Wahałam się pomiędzy 4* a 5 * ale ostatecznie jedyny zarzut został wyjaśniony na korzyść klienta, także nie mogę narzekać. Obsługa szybka, konkretna, miła. Doradztwo rzetelne, nasz korepetyor kompet... See more
Company replied
Do Akademii CentMat trafiłam przypadkiem. Poszukiwałam dobrego korepetytora języka angielskiego. W pierwszej kolejności przekonał mnie ich jasny i przejrzysty serwis, gdzie bardzo sprawnie umówiłam si... See more
Company replied
Chcieliśmy zajęcia stacjonarne, a możliwość była tylko online,choć oficjalnie była taka możliwość. Zdecydowaliśmy się na online i zaraz drugie zajęcia zostały odwołane i za 3 tygodnie znów odwołane.... See more
Company replied
Centrum korepetycji online oraz w Twoim domu. Dzięki dopracowanym przez nas metodom nauczania pomagamy uczniom osiągać niesamowite efekty w naukach ścisłych, humanistycznych, językach obcych i w programowaniu. Nasz wkład owocuje świetnie zdaną maturą, egzaminem, dostaniem się na wymarzone studia, zdobyciem wymarzonej pracy. Nasi Korepetytorzy są weryfikowani zanim zaczną pracować z Uczniami, dzięki czemu masz pewność doświadczonego nauczyciela.
Nowy Świat 33, 00-029, Warszawa, Poland
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Syn był bardzo zadowolony z zajęć. Pan prowadzący zajęcia bardzo dobrze wytłumaczył temat, wszystkie trudności zostały omówione. Z pewnością syn skorzysta ponownie, gdy tylko pojawią się jakieś problemy.

Reply from Edualy
Rewelacja . Intuicyjny interface strony , a co najważniejsze bardzo dobry nauczyciel matematyki , syn jest bardzo zadowolony z lekcji

Reply from Edualy
Syn jest bardzo zadowolony ze wspolpracy z Panem Pawlem. Bardzo dziekuje :)
Pani Dominika sympatyczna, dobrze tłumaczy. W śrdę poprawa 1 . Zabaczymy czy " coś" weszło do głowy

Reply from Edualy
Profesjonalna, bardzo miła, dyspozycyjna, korepetytorka. Polecam aplikację Edualy, na pewno będę jeszcze korzystać jeśli syn będzie potrzebował korepetycji.

Reply from Edualy
Jestem bardzo zadowolona. Będziemy kontynuowali naukę z nauczycielem jaki został nam przydzielony.

Reply from Edualy
Bardzo dobra pomoc dla mojego syna. Będziemy korzystać dalej w wakacje i w roku szkolnym.

Reply from Edualy
Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy.Lekcje bardzo profesjonalne ale także przedstawione w sposób prosty i przystępny dla córki.Szczerze polecam.
Dziekuje

Reply from Edualy
Nie polecam do pracy jako korepetytor .
Nie reagują na prośby co zaniża opinie .

Reply from Edualy
Dagmara daje5gwiazdek gdyby można więcej dałbym więcej.Potrafisz prowadzić zajęcia jak też i tłumaczyć i to w tobie cenię.Aż się chce uczyć z tobą.

Reply from Edualy
Fachowo i rzetelnie. Super. Dużo potrzebnych informacji. Mega zadowolenie z nauczyciela od fizyki.

Reply from Edualy
Bardzo dobrze Pan Grzegorz wytłumaczył lekcje. Konkretnie, na temat , wytłumaczył malowanie wykresów. Sprawdzian poszedł dobrze czekamy na wynik. Na pewno będziemy korzystać z korepetycji Pana Grzegorza ponieważ atmosfera na korepetycjach też był cytuje "spoko" . Jest to dla mnie ważne by dziecko czuło się dobrze na korepetycjach.

Reply from Edualy
Usunięto moje konto korepetytora, ponieważ opis ich zdaniem nie był interesujący. W ogóle mnie o tym nie poinformowali.

Reply from Edualy
Oczekiwalibyśmy regularności oraz tego, aby ta sama osoba odpowiadała na maile, a nie za każdym razem inna. To wprowadza chaos.

Reply from Edualy
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.