Avoid them
Avoid them!
They are an absolute disaster. The customer service is a joke, zero quality support, without knowledge.
I have sent their requests and emails to other similar companies to show them what are they doing.Those companies are ( they do exactly the same ) but they were absolutely shocked. They haven't got a clue why they are asking this amount of irrelevant questions and now it proved this company has no knowledge to understand and manage actions, procedures. Absolutely missing their knowledge for this.
Messzire kerüld el ezt a céget,ha nem akarsz időt pocsekolni teljesen felesleges dolgokra. Nem releváns emailek tömkelege, nem létező adatok kérése. Az immár 8 éve létező összes többi domainemmel, hostinggal kapcsolatban SEM nem kaptam ennyi emailt összesen 8 év alatt,mint ettol a cégtől 1honap alatt.
Négyszer írtam kérdést amire nem válaszoltak. Most a telefonban vitatkozik,de sehol nincs egyik emailben sem ,hogy a négyféle domain név közül melyik vegződesüre gondol amikor általánosságban válaszol! Mert nehéz lett volna meg három karaktert oda írni és érdemben válaszolni a kérdésre. Holott előtte két kérdés is elhangzott ,de persze ez nekik mindegy,hogy a felhasználó nem tudja mire gondol. Elég ha Ö tudja aki válaszol valamit ami abszolút nem releváns a kérdésemre amit háromszor megkérdezem. És nyomja hülyeséget a telefonban is ,de mikor mondom mondja meg melyik emailben van az,hogy a mondanivalója a .hu-s domainakere vonatkozik, akkor arra nem tud válaszolni. Mert a válasz amit ír pontosan illik a másik kérdésre is a .com-os kerdessel. De nekem kellene tudni, mire gondol, ahelyett,hogy miután háromszor megkérdezem ugyan azt EGYSZER SEM JON EGY KEREK MONDAT ÉRTELMESEN MEGFOGALMAZVA AMI A VÁLASZ LENNE A FELTETT KÉRDÉSRE.
A kérdésem az volt rendben megy -e a transfer a három .hu-s domainemmel? És erre nem tudott érdemben válaszolni 5nap alatt. Ez egy bonyolult kérdés nekik.
A customer service az egy minősíthetetlen sz.. abszolút megbántam , hogy bmit is regisztráltam ezekkel....