Den bank tog 50 kr ver måned for ikke kundefordel 👎 så jeg skiftede til Luna og nu får jeg penge i renter 👍
See what reviewers are saying
Aldrig nogen problemer med den bank ( Juelsminde / Hedensted ). Alt hvad man kan ønske sig... personlig betjening, god rådgivning og styr på tingene. Eneste punkt der trækker ned - er netbanken... See more
Update 2020 Stadig lige inkompetente medarbejder, har man brug for hjælp, så er der ingen hjælp at hente. Hold jer væk fra Farsø, dronningen malker jer. 2017. Kan på ingen måde anbefale... See more
Hold jer væk....... Ville allerhelst have givet 0 stjerner for deres måde at drive pengeinstitut på. Investerede i deres Garanter med binding på 5 år, mod at få højere renter som lovet, men det gik... See more
No recent history of asking for reviews
Den bank tog 50 kr ver måned for ikke…
Vil klart give min bank DJS gennem…
Vil klart give min bank DJS gennem mange år Max antal stjerner, 5 stk og samtidligt rose min bankrådgiver Allan Kristensen, Ikast afdeling for et fremragende samarbejde.
Han har gennem hele forløbet haft tillid til mig som kunde, rådgivet & vejledet mig på proffesionel måde samtidligt med en vigtig & god troværdighed hvilken jeg prioterer meget højt👏
High score til min bankrådgiver & samtidligt osse til DJS som jeg til enhver tid til anbefale posetivt
I 30 år år jeg været kunde i Den Jyske…
I 30 år år jeg været kunde i Den Jyske Sparekasse.... dvs. det startede som Jelling Sparekasse. I alle årene har jeg haft Peter Lund som bankrådgiver. Ikke en eneste gang har jeg haft en dårlig oplevelse i alle disse år. Men så blev vi Vestjyske Bank :-( og jeg er i dag en glad kunde i Middelfart Sparekasse.
En gang en god bank DJS / VestjyskeBank
Den Jyske Sparekasse nu VestjyskeBank.
En sørgelig omgang.
Jeg er 59 år og har kun haft 3 banker i gennem mit liv, var rigtig glad for DJS.
Til jeg solgte mit hus og valgte en anden finansiel virksomhed til at varetage indfrielse af lån og hvad der til høre.
Min bankrådgiver blev fornærmet over dette og gav klart udtryk herfor.
Det føg rundt med udokumenterede udsagn omkring omkostninger ved den virksomhed jeg havde valgt kontra DJS.
Jeg blev talt til på en yderst ubehagelig måde, service og rådgivning forsvandt total her efter.
Skulle blandt andet opsige et par forsikringer, det viste sig at være næsten umuligt, fik alverdens mærkelige forklaringer på hvorfor det ikke bare sådan lige kunne lade sig gøre, når jeg bad om dokumentation for dette, skete der intet.
Til slut besluttede jeg at skifte bank, det formåede DJS at trække i langdrag " over 2 måneder "
Jeg ved godt at de er igennem en fusionering, derfor kan man godt opføre sig anstændig.
Jeg skriver først denne anmeldelse nu, da jeg skulle være sikker på at jeg ikke har mere i klemme.
Der findes anstændige Banker og rådgivere.
Efter OP er stoppet i Sparekassen har…
Efter OP er stoppet i Sparekassen har jeg kun oplevet dårlig service, stigende afgifter, stigende og flere gebyr.Så efter ca 30 år stoppe det.
Nu har jeg været i Middelfart sparekasse i snart et år, og får en hel anden service der. Min kone har også stoppet med at bruge J.S. som hun ellers har brugt siden det hed Grindsted Sparekasse med en dengang rigtig god service.
Det var engang en rigtig god bank
Det var engang en rigtig god bank. I dag er det desværre blevet en pengemaskine, uden rådgivning, og med flabede og næsvise medarbejdere. Vil aldrig anbefale nogen at skifte eller at benytte sig af den jyske sparekasse. Eller som de burde hedde. Den jyske pengemaskine.
Fortsat manglende udbetaling af kreditnota
Hej Den Jyske Sparekasse, (Anmeldelse oprindelig til Apple)
Tilbage i januar, går min farmors mobil i stykker og hun beder mig om råd og hjælp til en ny. Vi bliver enige om at en iPhone 11 vil være til stor gavn for hende - men prisen, den var hun ikke vild med, da hun er pensionist.. Vi køber mobilen og farfar vil også gerne have en - det får han lov til. Da de 2 mobiler ankommer, hjælper jeg dem med at sætte dem op - og farmors mobils "face scan" virker ikke. Det er åbenbart set før og vi må sende mobilen retur - og får en kreditnota med det samme, jeg informere hende og glemmer alt om det. Efter en måned eller deromkring skriver hun til mig, og jeg ringer til Apple. I jeres support for jeg at vide at pengene ser ud til at være sendt - måske problemet er ved hendes bank. Jeg informere hende, og beder hende ringe til hendes bank (DJS), de siger at pengene endnu ikke er modtaget af Apple, selvom Apple siger at de er. COVID19 gør sit indtog i Europa og jeg ses ikke med bedsteforældrende, indtil i går, hvor hun fortæller at hun endnu ikke har fået pengene og har måtte låne til en mobil af nogle bekendte, da hun selvfølgelig skulle bruge en... Det er sørgerligt synes jeg.
Så sørgeligt at det, for hende bør hede tilbagebetaling - samt godtgørelse i form af svie og smerte. Om det er Apple eller Den Jydske Sparekasse der skal betale, tænker jeg at I selv kan finde ud af.
Da jeg ellers altid er tilfreds med både Apple og Den Jydske Sparekasse, vil jeg til gengæld slette denne anmeldelse når pengene er udbetalt.
Da vi som private ikke selv kan løse det, tænker jeg at I måske indbyrdes kan finde ud af hvad der skal ske.
Fortsat god torsdag.
/Alexander
Den værste kundeservice
Den Jyske sparekasse bestræber sig på at give den bedste kundeservice. Men det er den største løgn. Der er ingen rådgivning at hente, ingen hjælp eller information på nogen måde. Jeg har været kunde i den bank så længe jeg kan huske, det vil nok sige jeg har været kunde der i 22 år. Jeg vil slet ikke anbefale den bank til nogen anden. Da jeg på intet tidspunkt har kunne få rådgivning eller kundeservice for den sags skyld. Det er den værste bank oplevelse jeg har mødt. De fortjener ikke engang en stjerne!

Fremragende bankoplevelse
En bank, der har fulgt mig siden jeg var barn. Skøn opdateret mobilbank og gode ungdomsfordele.! 5 ud af 5

Reply from Den Jyske Sparekasse
Rådgivning i banken er ekstrem god
Jeg har aldrig mødt en bank der viser så meget interesse i deres kunder!
Rådgivning i banken er ekstrem god, både til investering med også i forbindelse med at låne penge.
Først, jeg fik en del rigtig gode tilbud om hvordan kunne jeg spar penge hvis jeg sætter pengene på forskellige måder så jeg kan spare og på samtlige passe i mine fremtidige planer.
For den anden, der vi tog en lån for en bil, det hele processen gik stærkt og meget transparent. Lidt over et år vi tog en lån til bolig køb. Og for os, der vi var første gang ejer af en bolig processen har været ret forvirrende. Men lige meget hvilken dumt spørgsmål vi havde, bankrådgiverne har mødt os med meget professionalisme og guide os, sådan at vi følte tryk hele tiden.

Reply from Den Jyske Sparekasse
En bank der kan anbefales
Jeg må sige det er en super god bank, fair priser, god service. det føles som om de går en ekstra meter for deres kunder.

Super glad for DJS - bedste anbefalinger herfra
Jeg har været kunde i Løgumkloster afdelingen gennem 33 år og har haft samme rådgiver hele vejen igennem. Vi har altid fået en super god behandling - det betyder ikke at vi altid har fået det, vi ønskede - vi har oplevet en stor tryghed ved at have en rådgiver, som turde sige både ja, nej og pas på på de rette tidspunkter. Dejligt med en sparekasse, som ikke konstant er i medierne med etisk tvivlsomme sager - f. eks. hvidvask og lign.

....
Der er altid bøvl med banken, og en utrolig dårlig kundeservice. Kan på ingen måde anbefalede dem.
super opdateret mobilbank
Har været kunde i DJS i mange år, det er en forretning, ja, men har altid fået god service og nu grunden til at jeg anmelder, opdaterede forleden min DJS mobilbank app og nu har den fået en opdatering der giver super godt overblik, nem og overskueligt, så kan kun anbefale deres mobilbank
Personalet er altid klar til at hjælpe…
Personalet er altid klar til at hjælpe i pressede situationer.
Husk fast IP
Fin bank. Du skal have en fast IP addresse for at bruge deres netbank.
Pia Asutay fra Farsø afdelingen er…
Pia Asutay fra Farsø afdelingen er forrygende!
Jeg har haft Pia som min personlige rådgiver nu i mange år. Jeg tvivler på at jeg kan blive lige så glad ved en fremtidig rådgiver.
Kæmpe cadeau herfra!
Aldrig igen!
Deres omdannelse af garanter til aktie finte har kostet mig adskillige tusinde kroner... Jeg er langt fra tilfreds og jeg vender aldrig tilbage til denne bank. Bum.
De lader bare vær med at betale..
De lader bare vær med at betale dine regninger.. selvom man har en aftale med dem om at din konto må gå i minus. 2 gange om året.. så nu har de ladet vær med at betale husleje 2 gange.. Og hvores bil blev ikke betalt.. Og med 2 børn skal sådan noget ikke ske.. så hold jer væk fra denne bank. De har ingen medfølse for andre menesker.... Og nu har vi haft 2 eller 3 forskellige bank rådgiver.. på 2 år.... er så gal..a

Reply from Den Jyske Sparekasse
Jeg er heldigvis kommet væk fra DJS.
Jeg er heldigvis kommet væk fra DJS.
Jeg har aldrig før oplevet, en så top-styret finansiel virksomhed som denne. Specielt i Esbjerg afdelingen, hvor filial-direktøren styrer slagets gang med hård hånd. Det er specielt et problem når denne person er empati-forladt og ikke tager hensyn til andet en hans egne interresser. Denne filial handler på ingen måder i kundernes interresser, og har oplevet denne illoyalitet gang på gang.
Jeg vil på det KRAFTIGSTE ikke anbefale at skifte til DJS, da det ikke er hvad de har været. Forfejlede satsninger på landbrugsmarkedet, som rammer privatkunderne!