - til stor gene for hotellets gæster, som må finde sig i larm til kl. 02 om natten fra høj musik og skrigende, fulde mennesker.
Da jeg dagen efter påpegede denne urimelighed over for hotellets ejer, blev jeg mødt af en sur og nedladende attitude. Han udviste ikke den mindste form for forståelse, men blev nærmere irriteret og gnaven. Han påstod bl.a., at der er så godt isoleret mellem etagerne, at festen nærmest ikke kunne høres, (hvilket var en lodret løgn, da både stemmer og musik gik så højt igennem, at vi kunne følge med i både samtaler og sangtekster) og da jeg bad om økonomisk erstatning for de mange gener, nægtede han. Ovenikøbet insinuerede han, at vi efter hans mening ikke kunne forvente den samme service, fordi vi var der på en deal og dermed ikke betalte fuld pris. Jeg var målløs.
Vi kommer helt sikkert ikke igen.

Ris og ros
Vi, min kone og jeg, havde en dejlig forlænget weekend i Ribe. Vi valgte 2 overnatninger i celle 7. Vi havde købt et ophold med 4 retters gourmet mad til aften. Hertil købte i en vinmenu.
Overnatning i en celle, er jo en oplevelse der bare skulle prøves. Man kan jo ikke forvente luksus i en celle, så det var helt fint. Lidt bedre rengøringsstandart på badeværelset gjorde ikke noget.
Morgenmaden er meget spartansk. Et fad til to, hvorpå der var 2 skiver: Spegepølse, rullepølse, skinke, 4 skiver ost, lille glas marmelade. 2 små stykker melon, 2 små stykker ananas. Der var brød og andet, så som sådan manglede vi ikke noget. Men hvis der bare blev sagt " hvis i mangler noget, siger i bare til" måske et ekstra stykke spegepølse. Men det var præcis det samme vi fik på dag 2. Det var trods alt ikke det billigste ophold vi var på.
Tilbage til gourmet menu. Det var god mad. Vinen var fint tilpasset. Rødvinen var for varm, den havde stået åbnet i stuetemperatur, men det kunne en isterning redde. Tjeneren var godt klar over det da jeg gjorde opmærksom på det. Der er lige et stykke vej til de 5 stjerner.
Men vi havde et par gode dage i Ribe og omegn.
Tæt på 5
Tæt på 5, men desværre var det meget varmt, den dag hvor vi var på besøg, samt at der var myg, så myggespray er en god ide.
Opholdet er unik, det er sjove rammer der emmer af fortid og historie. Maden og betjening var i top, meget spændende meny, med dansk vildt og kød samt lokale grøntsager, det fortjener 5 på maden og betjeningen, der var også nok på tallerkenen.
Kommer ikke igen
Det var den dårligste deal jeg nogensinde har købt.
Der var 600 kr i gebyr , fordi det var juni måned. Det forstår jeg sådan set godt, men jeg syntes godt nok det var meget der ikke var ok.
Man skal spise kl 18, vi fik så hurtigt de 2 første retter, hovedret måtte vi vente på, så længe at vi måtte sluge hovedret og dessert for at nå vægter ruten kl 20. Vi havde sagt vi skulle på den tur. Værelse og hele arresten er meget slidt, der er intet personale.
På Kolvig var det også ret dårligt, der var ikke salt og peber på bordet der manglede service, det er ikke en grillbar man er på.
Deler bade og toilet med andre, og standarden var ikke god. Der var heller ikke helt rent på bad og toilet.
Super service, rent og fint værelse, god morgenmad og 4 retters frokost. Vi kommer meget gerne igen
Ikke anbefalelsesværdig værdig.
Tja, så har vi prøvet det også, 1 overnatning, kaffe og kage, 4 retters menu, morgenmad. Spot deal 1330 kr, sæson tillæg 600 kr, vin menu 598 kr i alt 2528 kr. alt i alt er det vel ok, hvis du vel og mærket får det du betaler for. Jo jo, vi sov i det gamle arrest hus, men i et meget lille værelse på anden sal med udsigt til nabohusets gavl. Hvad havde vi købt, 1 overnatning i en fængselscelle med udsigt til hyggelig gårdhave og byens eneste storkerede. Ved ankomsten måtte vi konstaterer at der var pletter på sengetøjet, ingen toiletpapir på badeværelset, toilettet var tydeligvis ikke rengjort efter de sidste gæster og håndvasken var stoppet. Toiletpapir fandt vil selv efter lidt søgen, toilettet rengjorde vi også selv, da vi ellers ikke ville benytte det, det eneste toilet der var tilgængeligt. Det skal siges at der ikke var tilgængeligt personale i arresten, du tjekker ind et andet sted i byen, på restaurant Kolvig. Da vi påtalte de forskellige mangler, blev en tjener sendt over for at skifte sengetøj. Da vi kom på restauranter til aftensmad fortale muligvis ejeren at han havde ordnet håndvasken, en gæst havde vist haft et uheld dagen før.
Vi fik ingen former for kompensation for diverse ting som ikke fungerede, bevares jeg fik, ved afrejse tak for rengøring af toilet og tilbud om rengørings job. Kommer vi igen nej det gør vi bestemt ikke, kan vi anbefale stedet, nej det kan vi bestemt ikke. Der er simpelthen for lidt kundepleje, og ikke tilnærmelsesvis det der beskrives i deres annoncering. Det skal dog nævnes at vores kvindelige tjener til middagen var utrolig sød og rar. Tak for dig.

Reply from Den Gamle Arrest
En helt igennem fantastisk oplevelse.
En helt igennem fantastisk oplevelse.
De sødeste, venligste og mest hjælpsomme tjenere fra ankomst til afslutning.
Flere små overraskelser undervejs i arrangementet herunder velkomstdrink og lækker portionsanrettet mad. Fantastisk kage og madoplevelse. Skønne og hyggelige omgivelser på både restaurant og arrest. Mega sjovt at overnatte på en arrest, hvor man virkelig får billeder af tiden, der var. Og det skæve og skrå ikke mindst at forglemme.
Alt i alt en oplevelse, der er det hele værd og mere til. Vi og vores 12 gæster har fået en uforglemmelig oplevelse. Tak for rigtig god behandling.