Edualy Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Wahałam się pomiędzy 4* a 5 * ale ostatecznie jedyny zarzut został wyjaśniony na korzyść klienta, także nie mogę narzekać. Obsługa szybka, konkretna, miła. Doradztwo rzetelne, nasz korepetyor kompet... See more

Rated 5 out of 5 stars

Do Akademii CentMat trafiłam przypadkiem. Poszukiwałam dobrego korepetytora języka angielskiego. W pierwszej kolejności przekonał mnie ich jasny i przejrzysty serwis, gdzie bardzo sprawnie umówiłam si... See more

Rated 3 out of 5 stars

Chcieliśmy zajęcia stacjonarne, a możliwość była tylko online,choć oficjalnie była taka możliwość. Zdecydowaliśmy się na online i zaraz drugie zajęcia zostały odwołane i za 3 tygodnie znów odwołane.... See more

Company details

1. Tutoring Service

Written by the company

Centrum korepetycji online oraz w Twoim domu. Dzięki dopracowanym przez nas metodom nauczania pomagamy uczniom osiągać niesamowite efekty w naukach ścisłych, humanistycznych, językach obcych i w programowaniu. Nasz wkład owocuje świetnie zdaną maturą, egzaminem, dostaniem się na wymarzone studia, zdobyciem wymarzonej pracy. Nasi Korepetytorzy są weryfikowani zanim zaczną pracować z Uczniami, dzięki czemu masz pewność doświadczonego nauczyciela.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Syn był bardzo zadowolony z zajęć

Syn był bardzo zadowolony z zajęć. Pan prowadzący zajęcia bardzo dobrze wytłumaczył temat, wszystkie trudności zostały omówione. Z pewnością syn skorzysta ponownie, gdy tylko pojawią się jakieś problemy.

October 18, 2022

Reply from Edualy

Pani Kasiu, dziękujemy za podzielenie się Państwa doświadczeniem. Zapraszamy, zawsze służymy pomocą :)

Rewelacja

Rewelacja . Intuicyjny interface strony , a co najważniejsze bardzo dobry nauczyciel matematyki , syn jest bardzo zadowolony z lekcji

October 20, 2022

Reply from Edualy

Panie Mariuszu, dziękujemy za docenienie naszych starań i wysokich kompetencji nauczycieli. :)

Rated 5 out of 5 stars

5 gwiazdek . P. Mateusz jest świetnym korepetytorem.

October 15, 2022

Reply from Edualy

Cieszymy się, że Mateusz spełnia Państwa oczekiwania. Efekty z pewnością szybko będą widoczne.

Matma na piątkę

Pani Dominika sympatyczna, dobrze tłumaczy. W śrdę poprawa 1 . Zabaczymy czy " coś" weszło do głowy

September 26, 2022

Reply from Edualy

Pani Lucyno, dziękujemy za podzielenie się Państwa doświadczeniem korepetycji. Cieszymy się, że zajęcia przynoszą efekty. Powodzenia na poprawie! :)

Profesjonalna

Profesjonalna, bardzo miła, dyspozycyjna, korepetytorka. Polecam aplikację Edualy, na pewno będę jeszcze korzystać jeśli syn będzie potrzebował korepetycji.

August 19, 2022

Reply from Edualy

Pani Barbaro, niezmiernie nam miło, że Edualy pomogło Państwu znaleźć właściwą pomoc. Oczywiście nasi Korepetytorzy chętnie pomogą z innych przedmiotów szkolnych oraz języków obcych. Zapraszamy do rezerwacji przez aplikację. :)

Jestem bardzo zadowolona

Jestem bardzo zadowolona. Będziemy kontynuowali naukę z nauczycielem jaki został nam przydzielony.

August 19, 2022

Reply from Edualy

Pani Anno! Cieszymy się, że zajęcia tak szybko przyniosły efekty i jeszcze przed rokiem szkolnym rozpoczęliście naukę z p. Leszkiem. Z pewnością zaowocuje to na sprawdzianach! :)

Rated 5 out of 5 stars

Bardzo dobra pomoc dla mojego syna

Bardzo dobra pomoc dla mojego syna. Będziemy korzystać dalej w wakacje i w roku szkolnym.

June 19, 2022

Reply from Edualy

Dziękujemy za zaufanie i cieszymy się, że zajęcia przynoszą odpowiednie efekty.

Rated 5 out of 5 stars

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze…

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy.Lekcje bardzo profesjonalne ale także przedstawione w sposób prosty i przystępny dla córki.Szczerze polecam.

Dziekuje

May 24, 2022

Reply from Edualy

Cieszymy się, że zajęcia prowadzone przez Korepetytora z wykorzystaniem właściwych narzędzi na naszej platformie, przynoszą oczekiwane efekty. A przede wszystkim Państwa córka jest zadowolona.

Rated 1 out of 5 stars

Nie polecam do pracy jako korepetytor .

Nie polecam do pracy jako korepetytor .
Nie reagują na prośby co zaniża opinie .

May 24, 2022
Unprompted review

Reply from Edualy

Mateuszu, opinie nie są uzależnione jedynie od konsultantów, lecz przede wszystkim od doświadczeń Uczniów z Korepetytorem. Przykro mi, że musiałeś swoją frustrację wyładować w tym miejscu.

Rated 5 out of 5 stars

Dagmara daje5gwiazdek gdyby można…

Dagmara daje5gwiazdek gdyby można więcej dałbym więcej.Potrafisz prowadzić zajęcia jak też i tłumaczyć i to w tobie cenię.Aż się chce uczyć z tobą.

May 12, 2022

Reply from Edualy

Dziękujemy za docenienie lektorki :)

Fachowo i rzetelnie

Fachowo i rzetelnie. Super. Dużo potrzebnych informacji. Mega zadowolenie z nauczyciela od fizyki.

April 24, 2022

Reply from Edualy

Dziękujemy za szczerą opinię.

Polecam.

Polecam. Korepetytor skuteczny.

April 12, 2022

Reply from Edualy

Dziękuję za podzielenie się opinią. Nasi zweryfikowani Korepetytorzy zawsze służą swoją wiedzą. Cieszymy się, że nie zawiedli się Państwo. :)

Rated 5 out of 5 stars

Bardzo dobrze Pan Grzegorz wytłumaczył…

Bardzo dobrze Pan Grzegorz wytłumaczył lekcje. Konkretnie, na temat , wytłumaczył malowanie wykresów. Sprawdzian poszedł dobrze czekamy na wynik. Na pewno będziemy korzystać z korepetycji Pana Grzegorza ponieważ atmosfera na korepetycjach też był cytuje "spoko" . Jest to dla mnie ważne by dziecko czuło się dobrze na korepetycjach.

April 12, 2022

Reply from Edualy

Dziękujemy za szczerą i precyzyjną opinią. Dopasowanie nauczyciela do Ucznia jest dla nas priorytetem. Odpowiednio prowadzone spotkania, w dobrej atmosferze ułatwiają Uczniowi opanowanie materiału. :)

polecam

polecam, córka bardzo zadowolona z lekcji

March 20, 2022

Reply from Edualy

Cieszymy się, że Korepetytor spełnia Państwa oczekiwania i córka zauważa efekty. To dla nas najważniejsze :)

Rated 1 out of 5 stars

Usunięto moje konto korepetytora

Usunięto moje konto korepetytora, ponieważ opis ich zdaniem nie był interesujący. W ogóle mnie o tym nie poinformowali.

March 16, 2022
Unprompted review

Reply from Edualy

Łukaszu, to nie była kwestia opisu, lecz doświadczenia i umiejętności. Każdy Korepetytor jest weryfikowany podczas rozmowy (nie po samym opisie), zanim jego profil zostanie opublikowany. Niestety nie przeszedłeś pomyślnie tego procesu. Zależy nam na najwyższym poziomie prowadzonych zajęć i doświadczonych Korepetytorach, którzy potrafią przygotować do egzaminów, a przede wszystkim mają bogate doświadczenie w swojej dziedzinie. Aktualnie masz zbyt mało osiągnięć z Uczniami i Twój poziom umiejętności nie jest wystarczający, abyś mógł prowadzić zajęcia na Edualy.
Po przeprowadzonej rozmowie i weryfikacji, zanim Twój profil został ostatecznie odrzucony, e-mail'em otrzymałeś informację o decyzji.
Przykro mi, zapraszamy do aplikowania w przyszłości.

Rated 3 out of 5 stars

Małe zamieszanie

Oczekiwalibyśmy regularności oraz tego, aby ta sama osoba odpowiadała na maile, a nie za każdym razem inna. To wprowadza chaos.

March 3, 2022

Reply from Edualy

Pani Agnieszko, dziękujemy za konstruktywną opinię. Przyznajemy, że niespodziewanie szybko uległa zmianie dostępność korepetytora na zajęcia u Państwa. Tak jak Panią poinformowaliśmy, niestety w tamtym czasie na Państwa terenie, nie mieliśmy już możliwości poprowadzenia lekcji w innej formie niż online. Widocznie niejasno zostało to zaznaczone, za co przepraszamy.
Pierwsze odpowiedzi były wysyłane przez konsultantów, którzy aktualnie mieli dyżur, aby nie trzymać Państwa w niepewności. Później, jak zapewne Pani zauważyła, zaopiekowała się Panią jedynie Paulina, która prowadziła zdecydowaną większość konwersacji.
Odwołana lekcja wynikła z niespodziewanych problemów technicznych u nauczyciela - awaria światłowodu w jego okolicy, przez co prawie 2 dni nie miał dostępu do stałego łącza. Aby zagwarantować odpowiednią jakość połączenia, byliśmy zmuszeni przełożyć korepetycje. Kolejne odwołane spotkanie było jedynie przeniesieniem zajęć z Pani konta opiekuna na konto Pani syna (które zostało przez Państwa później utworzone), zgodnie z Pani prośbą. Naszym niedopatrzeniem było wysłanie powiadomienia o odwołaniu. Oczywiście to spotkanie odbędzie się w terminie, co możecie Państwo sprawdzić na liście nadchodzących lekcji.

Dziękujemy za wyrozumiałość i podzielenie się Pani spostrzeżeniami. Rozumiemy, że dotychczasowe zawirowania były uciążliwe. Gwarantujemy, że wszystkie uwagi traktujemy poważnie i wprowadzimy wymagające tego zmiany, aby zapewnić Państwu opiekę na najwyższym poziomie.

Pozdrawiam,
Szymon Gabrylewicz

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look