Fuskerfirma
Min kæreste købte noget bio-oil tilbage i november/december, og det er aldrig dukket op. Trods gentagne henvendelser for at få pengene retur, hvilket er bekræftet af virksomheden, sker der intet senest for 14 dage siden. Domænet er ejet af Smartliving Nordic Aps v. Thomas Pedersen, som er under konkurs, så det er jo bare super. :(
EAZYLIFE
EAZYLIFE lever slet ikke op til noget der ligner god virksomhedsetik. De lover at sende manglende varer, som jeg har bestilt gennem downtown, de sender en afsendelsesbesked gennem Post Danmark. Men søger man på track-nummeret, viser det sig, at varen aldrig er modtaget af Post Danmark. Det kommer tæt på begrebet 'bedragerisk'. De svarer desuden ikke på henvendelser. Mit råd er: Lad være med at handle med EAZYLIFE. De har intet, som du ikke kan få andetsteds!
Hold dig langt væk
Købte 2 ladekabler lige efter jul gennem en anden dealudbyder som havde Easylife som leverandør. Efter at have skrevet hvorfor de ikke var kommet efter 14 dage som der stod leveringen kunne tage fik jeg hurtigt svar tilbage med at de var på vej. Og jeg skulle endelig skrive hvis de ikke dukkede op inde for et par dage. Nu har jeg 3 gange skrevet for at rykke men får intet svar!!! Snydefirma med elendig kundeservice - hold jer langt væk...
Køb aldrig noget gennem dem
Jeg købte et cover til min iPad gennem Downtown den 24. juni med levering start juli.
8. juli modtager jeg mit cover, som er det forkerte, da det er til en iPad mini og jeg forsøger at kontakte dem telefonisk, mem man kan kun sende en mail, hvilket jeg gør og får at vide jeg skal sende mit Downtown bevis etc
21. juli får jeg en mail om at de kan se det er det forkerte de har sendt og at jeg vil få et nyt tilsendt.
Her 11 dage efter har jeg fortsat intet modtaget og jeg har fra kundeservice fået en mail om at de ikke kan oplyse hvad leveringstiden er.
Lad os sige det sådan, at jeg bliver overrasket hvis jeg får et nyt....
Alt for dårligt
Man får ikke sin pakke og når man retter henvendelse siger de at den er sendt. Når man så stadig ikke har modtaget den og beder om at få pengene tilbage så sker der ikke mere i sagen. Jeg fik af vide den 23. Juni at jeg ville få pengene tilbage men har stadig ikke modtaget dem og jeg hører intet så har rykket for pengene igen. Da får jeg besked om at sagen ligger i økonomi afdelingen. Men jeg får stadig ikke mine penge. Det er under alt kritik! Vil aldrig anbefale nogen at handle her.
Uacceptabelt!!!
Jeg har ikke modtaget varen, får ikke pengene retur når jeg beder om det. Tror faktisk ikke på de har sendt varen. Så jeg er bliver frarøvet mine penge!!!
Handel der aldrig!!
Langsomme og forkert vare tilsendt
Et simpelt køb af et flettet stof-ladekable til ipad - men det skulle ta´ over 3 uger og så sender de et tyndt plastikkabel i stedet - ikke godt nok. Deres kundeservice (?) svarede dog hurtigt på min rykker ift. levering...nu venter jeg så på at høre om de sender det rigtige kabel!
Dårlig og sløv service
Jeg vil meget fraråde Deal.dk at indgå samarbejde med Eazylife fremover. Jeg bestilte tilbage i januar måned 1 stk cover+oplader til iPad og fik ved bestillingen oplyst, at der ville gå ca 4 uger inden levering. Efter 5 uger havde jeg intet hørt fra dem og rettede henvendelse til dem. De havde overset min bestilling og lovede at eftersendt det hurtigst muligt. Og det var ikke hurtigt, for det kom aldrig. Nu 2 måneder senere, er det i restordre - jeg opgiver. De har tilbudt mig et gavekort på 100,-kr til deres netbutik, hvis jeg vælger at vente på ordren. Som om😩
Det er første og sidste gang de får en bestilling fra mig. Nu kan jeg så vente på at de tilbagebetaler pengene - hurtigt😉
Sløve bananer
Købte et cover til min Ipad 3 og ventede og ventede. Der gik 4 uger fra bestillingen til jeg modtog coveret. Pengene blev trukket ved bestillingen, på det punkt gik det hurtigt. Der hørte et 3 m langt opladerkabel til, som jeg modtog, men det virkede ikke. Da jeg henvendte mig til Eazylift, fik jeg lovning på et nyt kabel, som jeg imidlertid efter nu mere en 14 dage stadig ikke har modtaget.