Den Gamle Arrest Reviews 38

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Er ked af at læse så dårlige anmeldelser og glad for vi bookede alligevel og fik den oplevelse. Vi overnattede i værelse med eget bad og wc. Og ja værelserne er små og tilmed wc/bad, men det fu... See more

Rated 5 out of 5 stars

Tolle Stadt, aufregendes Hotel Wir hatten das Zimmer des Gefängnisinpektors mit Himmelbett und mit eigenem Bad.Urig, der Charme vom Gefängnis wurde erhalten. Netter Pächter, gutes Frühstück, schöne... See more

Rated 1 out of 5 stars

Da vi ikke kunne booke online. Tænkte jeg at ringe. Jeg fik besked om at sende en mail hvorefter jeg blev ringet op!. Direktør Tobias var i røret. Ret utilfreds med at jeg forsøgte at få... See more

Company replied

Company details

1. Hotel

Written by the company

Vi er et oplevelse hotel med værelser i Celler og med værelser i den gamle forvalter del af Bygningen. Vi glæder os til at byde jer velkommen og give jer en høj oplevelse af Servise og dejlig mad

2.7

1-star

Replied to 75% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

Rated 2 out of 5 stars

Vi havde købt et spotdeal…

Vi havde købt et spotdeal weekendophold, på “Den Gamle Arrest-By skovmose” I tilbuddet var 2xovernatning, kaffe/kage på ankomstdagen, Velkomstdrink og 4 retters surprisemenu, ligeledes på ankomstdagen, 2xmorgenmad. Vi havde betalt ekstra for weekend og for at få et værelse med eget bad og toilet.
Det var selvfølgelig rart at have eget bad/toilet, men kvaliteten af samme, var mildt sagt ringe. Toilettet var forsynet med en kværn, som var kapslet ind i en umalet krydsfinerkasse, og det grå plastic afløbsrør fra toilettet, løb synligt langs væggen i hele rummets længde. Brusekabinen lignede den absolut billigeste model fra Harald Nyborg, og bruseren kunne ikke hænges op. Klinet ind ved brusekabinen sad radiatoren, som når man skruede op, larmede forfærdeligt, tydeligt på grund af luft i systemet, men udluftningsskruen sad bagerst, og kunne ikke nås, uden at fjerne brusekabinen. Måske derfor var den ikke blevet udluftet.
Selve værelset var rimeligt ok, dog var der intet skab, kun en knagerække med 4 bøjler. Sengen var ok.
Omkring kl 1815 på ankomstsdagen, gik vi så ned for at få vores 4 retters surprisemenu, men måtte gå slukørede derfra, med den besked, at vi ikke kunne komme til at spise før kl 2000, og at det havde vi fået besked om. Det havde vi så ikke. Der står intet om dette, hverken i det vi fik tilsendt, eller i Spotdel annoncen, som man stadig kan tilgå. Da vi så vendte tilbage kl 2000 kunne vi, godt sultne, starte på vores måltid. Vi forlod dog restauranten kl 2145, uden at desserten var dukket op endnu.
Vi ankom til Ribe ved middagstid fredag, og tog først på rådhuset for at blive gift. Da vi ankom til vores værelse, stod der en buket blomster, samt en flaske champagne på køl, fra et par fælles venner, tak for det. Derimod så vi intet til de “cocktails og snack, som hustruens arbejdsplads havde ringet og bestilt til os.

December 1, 2022

Reply from Den Gamle Arrest

Hej mange tak for jeres anmeldes jeg er ked af værelset autentite i den Gamle Arrest ikke levede op til jeres forventning. det helt korrekt af lovmæssige hensyn i den fredede bygning er vi nød til at have en toilet kværn stående. og ja da den fornyelig har været stykker har vi ikke fået malet den nye kasse der kommet om hvilket vi beklager.
vi er igang med at se på vores raiatoer så vi kan få dem alle luftet ud desværre skaber systemet rigtig meget luft i det gamle hus. det vi kede af de gener det har medført.
Vi også kede af der sket en menneskelig fejl med at I ikke er informeret godt nog at deals middagen den dag var kl. 20.00 undskyld. ,men det korrekt som deal gæster og opholds gæster sætter vi tiderne til middagen ind så vi sikker på at have tid til jer og give en god oplevelse når i kommer.
JEg synes dog det helt ok at en 4 retters menu med velkomst ikke er spist på under 2 timer så at desserten ikke var kommet kl. 2145 synes jeg er helt ok.
Vi beklager meget at de snack og Den velkomst ikke blev gjort opmærksom på at det var en opgradering af den vi normalt ville give med i pakken. men sedlen vi havde lagt på jeres bord må desværre være faldet ned. undskyld i vores tjeners fobifart. men vi havde givet jer en cotail stedet for en cider.

Et ophold på det jævne

Check-in foregår et andet sted i byen. Det ville vi godt have vidst inden vi bestilte.
Det skyldes muligvis, at der ikke var tale om højsæson.
Alligevel er det første der sker ved check-in at vi bliver afkrævet 300 kr. ekstra pr. person i sæsontillæg. (Vi var blevet informeret om ekstraudgiften på forhånd).
Værelserne virker "lidt for autentiske." Det hele virker slidt, og toilet og bad, som deles, er ude på gangen.
I restauranten mødte vi unge mennesker, der virkede søde og imødekommende.
På hjemmesiden står der
"Nyd en kop kaffe og vores hjemmebagte kager i cafeen eller i vores dejlige gårdhave."
Gårdhaven var dog ikke bemandet, så det foregik også i restauranten et andet sted i byen.
Middag blev ligeledes serveret i restauranten et andet sted i byen.
Jævn mad, men ikke en gourmetoplevelse.

September 11, 2022

tak for din anmeldelse
vi kede af i synes i har fået en dårlig behandling dealen i hsr købt har været helt efter bogen og det fremgik da I købte dealen at der er sæson tillæg indtil 1/11 hvor vi vores sæson slutter på dealen fremgår der også kaffe/the og middagen kan skulle indtages på kolvig vores restaurant ca 260m fra hotellet.
vi kede af i ikke havde set denne info.
angående tjekind på vores restaurant er en møde vi prøver at styre krise på ved st spare personale og den vej holde udgifter så lave som muligt.
vi har stadig mange solgte værelser og derfor køre vi med sæso tillæg indtil sort sol slutter dette gælder fog kun dem der køber deals

Hvis man forventer et 5 stjernet hotel

Hvis man forventer et 5 stjernet hotel, så vælg noget andet, end Den gamle arrest.
MEN, hvis I vil prøve at sove i et rigtigt fængsel, så er Den gamle arrest STEDET!
Har været der tre gange, og jeg er aldrig blevet skuffet.
Gode senge. Dejligt rent sengetøj. Eget toilet og bad, hvis man ønsker det.
Det er klasse, når man vil opleve noget historisk.
Dejlig morgenmad, med alt hvad hjertet kan begære.
Det er IKKE sidste gang jeg kommer til at bo der.
Kab anbefales.

September 5, 2022

Nej tak...

Var der i går og spise. Vi var 11 til frokost. Skulle vente en time på maden, bevares det er jo også sommer osv...
Så kom den længe ventede frokost.
Havde bestilt en smørstegt rødspætte fillet med rejer og dildmayo.
Sikke en skuffelse...
Fik 1 færdigkøbt meget lille, flad, tør fisk, m 3 stk rugbrød.
Herligheden kostede 139 kr
Gjorde opmærksom på det og fik at vide, at det var beklageligt......
Så nej tak en anden gang...

July 27, 2022

Dyrt ift kvalitet

Ok mad, men kvaliteten svarede slet ikke til de ret høje priser. Konceptet family diner, hvor man får serveret tilbehør i små skåle, og hver gæst kan vælge sit eget kød, fungerede egentlig ret fint. Men maden var på det jævne og lignede ikke noget, der var tilberedt af en professionel kok. Det samme gjaldt de burgere, som resten af selskabet fik. De havde for 40 kr. tilkøbt kartofler og aioli - og fik serveret 4 små kartofler og et lille bæger aioli, dvs ca. 10 kr. pr. kartoffel!
Vi var 5, der valgte at drikke isvand til maden. Det blev serveret i én karaffel. I menukortet står der, at et glas isvand koster 25 kr., så i alt endte vi altså med at betale 125 kr. for 1 liter postevand med isterninger! Vi var jo sådan set forberedt på det, fordi det stod i menukortet, men havde nok forventet at få et stort glas hver.
Det bedste, der er at sige om besøget, var øllen fra Ribe Bryghus - men den vælger vi nok at drikke et andet sted næste gang!

July 23, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Har netop besøgt den gamle arrest

Har netop besøgt den gamle arrest, vi købte en sweat deal, fint tilbud. Vi glædede os, for vi havde en særlig begivenhed at fejre. Restaurant og morgenmad ( Kolvig) var helt i top med en meget venlig betjening. Den gamle arrest kan dog ikke anbefales!
Vi forstår stadig ikke, at man tillader sig at tage sæson tillæg ud over sweatdealens pris for at overnatte et sted, hvor sæsonen tydeligvis ikke var startet. Møbler i gårdhaven var meget snavsede og ikke til at sidde i og vi blev mødt med et skilt om juletilbud, værelset bar præg af ikke at have været besøgt længe.🙃🙃
Vi havde opgraderet os til den såkaldte “ suite” (700 kr.) det var lidt opreklameret, selvom det skulle være charmerende, at det havde været fængselinspektørens sovekammer. Ingen pærer i lamperne, gamle planter, sovesofa med lyden af fjedre, der vil sprænges, ikke rengjort, og der lugtede af skimmelsvamp i opgangen. Dørene piver, trængte vildt til at blive smurt, vand kunne næsten ikke løbe ud af vandhanerne. Vi grinede lidt af det, og nævnte disse ting næste morgen i restaurant, tjeneren ville lade det gå videre - ingen reaktion. Det jeg blev mest ærgerlig over og ked af var modtagelsen af vores klage ( prøvede med en venlig mail, og dagen efter en opringning) - jeg blev overhovedet ikke set eller hørt. Derfor vælger jeg nu at skrive her.
Beklager, jeg kan ikke anbefale et ophold. Men brug gerne restaurant Kolvig, den er formidabel.

May 21, 2022

Reply from Den Gamle Arrest

Tak for jeres anmeldes, må bare endnu engang undre mig over at hver gang i udlægger jeres oplevelse bliver vi dårlige og dårligere, hvis nu i allerede ved ankomst da i opdagede dette havde sagt det til os, så kunne vi have gjort noget med det samt samt lavet det om og fundet en passende kompensation til jer.
Jeres udlægning af prisen må jeg også hæfte mig ved vi sælger nogle deals rigtig billigt i den stille periode af året. og da deals udbyder ønsker, at den kan benyttes hele året rundt har vi så sagt, at den skal op og koste normalpris fra 15/5 til 1/11 derfor sæsontillæg. opgraderingen ligger jo i 2 overnatninger fra lille celle værelse med delt bad og til forvalterens sovekammer med stort badeværelse og plads til sofa i værelset. dette er der en opgradering på talt 700 hvilket jeg ikke ser som dyrt.
Jeg må sige jeres første kommentar var at det var ærgerligt gårdhaven ikke var åben og derfor kunne i ikke forstå sæsontillæg og så var i skuffet over vores blomster hvilket vi tog til os. vi undskyldte og prøvede at rette op på blomster men heller ikke til jeres tilfredsstilledels. men mere hørte vi ikke til jer før i var rejst og vi fik en mail. hvis man kunne anmelde gæster ville jeg også give jer en stjerne for ikke at åbne munden og fortælle hvad i virkelig mente så vi kunne rette op på dette. og kompenser for vores fejl, jeg er inderligt ked af den oplevelse i har fået og ville ønske vi var informeret så vi kunne have gjort det til et godt ophold mens I var her.

Rated 1 out of 5 stars

sundhedsskadeligt deletoilet på værelse…

sundhedsskadeligt deletoilet på værelse 9

ikke nok med man skal lede længe efter parkering så skal man gå 500 meter til et spisested for at tjekke ind og ud, men det er ingen ting ift det vamle toilet som mødte os. det var sort at svamp og en umenneskelig lugt så man hverken havde lyst til at tisse eller gå i bad.. 950kr for en overnatning hvor toilettet er så klamt og nok også farligt det er simpelthen ikke okay!

April 14, 2022

hej Ditte
vi er meget kede af din oplevelse og vi gør straks noget ved, vi kede af du ikke har sagt noget til os så vi kunne have funder en god løsning bestemt inke noget vi plejer at høre. vi vil tage fat i de rigtigt håndværkere for st løse problemer med udluft detsvære ligger vi l en fredet bygning.
angående indtjekning ligger vores restaurant 260 fra hotellet og vi anbefaler parkerings plads tæt på dette i vores mail vi sender ud. da vi er i indre by er parkerings jo svært tæt på og derfor anbefaler vi faktisk den tætter på hotelletfor st undgå man køre rundt og leder

Mangel på Force majeure

I corona- tiden købte vi en sweet deal, til et ophold , pris 1200kr.
Inden udløbet ringede jeg til hotellet, og forklarede dem situationen hos os, kronisk sygdom, der gjorde, at vi måtte undlade unødig kontakter. Tilsyneladende var de forstående, og , som jeg husker det, sagde de, at jeg kunne vænne tilbage, når vi var trygge ved det.
I dag prøvede jeg at booke et ophold i maj 2022.
Svaret var, at dealen var udløbet, og jeg måtte se dealen som tabt.
En sådan mangel på kundeservice og forståelse i en trængt tid, får mig til tvivle på hotellets troværdighed.

March 30, 2022

Reply from Den Gamle Arrest

Vi Takker for din anmeldese. Vi er ikke helt ening i forløbet men også okay.
Vi har i forbindelse med din annullering valg at give dig lov at annuller trods andre vilkår og sagt du jo kan booke igen når du ser tiden er ændre. I forbindelse med Corona har vi Skrevet til alle Deals køber at Vi udvide indløsning til at Dealen kan benyttes som gavekort fra 15/5-2021 til 2/1-2022 hvor beløbet dealen er købt for 1199 kan benyttes hvor vi fratrækker det et alm. ophold.
Dealen udløb oprendelit 15/5-2021.
derudover pga nedlukning har vi tilbudt at deals kan benyttes som alm ophold fra 3/1-2022 til 7/4-2022 dog ikke uge 7. dette sker da denne periode passede med ca den tid hvor man ikke har kunne benytte dealen pga nedlukning i 2021.
Det eneste betingelse der var ved flytningen var den skulle bookes inden 15/1-2022. Denne dato er sat for vi kunne garanter plads til alle der ønsket at booke men også for at se hvor mange der ville komme.
Så idag Da du vil booke ved os er jeg jo nød til at fortælle den er udløben i maj når du ønsker at booke og du faktisk skulle have booket inden 15/1.
Vi har svært at forstå du ikke har haft mulighed at ringe eller skrive til os inden 15/1 hvilket har været næste 8 mdr siden vi oplyste ny indløsnings periode.
Vi Har virkelig gjort hvad vi kan med servis mail fra Sweetdeal og udvidet til mere en vi skulle. Vi er kede af du ikke for dit ophold og kede af du ikke har kontaktet os før. dette har 99% af alle de gæster der har købt ophold og alle har kendt til indløsnings regler derfor er vi kede af du ikke har fået læst den mail.

Fantastisk sted

Fantastisk sted - hotellet er bevaret i den gamle arreststil, hvor cellerne er indrettet til hyggelige rum. Fællesarealer er super hyggelige - og det samme er baren, hvor priserne er rimelige. Man kan bare fornemme stemningen af arrest - og så ligger det midt i Ribe med gåafstand til alt!.

November 9, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Vi havde fået en spotdeal med…

Vi havde fået en spotdeal med overnatning til Ribe Arrest og med gourmet menu på Kolvig. Hold da op alt var bare til Ug. Det kan virkelig anbefales. Alt var bare i orden både i arresten og på Kolvig giv jer selv den oplevelse i vil ikke fortryde.

November 5, 2021

Fantastisk sted

Fantastisk sted. Vi var der på overnatning og alt spillede bare. Selv morgenbuffen var i topklasse. Så mangler i et sted at tage hen er det her stedet 👏🏽👏🏽👏🏽

November 1, 2021
Rated 3 out of 5 stars

For lang ventetid

Hyggeligt sted, men vi ventede 15 minutter på at nogen kom og spurgte hvad vi ville have. Paninierne var ikke paninier, men 2 stykker ristet brød, og isvandet var uden is. Alt i alt lidt rodet mad, og vi følte os ikke rigtig velkomne. 2 og en halv stjerne.

October 1, 2021
Rated 2 out of 5 stars

Har besøgt stedet i sommers

Har besøgt stedet i sommers, og vi var ikke videre imponeret, kedelig spisestue, og en kedelig menu, jeg fik rugbrød med fiskefilet, godt nok var den smørstegt, men lige 3 minutter for længe. Vi kommer ikke igen.

August 19, 2021
Rated 5 out of 5 stars

Har besøgt Den gamle Arrest sammen med…

Har besøgt Den gamle Arrest sammen med gode venner. Det var et Deal tilbud, og hold da op for en positiv oplevelse. Maden var bare i orden. Vi bestilte vinmenuen dertil. Rigtig gode vine, og de blev serveret af en meget entusiastisk tjener, der kunne sit fag. Tak for en god oplevelse

April 18, 2021
Rated 1 out of 5 stars

Her kommer vi nok ikke igen😢

Vi besøgte restauranten til frokost og her mødte vi 2 unge tjenere som slet ikke kunne overskue gæsterne, oprydning, bestilling, afregning m.m. Det er ikke deres skyld, men må være udtryk for dårlig ledelse. Vi oplevede at mange gæster gik igen, fordi de ikke kunne få lov at få menukort eller bestille. Menukortet bar præg af mange tunge retter til frokost, vi savnede lidt lettere retter såsom salat, brød med hønsesalat/rejesalat eller lignende.

July 25, 2020

Take a closer look