Vanwege een wijziging in mijn plannen moest ik helaas een bestelling retourneren. Doordat ik zelf administratief wat slordig was geweest met de retouraanmeldingen, ontstond er even wat onduidelijkhe... See more
Company replied
Na afkeuring apk (deeltjesteller) 2 miljoen! besloten om lindemann total care diesel te gebruiken. Na toevoeging en een halve tank te hebben leeg gereden opnieuw gemeten. De deeltjesteller meten... See more
Company replied
Heb 3 flacons Lindemann diesel cleaner toegevoegd. Merkte geen verschil. Door waterlekkage moest ik mijn inlaat manifold demonteren. Deze was ernstig versmeerd!! Lindemann doet niet waarvoor he... See more
Company replied
Het begon met tanken bij een witte pomp. Mijn auto ging steeds onregelmatiger rijden, op dat moment kreeg ik de gouden tip om te beginnen te tanken bij een goede pomp, in mijn geval bij BP in combinat... See more
Company replied
Dutch Performance Products is een gespecialiseerde leverancier van auto-onderhoudsproducten en additieven voor particuliere automobilisten en zakelijke afnemers. Het kernassortiment bestaat uit brandstofadditieven, motorreinigers, smeermiddelen, car- en bike-care producten en onderhoudsbenodigdheden, met officiële distributie van het merk Lindemann. Het bedrijf richt zich op preventief onderhoud, levensduurverlenging en betrouwbare voertuigprestaties. Dutch Performance Products onderscheidt zich door begrijpelijke technische uitleg, duidelijke gebruiksinstructies en een zorgvuldig samengesteld assortiment met een evenwichtige prijs-kwaliteitverhouding.
Lamsoor 10, 9738AL, Groningen, Netherlands
No recent history of asking for reviews
Replied to 75% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Reply from Dutch Performance Products
Om 8 uur 's-avonds besteld en volgende dag om 12 uur aan de deur. Perfect geleverd en gisteren mijn Volvo C70 D5 een litertje total care diesel treatment gegeven en een volle tank diesel.
Direct maar een half uurtje op de autoweg gereden met de toeren op 2500. Hij is al stiller en ook al pittiger.
Zag mijn benzine meter staan op 800 km waar hij nog nooit heeft gestaan met een volle tank

Reply from Dutch Performance Products
Zit er in en rijd een stuk rustiger al dat wel maar ik denk dat ik er nog een in moet zetten voor het goede resultaat ben nu met de injektie cleaner bezig en ernaar doe ik er nog een der in voor de zekerheid alles schoon maken van egr tot kleppen enzv perfect spul👍

Reply from Dutch Performance Products
Snelle verzending ondanks 15min later besteld, werd mijn product toch volgend dag bezorgd.

Reply from Dutch Performance Products
Fijne en uitgebreide info en een snelle levering

Reply from Dutch Performance Products
Snelle levering, precies wat ik nodig had
Super toch.

Reply from Dutch Performance Products
Ik heb na een week nog steeds niks ontvangen. Maar ik krijg wel een mail om jullie te beoordelen, die kan dan nooit positief zijn.
Goed product voor goede prijs en snelle service

Reply from Dutch Performance Products
Ik heb de bundel fuel systems cleaner en de service cleaner besteld en na 600 km rijden heb ik het idee dat het werkt de motor loopt rustiger en het stotteren is ook minder.

Reply from Dutch Performance Products
Bestelde producten snel geleverd en keurig verpakt.

Reply from Dutch Performance Products
Product en levering voldoen aan mijn verwachting.

Reply from Dutch Performance Products
Snelle levering en goede kwaliteit producten. Beetje aan de dure kant maar bespaart daarvoor wel een hoop onderhoudskosten.

Reply from Dutch Performance Products
Bij het terugbrengen was het super geregeld en snel mijn geld teruggestort