Vitavia Kas besteld
Vitavia Kas besteld op zaterdag en keurig conform de verwachting vrijdag geleverd rechtstreeks vanuit de producent. Ik moet het nog in elkaar zetten, kwaliteit/prijs lijkt prima in orde.
Ik kreeg geen bericht of mijn bestelling verzonden zou zijn dus ik stuurde zelf een mail. Hierop kreeg ik terug dat ze mijn bestelling vergeten waren om te verwerken en hem dus buiten hun bestellingen lijst om zouden brengen een dag later (vrijdag). Echter vrijdag middag nog niks en ik bel terug om te informeren. Omdat ik dus niet op de lijst stond was is weer vergeten. Als oplossing zouden ze zondag hem alsnog brengen ondanks ze dan niet werken. Ik had een drukke dag die zondag dus er was een specifieke tijd afgesproken tussen 2 afspraken. Ik mij naar huis haasten om optijd thuis te zijn, waren ze niet op tijd. Ik werd uiteindelijk gebeld dat ze er over 45 minuten pas aan zouden komen dus mijn afspraak van de middag moeten afzeggen. Ook belde ze over dat ze niet de juiste kleur hadden waar ik een compensatie voor zou krijgen (een korting). Hier op gewacht en nog eens contact gezocht maar geen reactie.
Deels verkeerde producten geleverd, klantenservice is een (privé?) mobiel nummer. beloven telkens ernaar te kijken, maar reageren tot nu toe (1,5 maand later) nooit... Heel amateuristische webwinkel.
Wij hebben hier een kas besteld, maar sinds de bestelling is de communicatie ronduit slecht. We hebben geen enkele e-mail ontvangen over de verzending. Na telefonisch contact werd gevraagd of we een berichtje wilden sturen – dat hebben we gedaan, meerdere keren zelfs. We hebben zeker tien keer gebeld, voicemail ingesproken en WhatsApp-berichten gestuurd, maar kregen geen enkele reactie.
Pas toen we met een ander telefoonnummer belden, werd er ineens wél opgenomen. Toen bleek dat de kas pas in september leverbaar zou zijn en we zouden een e-mail krijgen met keuzemogelijkheden – die is nooit gekomen. Vervolgens opnieuw meerdere keren geprobeerd contact te krijgen, maar opnieuw geen gehoor via telefoon of WhatsApp.
We hebben inmiddels aangegeven dat we ons geld terug willen, maar ook daar krijgen we geen enkele reactie op. We zien ons genoodzaakt om onze rechtsbijstand in te schakelen om het bedrag terug te vorderen.
Kortom: hier nooit meer bestellen. Dit grenst aan oplichting.
Learn more about other kinds of reviews.