See what reviewers are saying
Super service hele vejen igennem! Der var igennem hele processen rigtig god kommunikation fra Jordeksperterne, samt en udførlig gennemgang af rapport efterfølgende.
Company details
Information provided by various external sources
Jordeksperterne, bestil en tid allerede idag!
Denmark
- jordeksperterne.dk
Super service hele vejen igennem!
Super service hele vejen igennem!
Super service, svarede hurtigt tilbage fint arbejde. En prøve havde jeg ikke fået svar på. Men et opkald efter var det rettet med det samme. God oplevelse med flinke og høflige folk.
Mvh Martin
Kanon god service!
Tak til Jordeksperterne!
I kunne hjælpe med jordprøver med kort varsel og ydede rigtig god rådgivning samtidig.
Endnu en gang stor tak til Tuncay.
Jordeksperterne et godt køb
Vi brugte jordeksperterne ifbm et nybygprojekt i Gentofte. De var punktlige, hurtige og serviceminded. Vi fik svar på prøverne hurtigt og prisen var skarp. En klar anbefaling herfra!
Hurtigere en forventet
Hurtig service, og professionel vejledning. Rapport kom meget hurtigere en forventet, så kommer klart til at bruge dem mere i fremtiden.
Helt igennem super professionel og hurtig service.
Kontaktede Tuncay med henblik på afgrænsende prøver i forbindelse med en konstateret olieforurening på min grund og Tuncay vendte lynhurtigt tilbage med et tilbud, der levede helt op til forventningerne og prismæssigt var klart mere attraktivt end de øvrige virksomheder jeg talte med.
Samtidig kunne Tuncay rykke hurtigt ud og afleverede en gennemarbejdet rapport indenfor få dage.
Det gør ikke hele oplevelsen værre at Tuncay er meget behagelig at tale med og tager sig god tid til at forklare de forskellige muligheder/processer :)
5 stjerner er for lidt!
5 stjerner er for lidt! Yderst professionel service med kompetente geoteknikere som ved hvad de laver. Jordbundsundersøgelsen blev lavet 2 dage efter telefonisk kontakt og rapporten blev leveret 5 hverdage efter boringerne blev taget. Kompetent rådgivning igennem hele processen og de er utrolig gode til at forklare de forskellige forhold man skal være opmærksom på ved en sådan undersøgelse. Man får helt lyst til for sjov at gå ud og tage nogle boringer med Jordeksperterne :).
Jordeksperterne leverede en yderst…
Jordeksperterne leverede en yderst effektiv service. Fra jeg ringede til jeg havde resultaterne, gik der kun 5 hverdage.
Kan varmt anbefale til privat burg
Jeg kan varmt anbefale jordeksperterne til jordprøve undersøgelse af privat grund ved huskøb. De var hurtige til at reagere samt hurtig til at finde en dato som passer ind i min tidsplan samt en meget detaljeret beskrivelse af undersøgelsen 5 stjerner her fra
Knald god oplevelse.
Jeg stod og manglede en jordbundsundersøgelse på i forbindelse med et huskøb, og indenfor 10 hverdage lykkedes det Jordeksperterne at foretage boringer, samt lave en geoteknisk rapport & miljørapport.
Rigtig god service, samt kompetent rådgivning hele vejen igennem.
Service i verdensklasse!
Selvom det er første gang, at jeg har skulle bestille en jordbundsundersøgelse, så har de været utroligt behjælpelig og forstående under hele processen, som har resulteret i den korrekt fornødne rådgivning. Herudover har de ligeledes handlet effektivt for at imødekomme vores stramme tidsplan. Et stort tak skal det lyde til Tuncay - de får alle mine stjerner og flere til! Kun de varmeste anbefalinger herfra.
klar anbefaling
Både hurtigere og billigere end det andet tilbud vi indhentede. God kontakt med gode kompetente svar og søde folk
Hurtige og hjælpsomme
Gav hurtigt tilbud, klarede opgaven inden for kort tid (grundet frist i købsaftale). Var desuden behjælpelig efterfølgende med forklaring af resultat af jordbundsundersøgelsen.
Super god service
Vi kontaktede Tuncay fra Jordeksperterne med forespørgsel ang. en fritidsgrund vil godt kunne tænke os at undersøge. Grunden var meget tilgroet og vi vidste ikke hvad vi skulle stille op i forhold til adgang til grunden og i forhold til at sælger ikke vil være med til at ryde grunden op.
Vi fik super god vejledning or råd i løbet af flere telefonsamtaler. Meget mere end vi kunne have forventet.
Vi endte med at droppe grunden, men 100% indstillet på at hyre Jordeksperterne næste gang vi finder en grund hvor det bliver relevant at bore i.
Virkelig godt og hurtigt arbejde
Virkelig godt og hurtigt arbejde. Hurtig responstid og meget behagelig kommunikation.
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Fra første kontakt til gennemførte boreprøver og afsluttende rapport gik 14 dage. Super og professionel rådgivning hele vejen igennem. Glem alt andet og kontakt jordeksperterne..
En kæmpe ros til Jordeksperterne.dk
En kæmpe ros til Jordeksperterne.dk
I forbindelse med vores køb af en byggegrund i Nordsjælland (og til det videre forløb med et byggefirma), skulle vi ha’ foretaget jordbundsundersøgelser, miljøscreeninger og prøver ved en gammel nedgravet olietank.
Vi havde i den forbindelse taget kontakt til flere udbydere på området, både i forhold til priser og ekspeditionstid.
Valget faldt hurtigt på Jordeksperterne. Priserne var både konkurrencedygtigt og de forstod som de eneste, at en hurtig afklaring ligeledes var meget vigtigt for os.
Det skal hertil siges, at alle firmaerne har rigtigt travlt lige nu. Alle de firmaer vi snakkede med havde 3-4 ugers ekspeditionstid på nuværende tidspunkt.
Jordeksperterne løste dog vores udfordring, ved at starte op kl. 06.00 på vores grund (inden de kørte ud til deres andre i forvejen planlagte kundebesøg) Sådan!
Vi har efterfølgende ligeledes modtaget en meget fyldestgørende rapport og de været meget imødekommende på alle vores uvidende spørgsmål og opkald. De har altid vendt tilbage på vores mail og opkald.
Der skal derfor lyde mine bedste anbefalinger til Tuncay og resten af holdet hos Jordeksperterne
Med venlig hilsen Martin Thorup Fystro
Kan helt klart anbefales
Super god kundeservice hurtigt nemt og billigt i forhold til andre kan helt klart anbefales .
En god oplevelse
En god oplevelse. Hurtig og kompetent betjening/service. Fyldestgørende rapport.
Hurtig respons, grundigt arbejde, venlig betjening.
Til brug for bygning af et sommerhus anmodede vi om tilbud på en undersøgelse hos Jordeksperterne. Vi fik lynhurtigt svar med et prismæssigt fornuftigt tilbud, og bestilte dem til jobbet. De kom den aftalte dag, og var endvidere så venlige at ringe i forvejen med præcist ankomsttidspunkt, så vi kunne tilpasse vores egen tilstedeværelse. Udførte de nødvendige målinger professionelt og omhyggeligt og svarede venligt på mine mange nysgerrige spørgsmål. 4 dage senere modtog vi som lovet en grundig og meget fyldestgørende rapport til aftalt pris. Vi var meget tilfredse.