Den bank tog 50 kr ver måned for ikke kundefordel 👎 så jeg skiftede til Luna og nu får jeg penge i renter 👍
See what reviewers are saying
Aldrig nogen problemer med den bank ( Juelsminde / Hedensted ). Alt hvad man kan ønske sig... personlig betjening, god rådgivning og styr på tingene. Eneste punkt der trækker ned - er netbanken... See more
Update 2020 Stadig lige inkompetente medarbejder, har man brug for hjælp, så er der ingen hjælp at hente. Hold jer væk fra Farsø, dronningen malker jer. 2017. Kan på ingen måde anbefale... See more
Hold jer væk....... Ville allerhelst have givet 0 stjerner for deres måde at drive pengeinstitut på. Investerede i deres Garanter med binding på 5 år, mod at få højere renter som lovet, men det gik... See more
No recent history of asking for reviews
Forvirrende hjemmeside...og generalt bare dårlig service
De har jo skiftet server...Jeg tager så derhen og fortæller at jeg ikke kan logge på min netbank. Hun siger så at jeg skal tjekke min post, for de har sendt breve ud til os. Ja, det hjalp jo ikke spor...Kan stadig ikke komme på min netbank. Gider ikke til at gå derned en gang til, og få en dårligt råd. Så har besluttet mig for at skifte bank.
Helt forfærdeligt dårligt efter sammenlægning
Man tror lidt det er fordi de virkelig er på vej ned, for ingen virksomheder ville behandle sine gode kunder så dårligt ellers. Jeg har været i Farsø Sparekasse altid, og efter de så er begyndt at hedde Den Jyske Sparekasse er alt vendt på hovedet. Jeg betaler altid min afdrag og lignende, men der gives ikke det mindste ved dørene. Jeg har aldrig oplevet så ringe service som her, jeg ville som ansat krumme tæer over at arbejde for så tåbelig nogle ledere!
Inkompetence i højsædet
Jeg på ingen måde anbefale pengeinstituttet, jeg kan kun fraråde enhver kontakt.
Jeg kan ikke lukke mit kreditforeningslån og bliver tvunget ud i ekstra omkostninger på 300.000kr, hvilket medfører at jeg i dag har en meget stram økonomi. Alt dette på grund af en kunderådgivers vildledning. Samme rådgiver indrømmer på et møde med områdedirektøren at det er hende som har fejlrådgivet.
MEN alligevel nægter DJS at påtage sig skylden, begrundelse: du kan ikke bevise det. Nej det er rigtigt. Jeg har været alene ved alle møder, DA jeg bor alene. Men DJS ved at det er deres skyld og alene det burde få et hvert regelret selskab til at finde en tålelig løsning til deres kunde og holde kunden skadesfri.
Den klageansvarlige viste sig hurtigt at være en person, som kun var klageansvarlig af navn og ikke af gavn( det bar tydeligt præg af at: det er noget vi er pålagt at have... så bliver vi jo nødt til at lade som om, at vi har det) Den klageansvarlige har afvist sagen ud fra en årsag, som jeg kan modbevise på skrift. MEN alligevel bortvises sagen... Det er fuldstændigt uacceptabelt...
Hvis i ikke vil være til grin for jeres egne penge... så find et andet pengeinstitut end DJS...
Utrolig dårlig.. behandling fra denne bank, så man virkelig undrer sig over de vil lægge navn til det. Jeg kan ikke anbefale Den Jyske Sparekasse. Prøv og læs.
Som erhvervskunde i Den Jyske Sparekasse og med ca. 500.000 kr. stående på kontoen, kan vi ikke få et alm. dankort og ej heller et visakort til kontoen, så vi kan hæve af vores egne penge!! Ja du læste rigtigt.. vores egne penge..
Vi kan kun få et speciel Mastercard som ikke kan gå i minus og det kort kan man ikke handle med i alle butikker og heller ikke i alle butikker på nettet, som vi derfor er meget begrænset af.
Begrundelsen for ikke at kunne få et alm. dankort/visakort er at det er fordi kontoen kan gå i minus med ca. 500-1500 kr. inden de spærre kortet og den risiko vil de ikke løbe for at miste de 500-1500 kr. på trods af der altid står penge på kontoen og der stod ca. 500.000 kr. da vi sidst fik afslag, som de selv kunne se. Man tror simpelthen det er løgn og føler sig dybt til grin for sine egne penge!! Vi har ingen lån eller kassekredit og har været kunde i ca. 1½ år.
Den måde kan man simpelthen ikke behandle sine kunder på og er langt ud over sund fornuft. Det er i den grad at gå i for små sko og udstille sig selv som bank udadtil helt skævt.. og dermed chikanerer sine kunder groft!
Vi overvejer at lave en site omkring det, som vil komme under deres egen site i søgemaskinerne og indlæg om det på Facebook, som kan deles og spredes ud, så folk kan se hvordan de behandler kunder i Den Jyske Sparekasse.
D. 13.08.2014
Klageansvarlig for Den Jyske Sparekasse Hovedkontoret i Grindsted Hans C. B. skrev først at han nægtede at tro på det her er sandt og at det kan foregå i deres banker. Da han så undersøgte det fandt han ud af at det faktisk utroligt nok er sandt..! og han vil så slet ikke svare på spørgsmål eller gå i en dialog omkring det.
Han vil slet ikke svare på trods af man er fast kunde!
Ligeledes vil vores kontakt i Vejle afdelingen, hvor vi har bankkontoen Hans T. "seniorrådgiver" heller ikke svare når vi skriver.
Så vi står i den situation at vi som kunde slet ikke kan få svar fra vores pengeinstitut. Tænk engang at de vil lægge navn til det udadtil.. og behandle deres kunder på den måde!! Men det stopper selvfølgelig ikke her for det skal vi selvfølgelig ikke finde os i, så der kommer mere.. om det her. Vi lever jo i et land med fri ytringsfrihed, som vi værner meget om..
D. 3.09.2014
Jeg har efter mange rykkere til den øverste ledelse altså hovedkontoret i Grindsted til den adm. direktør Otto og til deres Klageansvarlig Hans - stadig ikke kunne få svar, hvor det nu er flere måneder siden jeg skrev første gang. Så vi står stadig i den situation, at vi ikke kan få svar fra vores bank når vi retter henv., heller ikke til vores kontakt person i deres Vejle afdeling.
Er det virkelig en måde at behandle sine kunder på i Den Jyske Sparekasse?
Der vil komme endnu mere om det her andre steder.
Kan kun anbefalde den jyske sparekasse
Vi er kunde både privat og erhverv.
Og der er aldrig nogen problemer med at få hjælp el vejledning.
Super service niveau
Altid humør i top, en løsning om hjørnet og finansiering, som er til forhandling. Gode råd og vejledninger. Man går altid tilfreds derfra!
Fin bank
Vil varmt anbefale denne lille bank, altid hjælpsomme og meget søde og snakke med.
god troværdig ægte sparekasse.
vi forstår ikke. kritikken, af den jyske sparekasse.
Vi er på nu 14 år medlem af den jyske sparekasse oprindeligt farsø sparekasse. for VI ser det ikke som en bank man er kunde i, Men som det det er nemlig en forening der driver en sparekasse.
nej Vi er ikke stor garanter, men har ca 6000 kr i garant beviser. og må sige at sparekassen er yderst professionel i sin bank drift ! personlig behandling jeg har haft nu 3 lige så gode sparekasse rådgivere i min tid. i sparekassen, der har i fælleskab med mig rådgivet mig til at vi hade en tvivlsom økonomi til nu en stærk økonomi sammen.
Sparekassen har aldrig sagt nej, hvis vi hade vores ting i orden. har aldrig været andet end, det man kalder kunde mindet. som jeg vil sige er medlemspleje. for sparekassen er en traditionel garant sparekasse hvilket er en værdi jeg sætter meget højt, med en demokratisk ledelse bag foreningen, den jyske sparekasse. et godt gammeldags dansk andels princip i sin smukke drift.
Ja der har været ærgerlige penge der er gået tabt. men det er ærlige penge som der er gået tabt.
Aldrig problemer !
Eneste punkt der trækker ned - er netbanken.
Den er ofte ustabil, designet er gammeldags og til tider nede.
Formidabel bank
Altid god og fyldestgørende vejledning og supersøde og venlige medarbejdere.
Meget tilfredsstillende
Jeg har været kunde i mange år, og er super godt tilfreds med den service de yder.
Får altid hurtigt svar fra min rådgiver over mail/telefon. Da jeg startede virksomhed fik jeg også god hjælp og rådgivning til at komme igang med en erhvervskonto
Kan anbefales til alle!
Engang en god bank, men absolute ikke mere!!
Sådan lød min første anmeldelse af min (snart tidligere) bank "Har været kunde i snart 20 år. Og er altid blevet behandlet utroligt godt, og har aldrig haft noget at klage over.
de kan anbefales."
Men det var dengang! De seneste år er banken blevet støre og støre og kundeservicen værre og værre!
jeg får konstant nye bankrådgivere. Den ene værre en den anden.
Det er en bank hvor dine udlånsrenter pludselig stiger med 7 % eller mere, hvor bankrådgiverne spærre dit kort hvis du har 200 kr. i overtræk, på trods af du har været kunde i over 20 år! og altid har haft styr på sin økonomi! ikke så fedt når man står i udlandet og ikke en gang kan hæve til busbilet hjem. ( Overtrækket var selvfølgeligt mit ansvar, men banken har både min mail og telefon. og det var 200 kr. og en dag det drejede sig om! da der kom en uforudset regning via betalingsservice. En mail ville have været rar, så jeg kunne have overførst pengene fra en anden konto.)
Jeg har oplevet at ikke selv måtte rette i mit budget som jeg selv bad banken om at hjælpe mig med at lave da der skete ændringer i min økonomi. Jeg kan fint selv styre mit budget!
Og det er banken du skal vælge hvis du elsker at blive talt ned til og skældt ud som et barn der har været uartig! Og det er sket flere gange!
Aldrig har jeg oplevet noget ligende.! Jeg skifter bank!
super bank
jeg er meget glad for denne bank, der er aldrig nogen problemer og der er god service.. uanset hvad, så kan man få hjælp skøn bank!!
kan anbefales
Fantatisk service
Jeg er personligt glad for denne bank.
DJS Kolding er nem og komme i kontakt med og er altid klar til rådgivning.
De har været utrolig kompetente i deres rådgivning omkring mit boliglån, forsikringer, forbrugslån, budget og opsparing.
Jeg er utrolig glad for min rådgiver og de andre medarbejdere som altid har været hjælpsomme ligemeget hvad spørgsmålet har været.
Det har også været dejligt og se bank i sit lokalmiljø.
Sparekassen med højt til loftet.
Har været kunde hos Den jyske sparekasse i 15 år, og har været fuldt ud tilfreds i enhver henseende både hvad angår rådgivning, service, fleksibilitet og meget meget mere. Min personlige kunderådgiver føles nærmest som et familiemedlem, der gerne kommer på hjemmebesøg og genkender ens stemme med det samme, man ringer. Har aldrig fået et nej til, hvad end jeg har kunne foreslå af umulige ting. Der er altid en løsning på tingene. Her er virkelig godt at være kunde.