Dybt korrupt!!
Dybt korrupt!!! Forstår simpelthen ikke, at dette firma kan få lov at eksistere!! Føj I må ha dårlig smag i munden over, hvor mange mennesker I snyder og bedrager!!
Written by the company
DMR A/S (Dansk Miljørådgivning A/S) er et landsdækkende, privatejet rådgivende ingeniørfirma.
Hos DMR er kunden altid i centrum og det er vores målsætning i tæt samarbejde med kunden at målrette vores rådgivning og løsningsforslag i forhold til kundens aktuelle formål og krav. Vi vil derfor i ethvert kundeforhold tilstræbe at levere ydelser og produkter, hvis omfang og kvalitet, svarer til kundens forventninger og krav.
Læs mere om DMR på www.dmr.dk
Hårup Østervej 3, 8600, Silkeborg, Denmark
Hasn’t replied to negative reviews
Hvad er DMRs begrundelse for at opfordre til kvalitetssikring, generelt, i div skrivelser, retningslinjer, men ikke når DMR bliver bestilt af en boligforening?
Adspurgt i min skrivelse til DMR "bør der foretages kvalitetssikring efter sanering af kanaler til genvekst system" DMR har udtaget prøven, der konkludere skimmelsvamp vækst.
Hvad er den faglige begrundelse for at svare: "det er ikke et lovkrav"!?
Agere DMR som rådgiver eller advokat for jeres kunder?
Er det ikke DMRs opgave at vejlede på samme måde, uagtet at kunden er udlejer, når lejer oplever udfordringer i lejemålet, og 2 dage efter kanalerne blev renset, blev tilset af læge, uden tegn på infektion, og alligevel fik recept på penicillin, fordi mine lunger havde mislyde, samt recept på astma medicin?
Jeg har ikke opholdt mig i boligen siden, og kan ikke opholde mig i boligen.
Det er ret tydeligt, at DMRs vejledning tydeligt er forskellige alt afhængig af, hvorvidt det er en privat person, virksomhed eller en udlejer DMR skal vejlede.
Jeres svar "der er ikke noget om krav om kvalitetssikring", det er beskæmmende og viser en vis kynisme, der går igen og igen ned igennem div anmeldelser.
Forskellen på hvem der bliver anbefalet kvalitetssikring, og hvem der får et juridisk svar, står ret klart, DMR er på ingen måde upartisk.
Jeg har downloadet min.6 forskellige rapporter, vejledninger fra samme pågældende medarbejder, der har besvaret mine spørgsmål, hvor kvalitets sikring altid anbefales, ligesom DMR henviser til SBI anvisninger , men ikke ved mig, i ventilations kanaler, det er påfaldende!
Lidt for påfaldende.
Det er kynisme, og fortæller sin helt egen historie, men det må DMR stå på mål for i retslig henseende, eftersom DMRs rapport og svar er udslagsgivende for, at boligforeningen ikke foretager sig yderligere, hvilket selvfølgelig kommer til at medføre en retslig tvist mellem boligforeningen og jeg.
Jeg har heldigvis taget mine egne forholdsregler, da jeg blev oplyst, at DMR skulle udføre indeklima undersøgelsen, hvilket jeg stillede mig undrende over, og så alligevel ikke.
Ingen anbefalinger herfra.
Vi kan på 7 måned ikke bo i vores hus som EFI har vurderet ubeboeligt.
DMR har været på ejendommen bestilt af deres "uvildige" samarbejdspartner GJENSIDIGE.
Vi er endt i præcis sådan sag der gentagne år er sendt i Kontant. Det er under alt kritik at i indspist forsøger at præge os, blander jer på bopælen i forsikrings betingelser, finder ny undersøger men stadig gamle undersøger kører kvalitetskontrol. Det er UNDER alt kritik at i og Gjensidige har VENDT os ryggen, trods der er utallige specialister i samme fag som siger hvordan den her sag er. Det er uacceptabelt og jeg har meddelt Gjensidige at jeg går til pressen med det her sammen med diverse andre på SoMe grupper.
Det er under alt kritik at man ikke kan stole på nogen. Og at man har købt et hus til over 2. millioner som er ubeboeligt fordi i kører et eller andet spil i samarbejde med Gjensidige. Jeg tier ikke mere. Har fået nok, første gang vi havde en ude måtte vi stille spørgsmål, pludselig var personen gået af sagen og vil ikke engang svare.
Udover det siger i at i stiller med nyt syn og alligevel kører den første kvalitets kontrol. I ignorerer at undersøge forhold selvom i har fået GO. Det er DYBT godnat. I ødelægger vores liv.
Vores historie er ikke enestående
Skulle have testet fliseklæb for asbest fibre. To dage efter vi sendte materialet, modtog vi analyserapporten. Dejligt med hurtig tilbagemelding, når man står midt i en renovering.
DMR manipoler med tekst og svar. Er klart på kundes side. De forslår rengøring af alt skimmel. Så gøres noget .
De påstår at farlige skimmel arter ikke er farlige for indeklimaet . Har test at holde det op på at de tester anderledes en et andet firma på samme sag og samme kunde med 6 dages mellem rum . Det kan ikke lade sig gøre.
Vores oplevelse med DMR, sendt af Gjensidige Forsikring, har været yderst skuffende og uprofessionel. Det var åbenlyst, at DMR ikke agerede objektivt, men snarere partisk i forhold til forsikringsselskabet, som de flere gange refererede til som deres "klient". Rapporten, udført af DMRs Kontorleder i Frederikssund, var fyldt med unøjagtigheder og manglede den nødvendige neutralitet og faglighed, hvilket rejser alvorlig tvivl om deres vurderinger.
Der blev fundet skimmelniveauer på 796 enheder/m³ i soveværelset, hvilket ifølge Sundhedsstyrelsens anbefalinger er et sundhedsfarligt niveau. Derudover var allergenniveauet målt til 5292 enheder/m³, som klart overskrider sikre niveauer. DMR valgte alligevel at nedtone resultaterne og ignorere Sundhedsstyrelsens anbefalinger, hvilket er uacceptabelt og farligt for beboernes sundhed.
At DMR afviser betydningen af så høje skimmel- og allergenniveauer viser tydeligt, at deres rapport er tilpasset forsikringsselskabets ønsker, og ikke baseret på reelle sundhedsfaglige vurderinger. Jeg fortryder dybt, at jeg undlod at få en uvildig vurdering fra starten. Nu står vi med behovet for at få en anden, troværdig virksomhed til at rette op på det kaos, DMR har efterladt.
Jeg vil på det kraftigste fraråde at bruge DMR, især hvis de er sendt af et forsikringsselskab. Jeg har lært det på den hårde måde, og det har kostet tid, penge og potentielt sundhed.
Pragmatisk og tillidsvækkende rådgivning ang. mine skimmeludfordringer i sommerhuset.
Vi skulle have lavet en miljørapport og fik fat i Morten Moos fra Silkeborg. Det var en meget oplysende og kundevenlig dialog, hvor Morten oplyste alle priser inkl. moms og samtidig var meget ærlig omkring det forventede omfang af prøver (og dermed også den endelige pris).
Alt viste sig at holde stik.
Derudover fik vi en meget god service fra Morten i form af gode råd til - og opfølgning vedrørende - vores påtænkte nedrivning af hus. Det havde han ikke behøvet - og vi havde ikke forventet det - så det gjorde et stort og godt indtryk.
En sjældent god, ærlig og meget serviceorienteret proces, der fortjener stor ros.
En virksomhed som egentlig henvender til andre virksomheder, men gav mig som privatperson en super behandling. De er meget informative og venlige. I en situation hvor jeg ikke aner hvad der skal til for at løse opgave, gjorde de mig helt trygge ved at jeg kun fik det der lige præcis var brug for. Andre der bød på opgaven solgte mig meget mere end der var behov for. Så tak for det DMR.
Vi havde markant forhøjet radonniveau i vores nykøbte hus. Ejerskifteforsikringen nægtede at dække for radonsug, selv om vi havde skrevet en række argumenter for, at de burde dække. Med Ronni Dreier Jørgensens hjælp, fra DMR, lykkes det heldigvis at ændre forsikringens afgørelse, så de endte med at dække det meste. Varm anbefaling til at bruge Ronni til radonspørgsmål/problemer. Han har indgående viden om radon, som sætter forsikringsselskaberne skakmat.
Jeg fik telefonisk rådgivning, som var både forståelig og særdeles faglig uddybende, således jeg fremadrettet kan agere mest hensigtsmæssigt i forhold de problematikker jeg har oplevet i min bolig og dens indeklima. Jeg giver 5 store stjerner til (Rasmus) afdelingen i Jerslev for en super fantastisk og kompetent rådgivning og service!
Det blev 100% dyre end den ca. pris jeg var blevet oplyst 😡
Bestilte dmr Ry til at undersøge et lille hus på 70 kvm for skimmelsvamp.
Rune kommer og undersøger huset, og tager 2 prøver af svampen den 24 april. (Tog under 1 time.)
Tak for faktura den 24 juni, kun 9091,98kr. Beløbet dækker kun den tid vi har brugt på sagen - herunder kørsel. Hvad med besigtigelsesrapporten som jeg ikke har modtaget i nu.
Får at vide at besigtigelsesrapporten kan udarbejdes pr. medgået tid - typisk med omkostninger på 1-3000 kr ex moms.
Tak for hjælpen, vi er ikke blevet klogere på problemet.
Hurtig og effektiv til analyse og rådgivning - Tak
Taknemmelig over at I var villige til at svare på spørgsmål og give god rådgivning i forhold til radon dosimetre, selv om jeg startede med at oplyse at jeg ikke var kunde hos jer. Med den super fine service er det helt klart jer vi vælger næste gang vi får behov for rådgivning. Et stort tak.
Super god rådgivning og hurtig behandlingstid er helt tilfreds. Kan varmt anbefale DMR!
Uovertruffen service !!!
Jeg stod i en situation hvor tiden var knap i en sommerferie periode, skulle have en geoteknisk rapport.
Den blev udført og leveret på kortere tid end aftalt, det bliver ikke bedre.
Mange tak for hjælpen.
I forbindelse med en ombygning af mit hus, som jeg købte i 2016, finder jeg fugt og skimmel i loftet. Der er kraftig tegn på skader forårsaget af vand. Håndværkene siger det er kondensvand pga af manglende ventilation.
Forsikringen sender DMR ud for at lave en undersøgelse. Da de kommer kan jeg slet ikke tro mine egne øre - det er helt normalt at tagpladerne er sorte. Det er helt normalt at der er tegn på at vand løber ned af spærrene. Ved første besøg er det en meget varm dag, så fordampningen af det åbne loft er kraftig. Uden at tage nogen målinger går de igen. Da de kommer tilbage måler de 16,5% træfugt (hvor skimmel vokser). De skriver det er helt normalt.
Deres prøver direkte på træet viser kraftig skimmelvækst og sundhedsskadelige typer, men de skriver at alt er normalt. De skriver videre de har taget støvprøver i flere rum. Da jeg var hjemme på tidspunktet ved jeg det ikke er rigtigt. De tog en støvprøve på mit spisebord, som regelmæssigt bliver tørret af. Da den var negativ konkludere de at der ikke er nogen skader eller sundhedsrisiko. På baggrund af deres rapport nægter forsikringen at dække noget. Jeg skal nu bruge 20.000 kr på at få en ordentlig undersøgelse udført.