Di Minutte er ligeglade med din oplevelse
Di Minutte fralægger sig ansvaret og er ligeglade med sine kunder.
Bestilte to pizzaer, hvoraf den ene ganske enkelt faldt fra hinanden, og var uspiselig (overdreven våd bund).
Vi kontaktede Wolt, som kontaktede Di Minutte, da Wolt ikke kan kompensere i en såkaldt kvalitetssag, ifølge Wolt. Wolt vender tilbage med beskeden om at Di Minutte ikke vil kompensere at have serveret en uspiselig pizza.
Jeg ringer til Di Minutte og fortæller dem om min oplevelse, og at jeg kan forstå at de ikke vil kompensere? Fyren fra Di Minutte hentyder flere gange til at jeg taler usandt, da det i hvert fald ikke kan være fra hans pizzaria, vi I så fald har bestilt.
Da jeg til sidst må konstatere overfor ham at de tilsyneladende fralægger sig deres ansvar overfor deres kunder, griner han blot og siger "ja, det er i orden", hvorefter samtalen slutter.
Hvis man vil støtte ordentlig service og behandles med respekt, så køber man aldrig mere sin pizza hos Di Minutte, som tydeligvis er ligeglade med dig som kunde, og åbenbart ikke formår at oplære deres personale i at udvise professionel adfærd.