Motorolie castrol 10w 40 voor motorfiets op internet 29.99 euro voor 4 ltr bij partspoint 73 euro wat is dit voor waanzin schandelijk zoveel verschil
See what reviewers are saying
Vandaag een paar ruitenwissers gekocht voor mijn Ford transit custom moest €58,44 afrekenen ik schrok van de prijs daarna even gekeken wat ze elders kosten en dat varieerde voor exact dezelfde ruitenw... See more
Plus punt. De remschoenen waren dezelfde dag nog geleverd. Min punt. Bosch remblokken op winparts 32 euro. Zelfde remblokken in de winkel 103 euro!!!!!!!
Motorolie castrol 10w 40 voor…
Vandaag als vrouw naar de winkel voor…
Vandaag als vrouw naar de winkel voor een rechter buitenspiegel. Kenteken voeren ze in en hop daar was er een in het magazijn. Mooi geholpen door abderrahman, praatjes maar hij leert zelfs door zijn collega hoe de spiegel te vervangen. Jullie maakte mijn dag een 10, bedankt voor de service
Arnhem wat een arogant volk en absolut…
Arnhem wat een arogant volk en absolut geen klanten service lste je gewoon staan en geen kannis van wat ze aan het doen zijn
Afzetters
Afzetters. 2 geperste kentekenplaten €44.50
Niet normaal duur.
Uiteindelijk niets gekocht toen ik…
Uiteindelijk niets gekocht toen ik schrok van de prijs voor 5 liter OW30 motorolie. Ook ruitenwisservloeistof is m.i. veel te duur. Wel goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.
Beter online kopen
Plus punt. De remschoenen waren dezelfde dag nog geleverd.
Min punt. Bosch remblokken op winparts 32 euro.
Zelfde remblokken in de winkel 103 euro!!!!!!!
Vreselijk asociaal en agressief…
Vreselijk asociaal en agressief rijgedrag.
Moeten ze meteen van de weg halen!
Castrol edge gekocht idd voor de…
Castrol edge gekocht idd voor de hoofdprijs 1 liter 30,67 belachelijk elders veel goedkoper. Niet normaal die prijs. Mensen koop daar niets. Bovendien geen aardige medewerker aan de balie. Voortaan verder kijken. Helaas de hoofdprijs. Toch maar weer eerst reviews lezen dan was dit niet gebeurd. Voel mij echt belazerd door die lui 😡1 ster is nog te veel. U BENT GEWAARSCHUWD KOOP DAAR NIETS.
ik ben werknemer van Partspoint en ben positief, je kan altijd wel een steen vinden om te gooien
ik ben werknemer van Partspoint en ervaar de positieve houding in ons filiaal, je moet het zien of het je eigen zaak is, nu weet ik wel dat de basis is gelegd voor de overname. samen sterk aan het werk. wat voor elkaar willen doen, ook buiten werktijd, je moet je best doen voor sommige klanten (er zijn er ook bij die het spel niet door hebben, en alleen maar aan hun zelf denken ikke ikke ikke maar het is net als in de liefde je moet het samen doen en je moet elkaar wat laten verdienen ) die klanten betalen wel je salaris.
Dus ik vind Partspoint een goed bedrijf waar naast het werk ook heel veel persoonlijk dingen word georganiseerd.
MINDER DAN EEN STER GAAT JAMMER GENOEG…
MINDER DAN EEN STER GAAT JAMMER GENOEG NIET;
Het ex ELDIS IEPER punt, werd overgenomen door Partspoint. Een regelrechte ramp. Stukken duurder en zelfs het gevoel bij het personeel aan de balie is er niet meer. Die mensen voelen zelf aan hoe de klanten nu reageren. Dikke brutoprijzen en dan kortingen toestaan om daarna aan nog niet normale prijzen te verkopen. In ROESELARE bij EMV stukken eerlijker gediend en goedkoper. Via het internet soms nog goedkoper, maar dan wachttijd en ook bij verkeerd bestellen is teruggave moeilijk en soms duur.
Bij een fysieke winkel of magazijn heb je vaak ook deskundige mensen die weten waarover ze praten.
Oliefilter bestelling
Telefonisch een paar oliefilters besteld bij Partspoint via vestiging Roermond (centrale telefoonnummer) om af te halen in Venlo. Nu was de prijs wel behoorlijk hoog voor een eigen merk filter maar omdat ik het direct wilde vervangen toch maar besteld. Het zou klaarliggen in Venlo. Vooraf had ik gecheckt of ze geopend waren en dat bleek volgens de site het geval. Kom ik daar om 12:30 uur blijken ze pauze te hebben!!! Onverrichterzake dus weer terug naar huis en tweeëntwintig kilometer voor niets gereden!
Hierop telefonisch contact met vestiging Roermond gehad en die gaf aan dat het duidelijk op de site was aangegeven (niet dus!).
Later nog een mail gestuurd maar tot nu geen enkele reactie daarop gehad en ook de openingstijden zijn, inmiddels een maand later, nog niet aangepast!
Een hopeloze en klantonvriendelijke zaak dus die ook nog veel te duur is!
En de klant is er zeker geen koning!
Hoofdprijs voor standaard artikel
Een liter Castrol motorolie gehaald. Bleek bij thuiskomst ca 90% boven de gemiddelde marktprijs te liggen. Bij reclamatie was reactie: “wij horen dat vaker en liggen boven te marktprijs”. Er werd niets mee gedaan. Niet bij deze firma kopen dus, tenzij je de hoofdprijs wil betalen.
Partspoint in Veendam
Ik ging naar Partspoint in Veendam voor remblokken voor mijn Seat.
Bij het afrekenen schrok ik enorm €116,00 excl btw. Ik heb betaald en heb in de auto nog eens gekeken naar de factuur en op internet. Deze remblokken van het zelfde merk (Hella) €23,11 excl btw. Nu weet ik dat op internet het goedkoper is maar dit verschil is wel enorm. Heb de blokken weer ingeleverd.
De balie medewerker vertelde mij dat hij nog wel een setje goedkope remblokken had voor €70,00 excl. Btw, nog belachelijk duur en voel mij enorm belazerd. Heb ze nu online besteld
Om 17.01uur de winkel binnen gelopen
Om 17.01uur de winkel binnen gelopen, balie medewerker was nog bezig met een klant. Medewerker kijkt op en zegt enkel “ we zijn gesloten” ik zeg sorry dat wist ik niet. Nogmaals “ we zijn gesloten!! “. Oftewel super service maar niet heus. Had simpele spullen nodig maar de man ging liever zsm naar huis ipv een fatsoenlijk antwoord. Voor mij geen Partspoint Cuijk meer.
Niet doen
Nou, doe dat maar niet.
Bosch ruitenwisserset 552 , 44,53 euro!
Ergens anders voor bijnade helft.
Had inderdaad eerst de reviews moeten lezen.
De manier van werken van een bepaalde jongen in Tienen
Ik kocht een batterij. Deze batterij verloor in waarde zelfs zonder belasting.
Een jonge man wou niet kijken naar de batterij omdat ik de situatie niet met had doorgesproken. Na aandringen en er hem op attent gemaakt te hebben heeft hij het toch bekeken met veel tegenzin. De manier waarop ik door de jonge man behandeld werd was schandelijk voor een dergelijk bedrijf. Bedrijf is in Tienen
Ik ben zeer ontevreden over Carspoint…
Ik ben zeer ontevreden over Carspoint Hoogvliet. Ik had gebeld met de vraag of een blauw kenteken snel geregeld kon worden. Aan de telefoon werd mij verteld dat dit binnen een paar minuten kon. Op basis daarvan ben ik 30 minuten gaan rijden om daarheen te gaan.
Eenmaal aangekomen kreeg ik van de Turks eigenaar te horen dat het kenteken eerst besteld moet worden en dus helemaal niet direct gemaakt kan worden. Met andere woorden: ik ben voor niets die rit gaan maken. Geen excuses, geen oplossing, helemaal niks.
Erg onprofessioneel en misleidend. Zonde van mijn tijd en ik raad iedereen aan beter ergens anders heen te gaan
Koop er nooit maar ook nooit…
Koop er nooit maar ook nooit ruitenwissers snap ook best wel dat er geld moet worden verdiend,maar 63.85 of 24.95 is wel een hoop verschil .En als je er wat van zegt krijg je als antwoord zal wel.
service een nul
Vanochtend binnen gelopen in Zwolle. 3 personen aan de koffie, 1 in kantoor, 1 komt binnen lopen. 3 minuten aan de balie gewacht. Maar, alle 5 vinden zichzelf belangrijker dan de klant. Bijzonder...
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.