Den bank tog 50 kr ver måned for ikke kundefordel 👎 så jeg skiftede til Luna og nu får jeg penge i renter 👍
See what reviewers are saying
Aldrig nogen problemer med den bank ( Juelsminde / Hedensted ). Alt hvad man kan ønske sig... personlig betjening, god rådgivning og styr på tingene. Eneste punkt der trækker ned - er netbanken... See more
Update 2020 Stadig lige inkompetente medarbejder, har man brug for hjælp, så er der ingen hjælp at hente. Hold jer væk fra Farsø, dronningen malker jer. 2017. Kan på ingen måde anbefale... See more
Hold jer væk....... Ville allerhelst have givet 0 stjerner for deres måde at drive pengeinstitut på. Investerede i deres Garanter med binding på 5 år, mod at få højere renter som lovet, men det gik... See more
No recent history of asking for reviews
Bankrøveri begået af den jyske…
Bankrøveri begået af den jyske sparekasse ! Garantkapital 10.000 før,efter omvandling til aktie 7000
Hold jer væk.......
Hold jer væk.......
Investerede i deres Garanter med binding på 5 år, mod at få højere renter som lovet, men det gik kun en vej og til sidst gav de intet i udbytte og kunne ikke indfries.
Nu konverterede de så Garanterne til aktier (kurs 100) så folk havde mulighed for at sælge dem igen, men kursen vi fik dem til er ikke den reele kurs 100, men nærmer kurs 70 - 72, så aktierne er ikke det værd vi havde Garanter for
Uovertruffen service til min mor af…
Uovertruffen service til min mor af Juelsmindeafdelingen.
En sparekasse, der kender sine kunder og som i den grad går en "ekstra mil"
Helt igennem en god - nej super god - oplevelse.
Pas på Den Jydske Sparekasse
Pas på Den Jydske Sparekasse
Efter at have oplevet at blive bondefanget af ledelsen i Den Jydske Sparekasse i forbindelse med deres indefrysning af garantbeviser, fordi de ville lave sparekassen til et aktieselskab, kan jeg kun sige hold jer væk.
Jeg har selv mindst mistet 12.000 kr pga at Den Jydske Sparekasse uden mulighed for at slippe ud før det var for sent.
Efter den oplevelse kan jeg kun sige at ledelsen ikke er til at stole på.
De ansatte er ellers okay, men det er ikke nok når ledelsen er ligeglade med deres kunder.
Er det min bank I taler om?
Når jeg læser de dårlige anmeldelser af Den Jyske Sparekasse, har jeg svært ved at forstå at det er min bank der tales om.
Vi skiftede fra Den Danske Bank til DJS i Kolding, hvor vi er blevet modtaget af venlige, engagerede og dygtige medarbejdere.
Undervejs i processen, har vi haft en del spørgsmål, og vi har altid fået øjeblikkelig og fyldestgørende svar.
Efter 35 år at være kunde hos Danske…
Efter 35 år at være kunde hos Danske Bank besluttede jeg at skifte til en anden mindre bank, hvor man føler sig mere speciel som en familiebank.
Jeg valgte Den Jyske Sparekasse fordi det kun er 150 meter til, hvor jeg bor.
Jeg sendte en ansøgning via deres internetside, den følgende dag blev jeg kontaktet af en bankoperatør, jeg blev simpelthen bombarderet af afholdte spørgsmål. Normalt har jeg ikke tålmodighed for disse slags beslægtede spørgsmål, men jeg stod fast og høfligt besvarede alle hendes spørgsmål. Endelig bad hun mig om at bringe nogle dokumenter for at give hende budget og konto oversigt og kopier af visa og mastercard.
For ca 20 år siden var jeg engang med en ven, der besøgte sin bank (jeg kan ikke huske hvilken bank), jeg spurgte operatøren, hvis jeg kan åbne en konto hos banken , ved at give kørekort det tog 5 minutter og uden spørgsmål, havde jeg en ny konto
Jeg er 55 år gammel ,pensioneret, aldrig været i RKI og aldrig haft noget økonomisk problem med min bank eller andre pengeinstitutter.
Mere end to uger forbigået før hun ringer til mig for at afvise min anmodning, da jeg spurgte hende hvorfor begynder hun at mumle. Hun havde fuldstændig ingen grund til at afvise mig,
Hun kunne ikke engang give nogen ordentlig forklaring ved siden af mumlen, og kan høre hendes besværlighed i at finde en grund til afvisningen (et øjeblik følte jeg mig ked af, at hun skulle være i denne situation)
En god statsborger med en ren rekord, havde aldrig fraktioner med nogen form for pengeinstitution, og beder kun om at åbne en normal enkel konto, og bliver nægtet af ingen grund.
Hvis jeg har millioner ville banken åbne sine arme, men en simpel mand har ingen plads i den nye globalisering.
Jeg har været kunde i Jyske sparekasse…
Jeg har været kunde i Jyske sparekasse brande i et par år nu og må sige at service har været meget svær og mangelfuld. Mange gebyrer og efter at Nordea smed mig i RKI fordi de ikke ville lave aftale og nægtede at modtage afdrag på 3000 mdl men hævede renten der så endte på 19,5% hvor jeg så umuligt nogensinde kunne blive gældfri blev jeg nødsaget til at stoppe med at betale. Efterfølgende skiftede jeg til Jyske bank da jeg blev anbefalet denne bank. Men det er jo som om at banker generer kunder fordi en bank siger de skal. Jeg har været kunde i DJS i over et år og der havde aldrig været minus på konti, budget kører med overskud og alt har været ok.. men da jeg så endte i RKI fordi Nordea ikke ville have penge men fastholder en i evig gæld så besluttede DJS at jeg ikke måtte have Visa men kun måtte have Mastercard debit. Det var deres beslutning og ikke min. De forsøgte så først at få mig til at betale dobbelt gebyr på 150 kr (både for det visa jeg lige havde fået og det her nye de mente jeg skulle have) fordi jeg så skulle have nyt kort som DE krævede. Efter lang tids mail korrespondance valgte de så at droppe gebyr fordi jeg ville klage til finanstilsyn. Men debit kort gør så også at man ikke kan hæve over og når du hæver kontanter i en anden automat end bankens så får du også gebyrer.
Jeg bor på sjælland og kan derfor ikke komme til bankens egen automat og derfor kan jeg slet ikke se rimeligheden i at man skal betale gebyrer når det er banken der har bestemt hvad kort man må have og hvordan forhold er omkring dette. Det har jeg også klaget over men banken henviser til "deres politik". Trods jeg aldrig har været dårlig kunde hos dem nogensinde straffes man så fordi bankerne hellere vil være solidarisk med deres med banker end med deres kunder.
Yderligere har jeg så tabt mit kort og har nu ventet i 14 dage på nyt.. dvs jeg kan IKKE betale noget nogen steder uden kontanter.. og hvordan får man kontanter når man ikke har kort og ikke kan komme i egen bank?
Heldigt man har venner der kan hjælpe!
Oveni det ringer jeg så og rykker for hvornår jeg får nyt kort.. og de siger at der er sket en fejl og de må bestille et nyt.. dvs.. jeg skal vente yderligere end uge og henviser til de jo kun bruger to dage og så er det postnord der leverer.. jeg hører om man så ikke kan bruge en anden leverandør om ikke andet denne ene gang da det jo ikke er sjovt at mangle kort så længe.. det kan fyren jeg taler med så ikke gøre noget ved.. andet end at lade det gå videre.. jøsses.. hvis det var mig der havde en kunde der havde ventet så længe så tror jeg at jeg havde ydet lidt ekstra.. men nej det kan man desværre ikke.. er sikker på at hvis det var et guldkort man havde.. var sagen jo nok anderledes!
Men godt nok DÅRLIG stil og da vist ikke god bankskik!
Og jeg glæder mig til at kunne skifte bank når jeg om 2 år er ude af RKI.. og tror jeg skal finde en udenlandsk bank for det er sq da elendige banker vi har i dette land! Dårlig service og alt for mange gebyrer!
Løber fra sit løfte.
Synes dælme at I er falske og har rigtig dårlig kommunikation i afdelingen.
(Skals).
For snart ti år siden blev der lavet et pantebrev i min ejendom som sikkerhedsstillelse for min nabo, som jeg var gået sammen med om et IS selskab (landbrug). Jeg blev desværre taget rigtig godt ved næsen af ham, og IS´et gik i opløsning.
Men jeg kunne desværre ikke komme ud af det uden at stille sikkerhed i form af pantebrev på 1mill. på min ejendom over for DJS. til sikkerhed for naboen bedrifter.
Naboen skylder mig penge for min besætning og skal betale et beløb hvert år. (har gældsbrev) Jeg har ligeledes et pantebrev i naboen ejendom.
DJS havde kludret i det da de ville have pant i min ejendom, og sender endnu et brev, at de havde glemt at skrive noget jord på, som de også vil have pant i..
Det afdrag som naboen skulle betale til mig blev da holdt tilbage af DJS, og skrev jeg ikke under fik jeg ikke afdraget.. (det blev ikke betalt til tiden). Det var total afpresning.
Nu er der snart gået 10 år hvor jeg ikke har haft noget som helst at gøre med min nabo. Ingen indflydelse på hvordan det går for ham økonomisk eller hvad han går og laver. (han har købt en gård mere for at få mere jord, han har bygget ny kalvestald og lavet ensilageplads siden).
Jeg har nu anmodet om at få slettet pantebrevet, da jeg ikke synes dette er rimeligt. Han må vel have bevist sit værd efter snart ti år.
En medarbejder i DJS som min advokat har talt med, sagde efter hun havde forelagt det for kreditafdelingen, at hun havde fået ok derfra, og at der ville blive lavet papirer på det i oktober 2017.
Den 31 oktober får vi så en tilbagemelding, at DJS ikke kan imødekomme mit ønske, trods der lige var givet OK for det.
Men de vil gå med til at slette mit pant i naboen ejendom og betale resten af hans gæld til mig.. GLEM DET DJS.
Min advokat har så fat i DJS igen, og de lover at se på sagen igen, men vil ikke få svar før efter jul.
Jeg får så en tiltrædelse af en servitut på tinglysningen jeg skal skrive under på for at naboen kan omlægge sine lån. Den underskriver jeg.
senere får jeg endnu en, de sørme havde glemt at sende med den første (ikke første gang de glemmer noget)
Den venter jeg så med at underskrive, og først da den blev underskrevet fik jeg svar igen på det med pantebrevet, at de ikke ville imødekomme mit ønske.
Vil bare sige HOLD JER LANGT VÆK FRA DJS. DE ER UTILREGNELIGE OG FALSKE. Siger et og gør noget andet.
Kunne i tage lige og sende os en mail
Kunne i tage lige og sende os en mail , i ny og næ , så vi kan følge lidt med i vores penge, som i taget på ubestemt tid.Det er utrolig dårlig med info ,hvordan det går med hvor garant beviser 😱😭det virker som om det kun fortælles en gang om året ,hvor dårlig / eller lidt bedre det står til. I sagde først 2017 eller først i 18 . Nu siger i først 19 ,næste gang bliver nok sidst i 19 ,eller først 20 !!! Frank Nielsen . Ikast

Vi har altid fået super god service
Vi har altid fået super god service
Der har vi ved huskøb og omlægning af lån.
altid hjæpsom personale, er nem at få kontakt med.
Oprettelse af konto
har i dag været nede og ville oprette en ganske simpel nem konto så jeg kunne modtage penge, men blev afvist pga jeg står i rki, til trods for loven siger de ikke må nægte en at have en konto på det grundlag, nu venter jeg så på de gider ringe tilbage så jeg kan henvise dem til
Bekendtgørelse om god skik for finansielle virksomheder § 19
så må vi se om de så alligevel ikke skulle ville lave en konto, eller om man skal klage til Finanstilsynet over de ikke følger loven......

Dårlig Bank
Har ikke haft andet en " problemer " med banken siden jeg blev kunde hos dem. God nok hvis man er Bonde og ikke skal betale sin gæld..
Har en rådgiver som kun gør live surt for os.
og er slet ikke til at snakke fornuft med..
og skifter bank så snart vores mellem værende er overstået. Og det kan kun gå for langsomt. og kan vil ikke anbefale den til andre.
Der er overhovedet ingen forståelse og hjælpe at hente..
God rådgivning i en lokal bank!
Vi er utrolig glade for vores lokale bank, hvor vi har et godt samarbejde med vores rådgiver.
Kun god nok hvis man er bonde og ikke kan betale
58 år som kunde, altid betalt hvad jeg skulle, men nu er det sq nok.
I dag har jeg fået besked fra min bankrådgiver, at DJS vil have adgang til familiens årsopgørelse fra 2015, på grund af en tvist på max 150kr.
Det kommer bare ikke til at ske.
Jeg skylder ikke DJS noget, og nu kommer jeg heller aldrig til det.
Før havde jeg DJS på grund af det lokale, men min afd. er lukket, så nu er der mange banker jeg kan vælge inden for samme afstand, som jeg har til nærmeste DJS
Man er kun god nok hvis man er bonde og ikke kan betale.

Altid super god service
Jeg har altid fået en utrolig god service i banken.
Medarbejderne er utrolig flinke og yder en god og professionel rådgivning.
Mine kontakter med banken har altid været positive.
Vil derfor anbefale banken til alle jeg kender.
En gang kunde - altid kunde (desværre)
Jeg har igennem knap 3 år forsøgt at få lukket mine kontoer ved Den Jyske Sparrekasse. Dette har de ikke kunne imødekomme da jeg er den heldige ejer af et af deres garantbeviser.
Et bevis jeg i samme omgang forsøgte at få indløst. Dette kunne dog heller ikke lade sig gøre da banken 3 måneder forinden havde ændret deres regler for salg af garantbeviser sådan de ikke længere kunne sælges efter ønske men først når de som bank følte det var ok. Dette er selvfølgelig styrret igennem et totalt uigennemsigtigt kø system, hvor kun banken har en fornemmelse af hvornår og hvis det bliver muligt. Da jeg bad om bevis for at jeg så havde modtaget dette brev, hvor de helt urimeligt har ændret reglerne kunne dette heller ikke indfries.
Derfor er jeg nu højst sandsynligt til evig tid kunde ved Den Jyske Sparrekasse.
Jeg kan og vil aldrig anbefale nogen at benytte denne bank og deres lyssky forretnings metoder.
Super god bank - fleksibel og hurtig i sin rådgivning
Har været kunde siden barnsben. Fremragende bank som leverer sikkert hver gang. Eneste forbehold er på aktieinvesteringsfronten, hvor gebyrer og kurtage ikke kan konkurrere med de nye internetbanker.
Spærring
Synes det er for dårligt, at ens bank spærre ens mastercard. Når der står over 1000 kr på det. Hvis jeg ikk får de penge, melder jeg dem for det!!!
Ultra forringet service.
Ny platform til mobilbank : jeg kan ikke bruge min nøgle dongle som ellers skulle afløse irriterende nøglekort. Kontant hævninger i fremmede automater : kr. 5,- OG så vælger man i en større by som Kolding at kun kunne kontant hæve efter kl. 13...... Jøsses
Har du dine penge kære, så hold dig Langt væk.
Update 2020
Hold jer væk fra Farsø, dronningen malker jer.
2017.
Kan på ingen måde anbefale djs, specielt farsø afdelingen er totalt inkompetente og taler nedladende til deres kunder.
Fedt at "rådgiver" anbefaler at lade være at betale regninger og lade dem gå til RKI.
Kan på ingen måde anbefale nogen at blive kunde, specielt ikke i Farsø.